Šodien tev vajadzētu ieklausīties savā loģiskajā, veselajā saprātā. Var nākties ierobežot sevi dažos veidos, izvairies no pārmērīgas izšķērdības. Piesargies no maldiem. Nezaudē objektivitāti, izvērtējot kādu situāciju. Mazāk klausi savai intuīcijai, jo tā var šodien tevi maldināt.


Auns

Šodien mēģini pielietot kādu oriģinālu pieeju uzņēmējdarbībai, nevis izmanto standarta metodes, lai atrisinātu radušos problēmu. Vakars ir lieliski piemērots, lai dotos kaut kur. Zvaigznes sola, ka šis būs brīnišķīgs periods, lai komunicētu ar ģimenes locekļiem, vecākiem vai bērniem.

 

Vērsis
Ir pienācis laiks, relaksējošai atmosfērai. Zvaigznes iesaka izvairīties no liekulības, slinkuma un pārliekas iecietības pret sevi pašu. Planētas norāda, ka šodien nav vēlams radīt jaunu matu griezumu vai īstenot kādas krasas imidža pārmaiņas, kā arī garderobes atjaunošanu labāk arī atliec uz kādu piemērotāku brīdi.
 

 

Dvīņi

Zvaigznes brīdina, lai šodien neaizraujies ar pārliekām gastronomiskajām izvirtībām, īpaši atsakies no saldumiem. Pēcpusdiena solās būt labvēlīgāka nekā rīta cēliens. Planētu stāvoklis mudina pavadīt daļu laika ar draugiem kādā kafejnīcā, restorānā vai kultūras iestādē, piemēram, teātrī. Tev var rasties zināmas problēmas, ja pārlieku steigsies un ļausies ilūzijām.

 

Vēzis     

No rīta ir vērts ieklausīties citu padomos. Tas palīdzēs aplūkot situāciju objektīvāk un pieņemt pareizo lēmumu. Pēcpusdiena var dot daudz nepatīkamu emociju, it īpaši, ja tu pavadīsi šo laiku mājās. Planētu stāvoklis iezīmē, ka diena kopumā būs diezgan intensīva.

 

Lauva

Zvaigznes iesaka šodien labāk neplānot jebkādas ar karjeru saistītas darījumu vizītes. Īpaši dienas pirmajā pusē nav ieteicams plānotu jebkādas svarīgas lietas. Pēcpusdiena solās būt īpaši nelabvēlīga, vari justies noguris un izsmelts.

 

Jaunava                                                     

Velti šo dienu vieglām kosmētiskajām procedūrām, dodies iepirkties vai sazinies ar draugiem. Planētu stāvoklis ir labvēlīgs jebkurai iniciatīvai un priekšlikumiem, īpaši dienas pirmajā pusē. Zvaigznes brīdina, lai nepaļaujies uz citu padomiem.

 

Svari

Zvaigznes norāda, ka pašlaik ir ļoti svarīgi plānot savu laiku, tas ievērojami palielinās tavu produktivitāti. Otrajā dienas pusē, jo īpaši vakarā neplāno komunicēt ar daudziem cilvēkiem, jo tas var pilnībā izsist tevi no līdzsvara, palielinot stresa līmeni.  

 

Skorpions
Planētu stāvoklis neiesaka plānot un īstenot jebkādas svarīgas lietas, kas saistītas ar ģimenes jautājumiem rīta pusē, jo tā nesolās būt pārāk pozitīva. Emocijas var ievērojami ietekmēt tavu attieksmi, taču tu nedrīkstu padoties, pretējā gadījumā vēlāk vari nožēlot savu rīcību

 

Strēlnieks
Šī diena būs diezgan labvēlīga. Zvaigznes iesaka personiskajās attiecībās neprovocēt jebkādus argumentus, un, ja rodas konflikts bez tavas vaina, mēģini visiem spēkiem un līdzekļiem samazināt starp jums radušos spriedzi. Otro dienas pusi velti atpūtai.

 

Mežāzis

Zvaigznes iezīmē, ka tu šīs dienas laikā jutīsies ļoti optimistisks. Planētu stāvoklis tev sagatavojis dažus izdevīgus un daudzsološus priekšlikumus, taču izskati  tos ļoti rūpīgi. Tāpat biežāk uzklausi citu cilvēku padomus, tie šobrīd var būt īpaši noderīgi.

 

Ūdensvīrs 

Šodien zvaigznes paredz tev dalību kādā komandu aktivitātē. Planētu stāvoklis mudina dienas pirmo pusi izmantot pēc iespējas aktīvāk. Kad vien iespējams, uzņemies iniciatīvu un izmanto savu pašpārliecinātību.  Mēģini būt tiešs, atklāti izsaki savas vēlmes un emocijas, bet neaizmirsti arī par citu cilvēku interesēm.

 

Zivis

Pirmajā dienas pusē tev vajadzētu mēģināt izvairīties no vulgaritātes vai rupjības. Zvaigznes iezīmē, ka šis ir labs laiks dažādām aktivitātēm svaigā gaisā, tai skaitā –  sportam. Ir būtiski, lai tu vakarā uzstāj uz savu viedokli, savu pārliecību.

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl ceļā uz Liepāju pazudusī skolotāja avarējusi un gājusi bojā
Nākamais rakstsBrīdina par laika apstākļiem tuvākajās stundās