Šī būs notikumiem bagāta diena. Planētas radīs daudzus aspektus, kas padarīs to ļoti daudzveidīgu un aizņemtu. Pirmā dienas puse iezīmē optimismu un ļaus saskatīt tālas perspektīvas. Tava iztēle būs ļoti aktīva dienas otrajā daļā.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tava interese par riskantām, bīstamām situācijām aizvien pieaugs. Ja apjautīsi, ka esi grūtā brīdī, tev ir jāmeklē izeja it visur, dari to pats vai vērsies pie draugiem vai radiniekiem, jo ļoti ticams, ka kāda lieliska, netradicionālā pieeja šai situācijai ir tavā acu priekšā, viņi palīdzēs to vien saskatīt.

 

 

versis-mil-horVērsis
Tev šodien var nākties atskaitīties par savu dzīvi un partnera interesēm. Tu vari gūt labumu no padomiem, kas saistīti ar ģimeni, mājām, personiskajām attiecībām un daudzām citām būtiskām tēmām. Ar partneri būs vieglāk rast savstarpēju izpratni, jo īpaši emocionālā līmenī. Esi piesardzīgs, kad rīkojies ar naudu, veic ieguldījumus, uzkrājumus vai plāno ienākumus.

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja esi dzimis jūnija vidū, zvaigznes norāda, ka kāds var tikai apskaust tavu šī brīža pārpilnību un bagātību romantiskajās attiecībās, iztēles lidojumā un iespējās, ko nodrošina tava paša mērķtiecīgā rīcība. Lietas vienmēr šķiet labākas no malas, tāpēc, visticamāk, nevarēsi samierināties ar kāda cilvēka viedokli – galu galā, tev ir jāizvēlas viena no dažām pieejamajām iespējām un jāīsteno tā.

 

 

vezis-mil-horVēzis  

Šī solās būt tev komfortabla diena. Visticamāk, būsi pilnībā apmierināts ar to, kā attīstās lietas, kā tu paļaujies uz sevi un pieņem patstāvīgus lēmumus. Tavos spēkos šodien būs panākt tik ļoti nepieciešamo saskaņu ar saviem mīļajiem – bērniem un tuviniekiem.     

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir laba diena, lai izveidotu un nostiprinātu savstarpēju saprašanos ar tev vistuvākajiem. Zvaigznes norāda, ja klausīsi savai iekšējai balsij un būsi kaut nedaudz saudzīgāks pret citu cilvēku vajadzībām, šodien neuzdursies nevienai nopietnai problēmai. Vari saņemt slepenu, dāsnu palīdzību no kāda radinieka vai, gluži pretēji, pats vari piedāvāt psiholoģisku vai finansiālu atbalstu savai ģimenei.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētu stāvoklis norāda, ka šis nav slikts laiks tev. Visticamāk, tevi ieskauj tuvinieki, sirdī jūti mīlestību un gandarījumu. Šobrīd tavs prāts var atpūsties, jo jūties aizsargāts. Tomēr sajūtas šajā laikā attīstīsies diezgan spēcīgi un negatīvās emocijas ir tikpat iespējams kā pozitīvās.

 

 

svari-mil-horSvari

Esi uzmanīgs, ja plāno ieviest šodien kaut ko neparastu savā finansiālajā dzīvē. Inovatīvi risinājumi var izraisīt gan pozitīvus rezultātus, gan novest pie nepatikšanām. Paturi prātā, ka svarīgākais nav viss tas, kā attīstīt finanšu lietas, šobrīd tu nevari paļauties vien uz sevi pašu, tev ir jāmeklē citu palīdzība un atbalsts.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavi personīgie ieradumi, izglītība, fiziskais stāvoklis lielā mērā būs atkarīgs no paša rīcības, jo īpaši, ja esi dzimis oktobrī. Zvaigznes norāda, ka tev var rasties kārdinājums nostāties pret sabiedrības viedokli. Lai aizstāvētu savas intereses, tev būs daudz iespēju. Mēģini izvēlēties cēlāko un praktiskāko no tām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu vari saņemt materiālos līdzekļus kādam konkrētam projektam vai nodrošināt dažu autoritatīvu cilvēku atbalstu. Zvaigznes norāda, ka šis nav labākais laiks, lai radītu racionālus lēmumus vai veiktu precīzus aprēķinus. Iespējams, intuitīvi meklēsi vientulību vai mēģināsi atrast drošības sajūtu pats savās mājās.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Kad ieskatīsies nākotne, visticamāk,  saredzēsi tur dažas jaukas iespējas. Zvaigznes norāda, ka tevi pārāk nebiedē grūtības, jo esi patiesi gatavs veikt lielas lietas, svarīgākais – lai sasniegtu attālus mērķus. Tomēr, neraugoties uz daudzsološajām perspektīvām un personisko progresu, pastāvēs tendence, ka intuitīvi uztrauksies, īpaši par savu finansiālo pusi un starppersonu attiecībām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs  

Planētu stāvoklis iezīmē, ka esi izveidojis uzticības pilnas, emocionālas un siltas attiecības ar saviem kolēģiem vai priekšniecību, kas lieliski palīdz profesionālo mērķu sasniegšanai. Tev var šķist, ka šodien nekas nav  neiespējami! Turklāt, ja tavi plāni vai darbības nozīmē mijiedarbību ar tavu ģimeni, lietas izskatīsies pat vēl daudzsološākas.
 

 

zivis-mil-horZivis

Šī tev solās būt īpaši labvēlīga diena, jo īpaši, ja esi dzimis februārī vai marta sākumā. Šodien spēsi gūt malku romantikas  mīlas, seksuālajās vai ģimenes attiecībās. Mijiedarbība ar bērniem un rūpes par viņiem var dot harmoniju, kas, iespējams, kādu laiku bija zudusi tavā dvēselē.

 

 

Lai tev veiksmīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām OKTOBRIS solās būt īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsNo otrdienas laiks mainīsies – prognoze 7 dienām!