Pirmā dienas puse nesolās būt visai labvēlīgs periods. Var gadīties, ka būs ļoti grūti kontrolēt emocijas un situācijās, kad šķietami viss ir pavisam vienkārši, tu nespēsi izdarīt pareizās izvēles. Neplāno nevienu publisku pasākumu dienas pirmajā pusē. Pēcpusdiena gan solās būt aktīvāka un diezgan veiksmīga.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien labi veiksies jebkurā aktīvā darbā. Ja vien iespējams, esi kustībā, pievērsies kādam sporta veidam. Konkurences garam un degsmei šodien nebūs tik liela nozīme, tiem nebūs izšķiroša spēka. Noteikti pievienojies kādās sportiskās aktivitātēs, piemēram, draudzīgās sacensībās draugu starpā. Tas sniegs tev pozitīvu enerģiju.

 

 

versis-mil-horVērsis

Jebkuru problēmu šodien būs salīdzinoši viegli atrisināt. Iespējams, tavas darbības būs vēl efektīvākas tad, ja tu strādāsi viens pats, nelūdzot palīdzību citiem. Tev nevajadzētu šodien plānot nekādas svarīgas lietas, neveikt nekādus ilgtermiņa plānus un nelūgt to darīt citiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena ir ļoti piemērota drosmīgiem eksperimentiem, taču jebkurā riskā tev ir nepieciešams kāds sabiedrotais vai kāds, kurš vismaz dalās ar savām idejām. Ja tavas attiecības ar kādu ir nonākušas strupceļā vai iestrēgušas pastāvīgos konfliktos, tev vajadzētu mēģināt mazināt spriedzi, piedāvājot kādu jaunu radošu ideju, kas prasa tūlītēju realizāciju.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēzis ir noskaņojumu par aktīvo ātriem soļiem. Jums vajadzētu domāt par to nav jūsu mājās, bet savu karjeru un panākumiem. Īstenot personīgos plānus uzreiz, kamēr jūsu enerģija joprojām ir augstas rīkiem vai jūsu partneru entuziasms joprojām ir augsts.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev būs ļoti viegli rast iespējas, kur ieguldīt savu enerģiju. Šis būs piemērotākais laiks, lai parūpētos par savu fizisko formu, nododoties dažādiem vingrojumiem vai dodoties ceļojumā. Iespējams, izveidosies lieliska komunikācija ar attāliem radiniekiem, draugiem vai biznesa partneriem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena piemērota īstermiņa saistību veidošanai, taču nevajadzētu aizrauties ar to apjomu, tā teikt, neuzņemties pārlieku daudz. Piemērota diena, lai tu uzdrošinātos riskēt vai veikt kādu nopietnu eksperimentu. Protams, tas nenozīmē, ka vari iztikt bez jebkādas nodrošināšanas vai drošības pasākumu veikšanas.

 

 

svari-mil-horSvari

Tavu partneru pārmērīgā aktivitāte nedrīkst traucēt tavām idejām. Iespējams, daudz kas notiks pretrunā ar tavām idejām un prasībām. Taču, ja patiesi esi ieinteresēts kādā lietā, noteikti nepamet to novārtā, bet turpini iesākto. Tiesa, tev jāņem vērā tas, ka citiem cilvēkiem var nebūt tieši tādas pašas domas un uzskati kā tev. Neuzspied tikai savu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, iespējams, gadīsies brīži, kad ļoti gribēsies izraisīt konfliktu vai iesaistīties kādā, radot emocionālu sprādzienu, taču pirms to dari, rūpīgi apdomājies. Šāda veida komunikācija nedos nekādu rezultātu. Šodien panākumus gūsi tikai tad, ja būsi sirsnīgs, aktīvs, piekāpīgs, saprotošs, entuziastisks, atsaucīgs un mobils.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lieliska diena, lai pavadītu to aktīvi un jautri. Ja vien iespējams, dodies pastaigā, izkusties, nesēdi mājās. Pievērsies fiziskām aktivitātēm. Šodien spēsi lieliski tikt galā gan ar fizisko, gan ar emocionālo slodzi. Pievērsies lietām, kam pēdējā laikā sanācis pārāk maz laika. Pasmaidi, jo smaids atraisa enerģiju!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Lielā mērā dzīve šodien būs visai vienveidīga. Taču lielāks miers iestāsies jautājumos, kas saistīti ar finansēm. Vairāk varēsi pievērsties  mājsaimniecības lietām. Cik vien iespējams, pavadi laiku ar ģimeni, ar cilvēkiem, kuri tev ir ļoti nozīmīgi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī diena ir paredzēta aktīvai sadarbībai ar citiem cilvēkiem. Tava laimes zvaigzne palīdzēs tev pieņemt pareizās izvēles. Mēģini komunicēt ar cilvēkiem, tajā pašā laikā aizgūstot no viņiem ko vērīgu, iemācoties ko jaunu un mēģinot to pielietot praksē.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien varēsi ieviest kādus jaunus, samērā veiksmīgus pasākumus, varēsi pieņemt pareizos lēmumus saistībā ar savām finanšu lietām. Iespējams, šodien veiksi kādu lielu, svarīgu pirkumu. Šodien varēsi gan naudu nopelnīt, gan arī to tērēt. Vien atceries – nešķērdējies lieki.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsPrognozes drūmas, situācija pasliktināsies: Kovidu izslimos katrs trešais Latvijas iedzīvotājs
Nākamais rakstsPirmdienas rītā saņemta ziņa par lielu nelaimi