Dzīves pieredzes un izciliem sasniegumiem bagāti cilvēki ir sastopami tepat mūsu valstī. Šis ir vēstījums, kas lasītājiem tiek nodots jau otro reizi grāmatā “Kā gūt panākumus Latvijā”. Grāmata, kas gan iedvesmo, gan rosina spert reālus soļus savas personīgās izaugsmes virzienā, iznāks jau februāra vidū.

 

Drosme, uzdrīkstēšanās un spēja atkal piecelties un turpināt iesākto pat pēc smagiem dzīves triecieniem ir tas, kas raksturo katru no grāmatas varoņiem – 14 latviešu uzņēmējiem, kuru pieredzes stāstus grāmatā apkopojuši autori Kārlis Ozols un Laura Vanaga-Mickeviča.

 

Katrs no panākumu stāstiem ir īpašs, un liek nonākt pie atziņas, ka nav gatavas receptes veiksmes pievilināšanai – katram jārada savējā. Tomēr ieskatīšanās stāstnieku pasaules aizkulisēs, personīgajos pārdzīvojumos un pārdomās, sniedz iespēju saprast, ka panākumus veido vienkārši ikdienas soļi – atliek tikai darīt, un tie atnāks.

 

Radot grāmatu, autori mērķis bija atspoguļot dažādos cilvēku domāšanas veidus, un šķiet, tas ir izdevies. Grāmatā iespējams lasīt to, kā Andele Mandele radītāja Līva Jaunozola atvērusi veikalu vēl pirms uzņēmuma reģistrācijas; kā uzņēmuma Gemoss īpašniece un vadītāja Ieva Treija izcilā traukus katrā restorānā; kā Draugiem Group līdzīpašnieks Lauris Liberts pieņēmis darbā pirmo amerikāni; kā reklāmas aģentūras New Black īpašnieks un vadītājs organizējis slaveno Zemenes skrējienu futbola laukumā ar plikām krūtīm un daudzus citus.

Ar Baltic International Bank atbalstu izdotā grāmata tiks nodota lasītājiem jau pavisam drīz – kā pirmie to saņems radošo industriju konferences Subject: Creativity dalībnieki, 16. februārī Liepājā. Vēl pēc dažām dienām, 21. februārī notiks grāmatas prezentācijas pasākums Rīgā. Latvijas grāmatnīcās tā būs pieejama sākot no 16. februāra. Vairāk par grāmatu iespējams uzzināt mājas lapā http://kagutpanakumuslatvija.lv un grāmatas Facebook profilā.

 

“Pēc pirmās grāmatas Kā gūt panākumus Latvijā izdošanas 2015. gadā, domāju, ka ar šo devumu panākumiem bagātas Latvijas veidošanā man pietiks ilgam laikam, taču ne ilgi,” stāsta grāmatas autors Kārlis Ozols. “Grāmatai klājās izcili, tāpēc radās motivācija turpināt apkopot veiksmes stāstus, un paldies Baltic International Bank par iespēju to realizēt. Otrās grāmatas radīšanā piesaistīju Lauru, kas  sniedza ļoti vērtīgu pienesumu, kā rezultātā otrā grāmata ir daudzpusīgāka un pilnīgāka. Vēlos, lai ikvienam būtu iespēja mācīties no mūsu uzņēmīgajiem un drosmīgajiem cilvēkiem, jo tieši viņu pūles veicina Latvijas attīstību.”

 

“Esmu pateicīga apstākļu sakritībai par iespēju būt daļai no izzināšanas procesa, kas man ļāva apjaust, ko patiesībā nozīmē gūt panākumus. Šīs grāmatas tapšanas laikā esmu piedalījusies 14 fantastiskās sarunās. Nē, drīzāk tie ir semināri par izcilību, unikalitāti, dažādību un prasmi uz pasauli paskatīties atšķirīgi. Tāpēc ceru, ka, lasot šo grāmatu, katrs atradīs telpu un vietu, lai no sirds atrastu atbildes uz saviem lielajiem dzīves jautājumiem, un iegūs veiksminieka domāšanas veidu.”

 

„Baltic International Bank jau ilgus gadus aktīvi atbalsta dažādus Latvijas kultūrā ,literatūrā un uzņēmējdarbībā būtiskus notikumus, un uzskatu, ka viens no tiem ir arī grāmatas Kā gūt panākumus Latvijā izdošana,” stāsta Baltic International Bank Stratēģiskās plānošanas pārvaldes vadītāja Jekaterina Kuzņecova. “Pēdējo gadu laikā sabiedrībā intensīvi ir apspriesta talantīgu Latvijas jauniešu un jau izglītību un pieredzi guvušu profesionāļu emigrācijas problēma, meklējot risinājumus, kā samazināt emigrāciju vai veicināt profesionāļu reemigrāciju pēc izglītības iegūšanas ārvalstīs. Ceru, ka Latvijas valsts 100 gadu jubilejas gada sākumā simboliski izdotā grāmata Kā gūt panākumus Latvijā būs vēl viens apliecinājums tam, ka Latvija ir izcila valsts, kurā dzīvot un strādāt, sasniedzot savus mērķus un – sniedzot savu ieguldījumu mūsu valsts ilgtspējīgā attīstībā!”

 

Iepriekšējais rakstsLūk, cik savdabīgi noteikumi jāpieņem ikvienam britu karaļnama loceklim
Nākamais rakstsPrinceses Diānas nāve: Glābējs atklāj, ko viņa paspēja pateikt