Auns

Ja esi dzimis Auna zīmē, jūnijs būs mēnesis, kurā svarīgākie notikumi norisināsies ģimenes un radu lokā. Gaidāmi arī pārsteidzoši piedzīvojumi kopā ar draugiem, kuri piepildīs tevi ar jaunām, īpašām atmiņām. Labvēlīgs laiks jauniem piedzīvojumiem, romantisku un arī draudzīgu attiecību uzsākšanai. Izvairies no konfliktiem un spriedzes, ja šobrīd esi kādā svarīgā savas dzīves posmā. Jūnijs tev atnesīs jaunas iespējas un veiksmi komunikācijā ar cilvēkiem no tālienes. Būsi soļa attālumā no ievērojamiem panākumiem. Gatavojies brīžiem, kad nāksies ātri domāt un pieņemt lēmumus. Neatliec lēmumu pieņemšanu uz vēlāku laiku, tāpat arī raugi, lai laikā izpildītu apkārtējiem dotos solījumus. Šomēnes saņemsi jaunumus saistībā ar kādu tuvinieku. Tie tevi patīkami iepriecinās. Saņemsi arī sev nozīmīgu ielūgumu vai piedāvājumu. Daži tiks lutināti ar pārsteigumiem un uzmanības apliecinājumiem bez īpaša iemesla. Piemērots laiks, lai pieliktu punktu vienam posmam karjeras jomā un uzsāktu ko pavisam jaunu. Var pieaugt izdevumi sakarā ar aizmirstiem vai kavētiem maksājumiem.

 

 

Vērsis

Ja esi dzimis Vērša zīmē, jūnijs paliks atmiņā pateicoties nozīmīgiem notikumiem kāda kaimiņu, radu vai tuvāko draugu lokā esoša zēna vai jaunieša dzīvē. Šis nebūs vienkāršs mēnesis. Gluži otrādi – piedzīvosi vairākus grūtību pilnus brīžus. Daudziem zaudējumus atnesīs iepriekš īstenota negodprātīga vai ļaunprātīga rīcība. Tikšanās ar citiem cilvēkiem stiprinās tev nozīmīgas attiecības gan privātajā, gan profesionālajā dzīvē. Vari lolot augstas cerības saistībā ar līdzās esošiem bērniem un jauniešiem. Daudzi būs bērna piedzimšanas vai ar bērnu saistītu svinību gaidās. Mēneša gaitā tevi patīkami pārsteigs kāds cilvēks, kurš centīsies darīt daudz tavā labā. Sarežģījumi finanšu jomā lielākoties būs saistīti ar mājām, mājsaimniecību utml. Pārlieku liela šķērdēšanās ar naudu var raisīt spriedzi ģimenes locekļu starpā. Saņemsi nepatīkamus jaunumus par kādu vīrieti, ar kuru tevi saistīja īpašas attiecības. Vīriešiem ieteicams izvairīties no pesimistiska noskaņojuma. Šis ir īstais brīdis, lai kaltu lielus un optimisma pilnus plānus nākotnei. Jūnijs īpaši iepriecinās sievietes, tomēr ieteicams būt piesardzīgai un sevi pasargāt no dažādiem nepatīkamiem starpgadījumiem.

 

 

Dvīņi

Ja esi dzimis Dvīņu zīmē, jūnijā tev apkārt valdīs pamatīga spriedze. Gatavojies tam, ka vajadzēs rīkoties ātri un uzreiz. Piedzīvosi pozitīvas emocijas saistībā ar kādu izbraucienu vai ceļojumu, neraugoties uz to, cik tuvs vai tāls tas būs. Daudzi dosies apciemot savus draugus vai radiniekus. Ar aizrautību klausīsies priekpilnos jaunumos, kurus tev pavēstīs kāds netālu dzīvojošs cilvēks. Jūnijā piedzīvosi emocionālu notikumu, kurš būs saistīts ar jaunu vīrieti. Viena no lielākajām problēmām šajā mēnesī izcelsies dēļ taviem vai citas personas meliem. Augstas cerības liksi uz kāda sev nozīmīga plāna realizēšanu. Tiem, kuri uzsākuši kādu juridisko jautājumu kārtošanu, pastāv liela iespēja panākt iecerēto.Mēneša gaitā nāksies atlikt uz vēlāku kādu tikšanos vai sarunu. Darbā saskarsies ar daudz un dažādiem cilvēkiem gan kolēģu, gan klientu vidū. Ieteicams izvairīties no liekām problēmām. Jūnijā būs nepieciešams parūpēties par savu vai kāda tuvinieka veselību. Ieteicams izvairīties no pašrocīgas ārstēšanās. Tā vietā izstrādā sev piemērotu ārstēšanās plānu kopā ar ārstu vai farmacetu. Sievietes piedzīvos vairākus priekpilnus brīžus kopā ar draugiem. Vīriešiem ieteicams īpaši sargāt savas personīgās mantas un dokumentus, atrodoties sabiedriskās vietās, lai izvairītos no to pazaudēšanas vai zādzības.

