Šī ir diena, lai aizmirstu bailes un šaubas, īstais laiks, lai izplestu spārnus un droši dotos pretī savam mērķim! Veiksme būs tavā pusē, un saņemsi atbalstu ikvienā savā centienā. Tomēr zvaigznes brīdina – šī ir arī paaugstinātu risku diena, esi piesardzīgs un turi acis plaši vaļā!

 

auns-mil-horAuns

Šīs dienas atmosfēra ļaus tev harmonizēt savu iekšējo pasauli un atrast tajā spēku. Saskarsme ar tiem cilvēkiem, kuri domā līdzīgi tev, šodien var būt ļoti nozīmīga. Tu vari pavadīt patīkamu un produktīvu laiku ar saviem radiniekiem.

 

 

versis-mil-horVērsis 

Tavs iedzimtais pragmatisms pavērs ceļu uz maigumu un sapņainību. Iespējams, laika apstākļi vai kādas negaidītas izmaiņas– spēcīgi ietekmēs tevi šodien. Šī ir diena, kad tu kopumā jutīsies krietni labāk un tava mijiedarbība ar ārpasauli kļūst pozitīvāka. Iespējams, šodien vēlēsies ieklausīties mūzikas ritmiskajās, nomierinošajās skaņās.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavi plāni šodien ieies jaunā fāzē. Attiecības ar kādu var pāriet jaunā līmenī. Ja tu vēlies, lai tavas idejas veiksmīgi realizējas nākotnē, paturi visu pie sevis, neatklāj detaļas par savām iecerēm. Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie no šodienas, visticamāk, uz laiku kļūs klusi un rezervēti; tu atskārtīsi, ka būs visai grūti vārdiski atklāt sevi, savas jūtas.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev šodien īsti nekas īpašs nebūs jādara, lai pārvērst dienu pasakā ar laimīgām beigām, viss notiks pats no sevis – dabiski! Esi arī tāda pati, esi atbrīvota, nemudini sevi – pārtraukt slinkot un sapņot, šodien tev tas ir ļauts! Uzticies tam, ko tu redzi, tam, ko sajūti, saviem uzskatiem un paradumiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir ideāla diena, lai atrisinātu dažādus noslēpumus, uzlabotu attiecības un mainītu savu pārliecību. Zvaigznes norāda, ka šodien vari izrādīt interesi par psiholoģiju, reliģiju, intīmās sfēras uzlabošanu, attiecībām, labdarību, tradīcijām un daudzām citām mūžīgajām vērtībām. Uzņēmējdarbībā tava interese var tikt vērsta uz banku darījumiem, aizdevumiem un abpusējām investīcijām.

 

 

lauva-mil-horLauva

Tava otra pusīte šodien var fokusēties pati uz savām lietām un sapņiem, kam, visticamāk, nebūs absolūti nekā kopīga ar tavējiem. Tavas rūpes par partneri var šajā dienā izrādīties liekas un īsti nenovērtētas, daudzas no tavām prasmēm netiks realizētas. Šī būs laba diena, ja starp tevi un mīļoto cilvēku pastāv ļoti spēcīga uzticība.

 

 

svari-mil-horSvari

Tava personīgā iniciatīva šodien nonāks strupceļā. Daudz kas ļoti būtisks var izrādīties neiespējams. Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu koncentrēties uz cilvēkiem ap sevi. Censties izveidot uzticības pilnas attiecības ar tiem, kuri var palīdzēt tev. Savukārt, ja kādam ir vajadzīga tava palīdzība, piedāvā viņiem reālu atbalstu un pateicību par to drīz atradīs tevi.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka tev šodien nekur nav jāsteidzas – šī ir diena, ko ieteicams veltīt vien sev un viss ir atkarīgs no tavām personiskajām vēlmēm. Tu, visticamāk, izbaudīsi pilnīgu klusumu, labprāt nodosies kārdinošajai pasaulei – kādai interesantai spēlei vai jaunai lasāmvielai. Tevi aizraus radošs process vai veltīsi visu savu uzmanību – romantiskiem sapņiem un mīlas dzīvi.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dažādas ar saimniecību saistītas problēmas mudinās tevi domāt par nepieciešamajām pārmaiņām savā dzīvē. Izmaiņas tavā apkārtējā vidē vai ģimenes dzīvē ir nepieciešamas tikai pavisam nelielas, taču tas ievērojami uzlabos tavu apmierinātību! Esi uzstājīga, tieša un nepiekāpīga, drīz vien viss atkal nostāsies savās vietās. Šī ir diena, kad jums abiem ar partneri ir jābūt dāsniem, līdzjūtīgiem un saprotošiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šī diena mudinās paplašināt tavu skatījuma uz dzīvi. Lēna pastaiga, kā arī laipnība, maigums un piedošana – atslēgas vārdi šai dienai. Zvaigznes iezīmē, ka šodien tev var izveidoties īpaši cieša emocionālā saikne ar taviem tuviniekiem. Iespējams, ja izvēlēsies dot priekšroku savas identitātes slēpšanai, šodien labprāt dosies virtuālo kontaktu medībās.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu vari atļauties kļūt nedaudz nepiespiestāka. Ja tu mēdz atteikties no daudziem dzīves priekiem, ir laiks atkārtoti pārskatīt tavus stingros principus. Zvaigznes norāda, ka ir pienācis pēdējais brīdis, lai panāktu līdzsvaru arī tavos ieņēmumos un izdevumos, kā arī padarītu tavu ēdienkarti daudz daudzveidīgāku un veselīgāku.

 

 

zivis-mil-horZivis

Visticamāk, apjautīsi, ka pašreizējā tavu plānu daļa jau ir sasniegta, tāpēc ir pienācis laiks apdomāt savu turpmāko rīcību. Tas tomēr nenozīmē, ka tev visu šo dienu ir jāturpina vaiga sviedros strādāt, lai to realizētu. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tev ir pat ļoti ieteicama kvalitatīva atpūta, kas palīdzēs pietuvoties tavai nākamajai laimīgajai iespējai.

 

Lai jums veiksmīga diena!

Iepriekšējais rakstsBrīdina par apstākļiem trešdien
Nākamais raksts“Tā iepircies nebiju nekad..” Jau pirmajā dienā pēc atbrīvošanas Lembergs iztērē lielu naudas summu