Šī diena nebūs labākais laiks, lai uzsāktu vai atjaunotu cīņu ar lieko svaru. Šodienas pārlieku lielā aktivitāte var likt tev ieslīgt otrā galējībā un līdz ar to, pārspīlējot ar rezultātu, gūt ko pretēju cerētajam. Labākā vakara atpūta būs pastaiga parkā vai citviet svaigā gaisā.

 

Auns

Šodien tev vajadzētu pacensties pilnībā pamainīt savu dzīvi, izvairoties no visām grūtībām starppersonu jomā. Ticams, ka tas nozīmē to, ka dosies pie kāda cilvēka, ar kuru tev radušās kaut kādas nesaskaņas, lai saprastu, kas starp jums notiek un atrisinātu to. Lai to izdarītu tev, visticamāk, nāksies pārkāpt savam lepnumam. Par laimi, rezultātā viss solās norisināties tieši tā, kā tu vēlies.

 

 

Vērsis

Ticams, ka šodien varēsi iemācīties vairākas svarīgas lietas no kāda sava kolēģa vai bijušā kolēģa. Iespējams, ka tu sāksi domāt par savām attiecībām ar priekšnieku. Ja tās nav no labākajām, tev vajadzētu pārdomāt vai darbs ir tieši tāds, kādu tu to vēlies. Ja ne – ir pienācis laiks pārmaiņām.

 

 

Dvīņi

Šo dienu kopumā varēsi pavadīt uz pozitīvas nots. Ticams, ka tev nāksies klausīties kolēģu vai draugu atvaļinājumu stāstos. Pēc iedvesmojošajiem un interesantajiem stāstiem tu sāksi domāt, kurp un kad varētu aizceļot tu pats. Visticamāk, tu vēlēsies doties uz vietām, kur jau bijuši daudzi cilvēki, nevis atklāt ko jaunu vai apmeklēt mazāk zināmas vietas.

 

 

Vēzis

Šodien tev ieteicams mērens darba un atpūtas temps. Rūpējies par savu enerģijas potenciālu, jo tas nebūs pārāk augsts, kas nozīmē, ka tu riskē atstāt daļu no plānotajiem uzdevumiem nepabeigtus. Izveido plānu tam, kas tev vienkārši jāpadara šādās enerģētiski ne visai labvēlīgās dienās. Ja iespējams, vakarā pievērsies jogai vai meditācijai. Tikai šie vingrinājumi palīdzēs tev aktivizēt bagātīgās enerģijas rezerves, kas atrodas tavā ķermenī.

 

 

Lauva

Šodien tev nevajadzētu traucēt savus kolēģus darbā. Jo īpaši, ja tu vēlies runāt daudz par, tā teikt, “neko”. Taču, ja tu kādam sniedz savu padomu, bet šis cilvēks to nevēlas pieņemt – neuztraucies, necenties pierādīt savu taisnību. Ieteicams arī tev vairāk koncentrēties uz saviem personīgajiem uzdevumiem. Visticamāk, pēc dažām dienām tavi kolēģi atzīs, ka tev bija taisnība, kad sniedzi savu padomu. Taču atceries – ir tādi cilvēki, kuri mācās tikai no savām personīgajām kļūdām.

 

 

Jaunava

Šodien tev vajadzētu censties nomierināties, jo pēdējā laikā ir noticis tik daudz un tik dažādas lietas. Ja šis notikumu kopums ir izraisījis emocionālu satraukumu tavā dvēselē, tad tas noteikti nozīmē, ka labākais, ko vari darīt, ir nekrist panikā un būt mierīgam līdz kļūs skaidrs, uz ko “ved” šīs pārmaiņas. Visticamāk, lielākā daļa no šīm neparedzētajām lietām vērsīs visu par labu tavā dzīvē.

 

 

Svari

Šodien tev būs jācenšas rast atbildi uz sarežģītu jautājumu, kas saistīts ar finanšu jomu. Visticamāk, tu meklēsi papildu iespējas, kur rast papildu naudu, lai atmaksātu nokavētu aizdevumu vai veiktu citus obligātos maksājumus. Ticams, ka palīdzību lūgsi kādam no saviem radiniekiem. Ticamākais scenārijs būs tāds, ka šis vecāka gadagājuma cilvēks vispirms tevi kauninās par to, ka tu vieglprātīgi tērē naudu, taču, protams, palīdzēs tev.

 

 

Skorpions

Šodien tev vajadzēs daudz paveikt ne tikai savās, bet arī savu kolēģu vai padoto interesēs. Tu strādāsi, lai nodrošinātu, ka kāda projekta īstenošanas termiņš tiek pagarināts. Tu un tavi kolēģi – jūs visi apzināsieties, ka ir jāiegulda visrūpīgākais darbs un jācenšas pabeigt iesākto ar vislielāko atbildības sajūtu. Visticamāk, šis pagarinājums tiks piešķirts, taču tas nenozīmē, ka varēsi mazāk koncentrēties.

 

 

Strēlnieks

Ticams, ka šodien tu vairāk pievērsīsies kādam cilvēkam, gribēsi parūpēties par viņu. Iespējams, ka tu būsi tik ļoti iedvesmojies no viņa darbībām literatūra, mūzikas vai mākslas jomā, ka nolemsi viņu pilnībā atbalstīt, iespējams, pat kaitējot saviem personiskajiem plāniem. Tomēr arī tava darba rezultāti kļūs redzami. Jaunais ģēnijs, ar kuru esi tik daudz strādājis, saņems priekšlikumu parakstīt ļoti daudzsološu līgumu, kas viņam garantēs izcilu nākotni.

 

 

Mežāzis

Šodien tev ieteicams rūpīgi kontrolēt savu noskaņojumu. Ja tu nespēsi rast un iesaistīties pozitīvās situācijās, šī būs diezgan grūta diena. Tu nevarēsi koncentrēties uz profesionālajām lietām, jo tevi pastāvīgi traucēs neatbilstoši faktori un cilvēki. Ticams, ka tevi sāks kaitināt pilnīgi viss, taču centies uzmanīties no savas reakcijas un tās izpausmēm.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu nepavisam nevēlēsies tērēt visu savu enerģiju tikai jautājumiem, kas saistīti ar taviem darba pienākumiem. Izpildi tos laicīgi, taču ne mazāk rūpīgi. Pēc tam varēsi ļauties citām nodarbēm un atpūtai. Par laimi tavu šīs dienas noskaņojumu priekšnieks nepamanīs. Ja iespējams, atrodi kopīgas interešu jomas ar viņu.

 

 

Zivis

Šodien tev vajadzētu censties uztvert pēc iespējas vairāk, mācīties teju no visa iespējamā. Ticams, ka apgūsi arī ko jaunu mīlas jomā. Iespējams, tas notiks tāpēc, ka tev ko jaunu pastāstīs vai vēlēsies iemācīt tavs partneris. Ja jūti, ka tas tomēr nav gluži radīts tev – nebaidies to teikt, taču, ja esi apmierināts ar notiekošo – mācies un baudi!

 

 

Lai brīnišķīga tev diena!

Iepriekšējais rakstsŠīs vasaras gaidītākais notikums – Drogas interneta veikala atklāšana
Nākamais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam JŪLIJAM