 

 

Vēzis

Ja esi dzimis Vēža zīmē, jūnijā gaidāms īpašs, ar kādu meiteni vai jaunu sievieti saistīts notikums. Finanšu jomā varēsi gaidīt labus un stabilus ienākumus. Iespējams algas pielikums vai prēmija par labi padarītu darbu. Nedaudz saspringtāks šis mēnesis būs romantiskajā dzīvē. Piedzīvosi daudz emocionālus notikumus. Saņemsi jaunumus vai ieteikumu dēļ kura būsi spiests rīkoties steidzīgi. Gūsi iespēju saņemt papildus ienākumus no kāda ne visai legāla resursa. Labvēlīgs laiks juridisko jautājumu sakārtošanai. Jau pavisam drīz ieņemsi nozīmīgu lomu kāda bērna, mazbērna vai ģimenes lokā esoša jaunieša dzīvē. Uzzināsi par iestājušos nevēlamu grūtniecību kādas radinieces vai draudzenes dzīvē. Sirdī brīvajiem Vēža zīmes pārstāvjiem radīsies iespēja iepazīties ar kādu personu no tālienes. Sievietes vairāk nodosies komunikācijai ar sava dzimuma pārstāvēm. Vīrieši varēs līksmot par negaidītu veiksmi.

 

 

Lauva

Ja esi dzimis Lauvas zīmē, tev priekšā ir notikumiem pilns mēnesis mājās un ģimenes dzīvē. Daudzus iepriecinās jaunumi par iestājušos grūtniecību vai bērniņa piedzimšanu. Skumjas, kuras izjuti maija mēnesī, tevi pametīs un būsi noskaņots pozitīvi. Mēneša gaitā nāksies pieņemt svarīgu lēmumu saistībā ar bērnu, mazbērnu vai citu ģimenes lokā esošu jaunieti. Iespējams, nāksies risināt juridiskos jautājumus, kuros iesaistīts ir šis bērns vai jaunieties. Kopumā viss noritēs pēc plāna. Pat, ja piedzīvosi kādu nelielu pārsteigumu pilnu brīdi, tas tikai un vienīgi tev palīdzēs īstenot iecerēto. Pastāv risks negaidīti izcelties konfliktam mājās, kura pamatā būs nekontrolētas emocijas. Profesionālajā jomā zvaigznes būs dāsnas pret tiem, kuri savā darbā liks lietā ambīcijas. Daudzi saņems papildus ienākumus par labi paveikto darbu. Jūnijā, ar mērķi atrisināt kādu nepatīkamu situāciju, pie tevis pēc palīdzības vai padoma griezīsies tuvinieki un draugi. Vilšanos sagādās kāda tālienē dzīvojoša persona. Labvēlīgs laiks, lai risinātu ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus un veiktu uzlabošanas darbus gan mājās, gan dārzā. Saņemsi jaunumus par veselības problēmām kādas ļoti apdzīvotā vietā dzīvojošas meitenes vai jaunas sievietes dzīvē. Vīriešiem nāksies doties kādā izbraucienā pret savu gribu. Sievietēm jūnijs būs piemērots mēnesis jaunu personīgo un profesionālo kontaktu iegūšanai.

