Auns

Šodien nevēlēsies sevi noslogot ar citu cilvēku problēmām. Tavs atteikums kāda cilvēka lūgumam šķitīs pat visai nežēlīgs. Pastāv iespēja, ka vēlāk tevi mocīs sirdsapziņa, kā rezultātā nolemsi laboties. Lai nu kā, cilvēks, kuram iepriekš pateici stingru „nē” atteiksies no šobrīd piedāvātās palīdzības. Viņa lepnums un pašcieņa nespēs pieņemt šādu situāciju.

 

 

Vērsis

Šodien pastāv liels risks zaudēt kontroli pār savām emocijām. Ja nespēsi turēt grožos savas dusmas, nāksies saskarties ar ļoti nepatīkamām sekām. Iespējams, metīsies apvainot kādu visai cienījamu cilvēku un, ja tā, tad vari uzskatīt, ka būsi izracis pats sev bedri. Šis lepnais un pašpārliecinātais cilvēks nespēs tev piedot publisko netīrās veļas mazgāšanu un darīs visu, lai tev atdarītu.

 

 

Dvīņi

Šodien izdosies izkliedēt mākoņus attiecībās ar kādu īpašu cilvēku. Tas notiks pavisam nejauši. Kad tu un konkrētā persona pēkšņi atskārtīsiet, ka konkrētajā telpā esat divi vien, vārdi birs pār lūpām viens pēc otra, savukārt vaigi sarks un bālēs. Par laimi, šis cilvēks, kuram atklāsi savas jūtas, atbildēs uz tām ar to pašu. Rezultātā jūs uzsāksiet romantisku piedzīvojumu, kurš, tava kautrīguma dēļ, varēja arī nekad neuzsākties.

 

 

Vēzis

Šajā dienā ieteicams neuzņemties citu pienākumus. Pastāv risks, ka par padarīto, ievērojami lielo darba apjomu, nesaņemsi pat pliku paldies no apkārtējiem. Vēl jo vairāk, tu viņu acīs kļūsi par vāju cilvēku, ar kuru viegli var manipulēt. No šīs situācijas izvairīsies, ja laikus uzdrošināsies pateikt „nē” piedāvātajiem papildus pienākumiem.

 

 

Lauva

Šodien piedzīvosi pilnīgu emocionālo atpūtu. Darbos viss ies kā no rokas un tevi nesatrauks citu sekošana līdzi tam, kā veic savus darba pienākumus. Vakarā baudīsi kāda tuvinieka stāstītos stāstus. Tāpat saņemsi pateicību no kāda cilvēka, kuram senākā pagātnē devi vērtīgu ieteikumu. Viņš to ņēma vērā un, pateicoties tam, nesen pieredzēja ievērojamus sasniegumus.

 

 

Jaunava

Šo dienu ieteicams pavadīt rutīnā. Ierastie, šķietami garlaicīgie, uzdevumi būs tie, kas tev šajā dienā padosies vislabāk. Turklāt, to veikšana palīdzēs uz mirkli aizmirst problēmas personīgajā dzīvē. Jau vakarā tās šķitīs atrisinājušās pašas no sevis un ģimenes dzīve atgriezīsies ierastajās sliedēs. Tu pat saņemsi dāvanu no sava mīļotā cilvēka – ne lielu, taču ļoti patīkamu.

 

 

Svari

Šodien ieteicams izlauzties no ikdienas rutīnas un atbrīvoties no lietām, kuras piesātina tavu dzīvi, vienlaikus nesniedzot prieku un gandarījumu. Uzdrošinies lemt par labu pārmaiņām un ielaid jaunas, svaigas vēsmas savā dzīvē. Ja nenobīsies un rīkosies, tad dienas noslēgumā piedzīvosi kādu īpaši patīkamu pārsteigumu.  

 

 

Skorpions

Šodien nespēsi sevī rast spēku, lai atraidītu kādu savu fanu vai pielūdzēju. Šis cilvēks centīsies būt oriģināls, uzaicinot tevi uz romantisku randiņu šovakar. Lai nu kā, jo ilgāk atradīsies viņa kompānijā, muļķīgi smaidot, jo sarežģītāka kļūs situācija. Viņš būs pilnībā pārliecināts, ka arī tu pret viņu lolo spēcīgas jūtas, kas nozīmē, ka pieņemt tavu atraidījumu viņam būs vēl sāpīgāk.  

 

 

Strēlnieks

Šo dienu pavadīsi labā noskaņojumā. Tas kļūs vēl labāks tad, kad kāds no taviem tuvākajiem draugiem piezvanīs un padalīsies ar jaunumiem savā privātajā dzīvē. Vakarā steigsies viņu apciemot un tur satiksi kādu cilvēku, ar kuru nebiji ticies ilgu laiku. Cilvēku, kuru agrāk kaislīgi mīlēji. Jūs abi apmainīsieties ar acu skatieniem, kuros skaidri būs nolasāmas jūsu spēcīgās jūtas vienam pret otru.

 

 

Mežāzis

Šodien neviens un nekas nespēs tevi atturēt no brīnišķīga snieguma savu pienākumu veikšanā. Tas nepaliks nepamanīts apkārtējiem un tev tiks atdarīts ar labu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien būsi visai neizlēmīgs mīlas jautājumos. Kāda satriecoša persona uzaicinās tevi uz sarunu, kuras gaitā pārrunāsiet jūtas viens pret otru. Tev piemītošā pieticība gan atturēs tevi no romantisku attiecību uzsākšanas. Tu mulsīsi, sarksi un kautrēsies sniegt patiesu atbildi, kā rezultātā dosieties katrs savu ceļu, lai pēc salīdzinoši neilga laika, kad būsi gatavs atklāt savas jūtas, būtu tomēr kopā.

 

 

Zivis

Šodien pamatīgi nogursi no dienas gaitā piedzīvotajiem notikumiem. Jo īpaši nopūlēsies, lai noturētu sevi grožos attiecībās ar kādu personu. Taisnība būs tavā pusē un viss noslēgsies tieši tā, kā plānoji iepriekš.

 

 

Lai izdodas!

Iepriekšējais rakstsMagone virtuvē piedzīvo pēkšņas nebūšanas, bet veikli iziet no situācijas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 11.-17. aprīlis