Grāmatas autors ir viens no izcilākajiem pašmāju šī amata meistariem – restorāna “Kaļķu vārti” šefpavārs, raidījuma “Mūsdienu Latvijas garša” 3. sezonas uzvarētājs un LTV1 raidījuma “Ciemiņš virtuvē” galvenā persona Raimonds Zommers. Grāmatā iekļauts arī recepšu tulkojums angļu valodā.
Izdevniecības White Book izdotās pavārgrāmatas iekļautajās receptēs tiek laikmetīgi izmantoti Latvijā plaši izmantoti produkti, radot grāmatai papildus vērtību. Tā ir ne vien lielisks palīglīdzeklis virtuvē, bet arī raksturo šī laikmeta ēst gatavošanas kultūru Latvijā. Autors dalās idejās, kā labi zināmus un tepat Latvijā augušus produktus ieviest ikdienā vienkāršā un, tajā pašā laikā, oriģinālā un neparastā veidā. Šefpavārs rada pavisam jaunu virtuvi – mūsdienu latvisko garšu, kur sastopami tādi produkti kā cidonijas, pīlādži, ozolzīles un vēl daudz kas cits. Šī grāmata ļaus ikvienam kaut uz brīdi kļūt par izcilu pavāru un pagatavot restorāna kvalitātes ēdienu, jo ēdienu pagatavošana izklāstīta soli pa solim.
Cietais sējums, 192 lpp.
!!!KONKURSS!!!
Iegūsti šo brīnišķīgo pavārgrāmatu savā īpašumā! Viss, kas tev jādara – jābūt BrīvBrīdis.lv sekotājam mūsu Facebook lapā:
Jau svētdienas – 6. septembra vakarā izlozēsim un savās sociālo tīklu lapās paziņosim vienu laimīgo, kurš šo grāmatu iegūs savā īpašumā!
Lai veicas!