 

 

Jaunava

Ja esi dzimis Jaunavas zīmē, šomēnes liksi augstas cerības uz lolotajiem plāniem un mērķiem. Šis mēnesis, pateicoties dažādiem svarīgiem notikumiem, būs visai interesants, it īpaši finanšu jomā. Daudzus iepriecinās lielāki vai negaidīti ienākumi. Mēneša gaitā kāda ģimenes locekļa rīcība vai vārdi var tevi pamatīgi sāpināt vai radīt tev nevēlamas problēmas. Privātajā dzīvē gaidāmas dažādas tikšanās, izbraucieni un jaunas iepazīšanās. Labvēlīgs laiks ar mantojumu un nekustamo īpašumu saistītu jautājumu sakārtošanai. Saņemsi jaunumus, kas vēstīs par šķiršanos radu vai draugu ģimenē. Pastāv liela iespēja, ka jūnijā satiksi savu bijušo mīļoto. Lai nu kā, tas nenozīmē, ka jūsu attiecības tiks atjaunotas – pavisam noteikti nē. Šomēnes daudz vairāk iesaistīsies sava bērna vai mazbērna dzīvē, iepazīsies ar viņa interesēm un hobijiem. Uzņemsi mājās viesus, kā arī komunicēsi ar citviet dzīvojošiem cilvēkiem, kuri tevī raisīs spēcīgas un pozitīvas emocijas. Daudzi dosies ceļojumā vai izbraucienā, kurš ienesīs pavisam jaunas vēsmas personīgajā dzīvē. Ieteicams būt piesardzīgākam attiecībās ar kaimiņos dzīvojošiem cilvēkiem. Viņu rīcība vai izteiktās piezīmes var radīt nepatīkamu situāciju jūsu starpā.

 

 

Svari

Ja esi dzimis Svaru zīmē, tev priekšā ir mēnesis, kurā vairāk pievērsīsies savai profesionālajai dzīvei un biznesam. Bezdarbniekiem un darba meklētājiem pastāv lielākas iespējas atrast sev piemērotu darba vietu. Šomēnes gaidāmas vairākas interesantas tikšanās gan ar draugiem, gan citiem domu biedriem. Pastāv liela iespēja, ka jūnijā tavā dzīvē ienāks jauni kaimiņi vai piedzīvosi cita veida izmaiņas savā ierastajā vidē. Vairāk uzmanības nāksies veltīt kādam tuviniekam, kuru skārušas veselības problēmas. Saņemsi jaunumus par kādu paziņu, kurš cietis negadījumā. Šajā mēnesī pastāv liela iespēja atjaunot sen izirušu draudzību, tomēr tā nekad vairs nebūs tik tuva, kā agrāk. Dažiem var nākties uz laiku šķirties no tuvinieka vai drauga. Dinamiska attīstība gaidāma romantiskajās attiecībās, it īpaši tiem, kuru partneris atrodas tālienē. Sarunas ģimenes lokā raisīs kādas meitenes vai jaunas sievietes dzīves līkloči. Iespējams, atradīsi jaunu mīlestību, ar kuru tevi vienos kopīgas intereses. Daudzi no notikumiem, kuri iesāksies jūnijā, turpināsies arī nākamajā mēnesī. Var gadīties piedzīvot īslaicīgu spriedzi un satraukumu saistībā ar tuvojošos izbraucienu un ar to saistītajiem izdevumiem. Var nākties saskarties ar nepieciešamību ieviest izmaiņas savus ceļojumu plānos.

 

 

