Piedāvājam tev lielisku iespēju iepazīt dzīvniekiem draudzīgo veikalu MilkyZoo un saņemt īpašu atlaidi pirkumam. Izmanto savu iespēju un pastāsti par to draugiem – akcija tikai nedēļu!

 

Specializētais suņu un kaķu barības un aksesuāru veikals ar uzsvaru uz kvalitāti. Piedāvājumā tiek ietverta tikai premium un super premium klases suņu un kaķu barība un kvalitatīvākie, augstākās kvalitātes aksesuāri, un sadarbība veidota tikai ar oficiālajiem barības un piederumu izplatītājiem. Turklāt šos produktus ir iespējams iegādāties internetā un saņemt pasūtīto līdz pat namdurvīm vai ar pakomātu starpniecību jebkurā vietā Latvijā. SIA MilkyZoo līdzīpašnieks Ģirts Lediņš uzskata, ka iepirkties internetā ir ērtāk, tas ir iecienīts iepirkšanās kanāls jo īpaši jauniem cilvēkiem.

Nebūs noslēpums, ka darbu vislabāk ir iespējams padarīt tad, ja to mīl. Iepērkoties MilkyZoo, par to vari būt pārliecināts, jo veikala īpašnieki un visi darbinieki ir vai nu kinologi, vai lieli dzīvnieku mīļotāji, tāpēc zina, kas ir labākais mājdzīvniekiem. Tas ir arī iemesls, kāpēc veikalā ir pieņemamākas cenas kā citos zoo veikalos, jo par savu misiju MilkyZoo ir izvirzījuši vēlmi darīt labu mūsu četrkājainajiem draugiem.

 

Turklāt, ne vien preces, bet sadarbībā ar nozares ekspertiem MilkyZoo mājaslapā tiek veidots arī blogs, kurā ir informācija suņu un kaķu saimniekiem gan par to, kā risināt ikdienas problēmas, piemēram, kā iemācīt kucēniem nevilkt pavadu, gan par to, kā uzlabot mājdzīvnieku veselību. 

 

Preces iespējams aplūkot un pasūtīt internetā – MilkyZoo mājas lapā vai doties uz veikalu Cēsu ielā 18, Rīgā.

 

Dažādus jaunumus, informāciju par akcijām un citas interesantas lietas vari uzzināt un aplūkot arī MilkyZoo Facebook lapā.

 

Saziņai ar MilkyZoo:

T.: 28944844

E-pasts: info@milkyzoo.lv

 

Arī BrīvBrīdis.lv sadarbībā ar MilkyZoo piedāvā lielisku akciju saviem lasītājiem:

 

Iepriekšējais rakstsAPLŪKO: Pārsteidz draugus ar oriģinālām dāvanām! Unikāls piedāvājums ‘Pie Karlīnes’
Nākamais rakstsKā sagatavot savu auto ziemai?