Noskaidro, ko gulēšanas paradumi atklāj par jūsu saistību emocionālo pusi.

GULĒŠANAS POZA: uz vēdera, visticamāk, ar galvu spilvenā

gulj1

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: cilvēki, kuri par visērtāko pozīciju naktsmieram atzīst tieši šādu, tiek uzskatīti par nervozām, raižu un baiļu pārpilnām personībām. Īpaši satraucoši tas ir attiecību sākumposmā, jo, ja kāds no jums vai abi šādi novēršaties viens no otra, izolējoties no satraukuma vai bailēm. Iespējams, jūs uztrauc attiecību nākotne vai nesaskatīt tām perspektīvu.

 

GULĒŠANAS POZA: uz muguras

gulj2

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: atpūta, mierīgi guļot šādā pozā, noteikti stimulē krākšanu, bet, kā norāda psihologi –izstaro arī pašpārliecinātību. Ja tavs partneris naktsmieru pavada tieši šādā pozīcijā, tu vari būt vairāk nekā pārliecināta, ka viņš ir augstās domās par sevi, spēj pastāvēt par savu viedokli un izteikumiem, kas ne vienmēr ir slikti.

 

GULĒŠANAS POZA: cieši savijušies

gulj3

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: attiecību speciālisti norāda, ka, ja pāris guļ šādi, cieši viens otra skavās, viņi ļoti izbauda viens otra klātbūtni un intimitāti. Iespējams, tas ir attiecību sākumposms, kad ir īpaša vēlme teju saplūst ar otru, kļūstot par vienu veselu. Ja šādi guļat jau gadiem ilgi, jūs esat ļoti emocionāli vienoti un saistīti, vai ne?

 

GULĒŠANAS POZA: karotītes pozīcijā  

gulj4

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: šī ir lieliska poza, lai ļautos glāstiem un apskāvieniem, radot drošības un pasargātības sajūtu, kad, piemēram, vīrieša rokas cieši apskauj mīļotās augumu. Attiecību speciālisti norāda, ja šādi – tevi no aizmugures, apskauj vīrietis, viņš vēlas parādīt savu aizsargājošo dabu, ļaujot tev atklāt, ka alksti pēc šādām rūpēm. Pretēji, ja sieviete apskauj savu mīļoto karotes pozā, viņa izrāda partnerim savu mātišķo, audzinošo personības pusi, rūpes un gādību.

 

GULĒŠANAS POZA: cieši savijot pēdas

gulj5

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: šis ir veids, kā vēlreiz izrādīt savam partnerim, ka mīli viņu, cik nozīmīgas tev ir jūsu attiecības. Ķermeņa valodas speciālisti Alans un Barbara Pīzi norāda, ka šāda naktsmiera poza viennozīmīgi parāda abu tuvību un vienotību, taču no otras puses – simbolizē vēlmi pēc neatkarības, taču respektējot otra personību un individualitāti.

 

GULĒŠANAS POZA: katrs savā gultas pusē

gulj6

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: psihologi norāda, ja pāris guļ pēc iespējas tālāk viens no otra, viņi ir ļoti neatkarīgas personības, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka viņiem nav veselīgu un intīmu attiecību vai drīzumā gaidāma šķiršanās. Katrs par sevi naktī, bet dienā, iespējams, ļoti vienoti! Vai tas ir par jums?

 

 

 

GULĒŠANAS POZA: sieviete – vīrieša azotē

gulj7

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: ja jūsu iecienītākā naktsmiera poza ir tieši šāda, demonstrējat, ka esat pašpārliecināti un droši par savām attiecībām. Ja vīrietis turklāt apvij rokas ap mīļoto, līdzīgi kā karotītes pozā, viņš izrāda savu aizsardzību, vēlmi gādāt par partneri. Savukārt, ja otra viņa brīvā roka ir novietota blakus vai aizlikta aiz galvas – viņš demonstrē savu pārliecību. Ķermeņa valodas speciālisti norāda, ja sieviete šādā pozā savu skatienu ir vērsusi partnera virzienā, viņa atļauj mīļotajam valdīt, taču, ja ir pagriezusies ar seju projām – simbolizē, ka paļaujas uz viņu, tomēr vēlas pastāvīgi pieņemt lēmumus. Ja sieviete vīrieša azotē guļ uz muguras – tā ir spēka un varas demonstrēšana.

 

GULĒŠANAS POZA: vēršot skatu prom no partnera

gulj8

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: psihologi lēš, ka gandrīz puse no visiem pasaules pāriem mēdz guļot novērst skatienu no partnera. Iespējams, tā ir vēlme izolēties, ļauties mierpilnai atpūtai, pavadot laiku vientulībā, tomēr neizdari pārsteidzīgus secinājumus. Uztraukumam ir pamats, ja iepriekš jūsu gulēšanas paradumi bija citādāki, taču pēkšņi partneris šādi norobežojas, visticamāk, viņam attiecībās trūks neatkarības vai ir kāds cits iekšējs diskomforts. Izrunājieties!  

 

GULĒŠANAS POZA: uzliekot uz sejas miega masku

gulj9

ATTIECĪBU SKAIDROJUMS: speciālisti norāda, ka šādi, visticamāk, notiek, ja partneri nedodas pie miera vienlaicīgi, otrs, piemēram, izvēlas vēl palasīt, paliekot nomodā krietni ilgāk. Tomēr tas nenāk par labu attiecībām, palēnām attālinot jūs vienu no otra, jo ir būtiski atrast laiku apskāvieniem un maiguma izpausmēm, noliekot visu pārējo pie malas. Daži no pētījumiem ir atklājuši, ka attiecības, kurās partneri vienlaicīgi dodas gulēt un arī mostas vienā laikā, ir daudz apmierinātākas un ilgnoturīgākas, nerunājot nemaz par kvalitatīvāku seksuālo dzīvi.

 

Kādā pozā guļat jūs?

Iepriekšējais rakstsMiega traucējumi ietekmē tavu svaru: 6 satraucoši fakti
Nākamais raksts3 kļūdas, ko pieļauj sieviete, nojaušot, ka vīrietis viņu krāpj