Skorpions

Ja esi dzimis Skorpiona zīmē, šomēnes piedzīvosi nozīmīgu attīstību gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. Veiksme tev smaidīs ik uz stūra, ja vien būsi gana ambiciozs, gribasspēka un mērķtiecības pilns. Spēsi veiksmīgi sakārtot dažādus finansiāla rakstura jautājumus un veikt nepieciešamos maksājumus. Iespējami arī papildus ienākumi. Gaidāmas priekpilnas ziņas saistībā ar kādu bērnu vai jaunieti, kurš dzīvo tev līdzās. Meklēsi iespējas iegūt jaunu darbu vai biznesa kontaktus. Nepārstāj sapņot. Jūnijs būs īpaši veiksmīgs profesionālajā dzīvē un biznesā – viss ir iespējams! Ienākumi būs lielāki, nekā plānots, tomēr ieteicams rūpīgi plānot savus izdevumus. Var nākties saskarties ar nelielām veselības problēmām, piemēram, saaukstēšanos, migrēnu, paaugstinātu vai pazeminātu asinsspiedienu utml. Mēneša gaitā tevi apciemos kāds radinieks vai ģimenes loceklis. Gaidāma sanākšana ģimenes lokā, kuras ietvaros tiksies gan ar tuviem, gan attālākiem radiniekiem. Diemžēl, prātam mieru neliks pāris neatrisinātas problēmas. Šajā mēnesī uzzināsi jaunumus par kādu draudzīgu vai romantisku attiecību izjukšanu, kas liks tev paraudzīties uz notiekošo no pavisam cita skatu punkta. Var gadīties, ka kāds griezīsies pie tevis ar lūgumu pēc aizdevuma vai cita veida pakalpojuma. Rūpīgi izvērtē, vai vari un vēlies sniegt šo palīdzību, kā arī, vai tā neradīs vēlāk problēmas tev pašam. Vīriešiem ieteicams paturēt savas idejas un plānus pie sevis. Sievietes ļausies mājsaimniecībai noderīgu pirkumu veikšanai.

 

 

Strēlnieks

Ja esi dzimis Strēlnieka zīmē, tev priekšā ir mēnesis, kurā aktualizēsies vairāki finansiāla rakstura jautājumi. Iespējami arī lielāki izdevumi. Profesionālajā dzīvē valdīs nestabilitāte. Būsi lielā mērā atkarīgs no apkārtējo dotajiem solījumiem un rīcības, kas būs visai mainīga, kā arī cilvēkiem, kuri vadās tikai un vienīgi pēc savām interesēm. Saspringts laiks tirdzniecībā un ražošanā strādājošajiem. Ieteicams izvairīties no pārlieku lielas emocionalitātes – tā negatīvi ietekmēs tavu veselību. Turies tālāk no konfliktiem un mentālā stresa. Pastāv liels risks, ka meklēsi problēmas un bailes tur, kur to nemaz nav. Prieku sagādās kāda cita cilvēka sniegtā palīdzība. Ņemsi dalību notikumos kāda tuvinieka romantiskajā dzīvē. Iespējams, apmeklēsi viņa saderināšanās svinības vai kāzas. Jārēķinās ar lielākiem izdevumiem, kuri būs saistīti ar kādu meiteni vai sievieti. Sievietēm ieteicams pievērst vairāk uzmanības sava budžeta plānošanai. Vīriešiem labvēlīgs laiks, lai atrisinātu problēmas, kuras radušās pēdējo mēnešu laikā.

 

 

Mežāzis

Ja esi dzimis Mežāža zīmē, tev priekšā ir mēnesis, kurā nodibināsi jaunu draudzību un iepazīsies ar cilvēkiem no tuvienes un no tālienes. Būsi daudz optimistiskāk noskaņots attiecībā pret savu nākotni. Jūnijs pavisam noteikti būs emocionāls mēnesis, kura laikā izjutīsi ilgošanos pēc cilvēkiem, kuri jau devušies Aizsaulē. Daudz komunicēsi ar draugiem un tuviniekiem, kas raisīs tevī pozitīvas emocijas, taču neaizvietos tavā dzīvē trūkstošos cilvēkus. Īpaši emocionālu tevi padarīs kāds nozīmīgs notikums tava ģimenes locekļa dzīvē. Šomēnes pastāv iespēja saņemt vai nosūtīt naudu cilvēkam, kurš ir tavs tuvinieks vai biznesa partneris. Saņemsi jaunumus vai ieteikumus, kurus ilgi un rūpīgi pārdomāsi. Daudziem gaidāmas svinības ģimenes lokā, piemēram, saderināšanās, kāzas, dzimšanas diena, vārda diena utml. Sarežģījumu dēļ var neizdoties tikties ar kādu cilvēku no tālienes. Pastāv liels risks, ka tikšanos būs jāatliek uz vēlāku laiku. Zaudējumi, kurus piedzīvosi šī mēneša laikā, vēlāk izrādīsies ieguvumi. Dosies izbraucienā, lai tiktos ar tuviniekiem un draugiem vai paviesotos kādā sev mīļā vietā. Sievietēm nāksies pieņemt kādu atbildīgu un ļoti svarīgu lēmumu. Vīriešiem ieteicams būs uzmanīgiem un sargāt sevi no iespējamām zādzībām un citām kaitnieciskām darbībām.

