Ko zvaigznes tieši tev sola šajā pirmdienā?

 

 

auns-mil-horAuns

Ierastā mājas rutīna šodien var tikt pēkšņi pārtraukta. Esiet uzmanīgi – atdodot visu vienai lietai, draud spēku izsīkums. Iespējami pēkšņi, bet patīkami ciemiņi. Kopumā labvēlīga diena.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šai dienai būs divas dabas. No vienas puses – iespējama kāda kavēšanās, nesaprašanās, pēkšņs pārtraukums. No otras – jūs vienmēr varat to labot. Rotaļīga, prieka pilna diena. Lielisks laiks sportošanai, romantikai un laikam kopā ar bērniem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena zināmā mērā saistīta ar naudu – to iespējams gan atrast, gan pazaudēt, gan sagaidīt kādu ar naudu vai jūsu īpašumu saistītu pārsteigumu. Iegūsiet kādu lietu, kas jūsu mājokli padarīs vēl pievilcīgāku.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Gaidāma kāda grūtāka saruna ar vecākiem vai priekšnieku, toties attiecības māsām, brāļiem un citiem tuviniekiem šķiet lieliskas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dienas sākumā būsiet ar ko ļoti aizrāvies, ka grūti pat atslābināties. Dienas gaitā iespējams rast kādu interesantu naudas pelnīšanas ideju. Aprūpējiet savu īpašumu, īpaši, ja tas jums sagādā prieku.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas pirmajā pusē iespējams pārsteigums no drauga. Dienas laikā izbaudīsiet brīvdienu un uzlabosiet garastāvokli citiem. Esi gatavs rīkoties!

 

 

svari-mil-horSvari

Cilvēki jūs pamanīs un tas notiks vairāku iemeslu dēļ. Dienas pirmajā pusē tas varētu būt strīds vai nesaprašanās ar draugu vai mīļoto, savukārt, vēlāk jums būs liels atbalsts no tuvajiem cilvēkiem. Savējo vidū jūs esat ļoti ieredzēts.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Diena sāksies ne pārāk stabili, bet noslēgsies lieliski. Izbaudīsiet laiku, ko pavadīsiet ar draugiem vai ģimeni. Iespējami strīdi saistībā ar reliģiju, politiku.

.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Sekojiet līdz savām naudas lietām, lai nenotiek kas nevēlams. Ja esat atbildīgs par citu cilvēku īpašumu – pārbaudiet to. Dienas otrajā pusē dažādi labumi uzņems kursu tieši pie jums.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šorīt iespējama ķilda ar ģimenes locekli vai partneri. Dienas gaitā gan viss nokārtosies. Izmantojiet iespēju satikties ar kaut kādā veidā atšķirīgiem, izglītotākiem cilvēkiem, parunājiet ar viņiem. Jaunu zināšanu uzņemšana vēl nenozīmē novirzīšanos no nospraustā kursa.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Dienas pirmajā pusē var patraucēt kāda veselības liksta, tomēr šī diena kopumā slīdēs raiti. Citi būs gatavi jums palīdzēt un atbalstīt – finansiāli, praktiski vai vienkārši iedrošinot.

 

 

zivis-mil-horZivis

Jābūt modriem tiem, kuriem ir bērni – viņi šodien var būt īpaši neuzmanīgi. Gaidāms pārsteidzošs ielūgums doties uz kādu pasākumu. Lieliska diena, kuru pavadīt ar tuviem cilvēkiem.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan neiepriecinošas ziņas par turpmāk gaidāmo laiku – prognoze 7 dienām
Nākamais raksts“Ne visos gadījumos noteicošais ir nauda.” Kā, kas un par cik saņem “viltus” Covid-19 potes?