 

 

Ūdensvīrs

Ja esi dzimis Ūdensvīra zīmē, šomēnes iesaistīsies nozīmīgā notikumā kādas meitenes vai jaunas sievietes, meitas, mazmeitas, brāļa meitas, māsas meitas vai māsas, dzīvē. Cerīb un pozitīvu emociju pilns raudzīsies nākotnē. Izjutīsi spēcīgas emocijas par un ap kādu ar vīrieti saistītu notikumu. Šis mēnesis paliks atmiņā ar kāda bērna, visticamāk puisīša, nākšanu pasaulē. Lielu lomu tavā dzīvē spēlēs vīrieši, it īpaši tie, kurus vari saukt par saviem draugiem vai kolēģiem. Viņi parūpēsies par pārsteigumiem tavā privātajā un profesionālajā dzīvē. Šomēnes veiksi kādu mājai noderīgu pirkumu, lai aizvietotu pazaudētu vai saplīsušu ierīci. Iespējams, nāksies lūgt nelielu aizdevumu kādam no tuviniekiem. Labvēlīgs laiks ar nekustamo īpašumu saistītu jautājumu risināšanai. Romantiskajā dzīvē vēlēsies sajusties īpašs un tāds arī jutīsies, ja pats būsi delikāts, uzmanīgs, pateicīgs un labsirdīgs. Sirdī brīvie alks pēc jaunām attiecībām. Tiesa gan, jūnijā uzsāktajām attiecībām nav pārlieku liels potenciāls būt ilgstošām, tomēr vismaz uz neilgu laiku varēsi izbaudīt rozā brilles. Diskomfortu radīs problēmas finanšu jomā. Par laimi, tās būs īslaicīgas un ātri atrisināmas.

 

 

Zivis

Ja esi dzimis Zivju zīmē, jūnijā nāksies īstenot pārmaiņas mājās vai ģimenē, kuras nevarēsi atlikt uz vēlāku laiku. Apmeklēsi kādu pasākumu, kurš saistīts ar bērnu vai mazbērnu. Īpašas emocijas raisīs attiecības ar atvasi, kura dzīvo tālienē. Problēmas gaidāmas attiecībās ar kādu sievieti. Jūsu starpā valdīs dažādi pārpratumi, kuri atstās iespaidu arī uz tavām vai viņas romantiskajām attiecībām. Šomēnes ieteicams atstāt pagātnē raizes, dēļ kurām izjuti sāpes pēdējo mēnešu laikā. Ir pienācis laiks pozitīvi raudzīties uz savu nākotni un jaunām iespējām. Dažiem uzsmaidīs veiksme, pateicoties kurai izdosies realizēt kādu sev nozīmīgu plānu jau šajā gadā. Ieteicams izvairīties no finansiāla rakstura konfliktiem – taisnība nebūs tavā pusē. Tāpat jāuzmanās no sev svarīgu lietu nozaudēšanas – iespēja, ka tās atradīsi ir niecīga. Pietaupi savas emocijas un enerģiju kam nozīmīgākam. Daudzi saņems naudu vai sūtījumu no kāda, kurš dzīvo tālienē. Saņemsi jaunumus, kuri raisīs tevī satraukumu. Gaidāma pārsteigumu pilna tikšanās draugu lokā. Jūnijs atnesīs tev vairākus patīkamus pārsteigumus no draugiem, kuri dzīvo tālienē. Sievietēm radīsies izdevība realizēt visus savus šī mēneša plānus. Vīriešiem īpašas emocijas raisīs kāds bērns.

 

Iepriekšējais raksts5 padomi naudas ietaupīšanai vasarā
Nākamais rakstsHoroskopa zīmes, kurām JŪNIJS būs īpaši labvēlīgs