Pirmā dienas puse var radīt pārmērīgas emocijas un nereālas cerības. Tavs optimisms liks pārvērtēt spējas un dotos solījumus. Tava intuīcija var kaitēt,  tā nebūs labs palīgs lēmumu pieņemšanas procesos.

 

Auns

Neaizmirsti par saviem principiem, kad nodarbojies ar finansēm. Tas pasargās tavus ietaupījumus no nevajadzīgiem izdevumiem, ja tu pēkšņi saņemsi vilinošu, intriģējošu piedāvājumu vai uzķersies uz spilgtas, košas reklāmas vai kāda TV materiāla.

 

 
Vērsis

Diena būs notikumiem bagāta īpaši tiem šī zvaigznāja pārstāvjiem, kuri dzimuši maija vidū. Šis var būt laiks profesionāliem vai mākslinieciskiem sasniegumiem, brīdis, kad saņemt plašu atzinību un slavu!

 

 

Dvīņi

Visas dienas garumā tev būs iespēja darboties slepenībā. Šādu stratēģiju īstenot var mudināt kāda ģimenes vajadzība vai nodoms aizsargāt savus ietaupījumus. Zvaigznes norāda, ka tev šobrīd vajadzētu censties aptvert savus ietaupījumus un veidus, kā samazināt izdevumus, nevis koncentrēties uz to, kā palielināt naudas līdzekļus.  
 

 

 

Vēzis
Pie apvāršņa var parādīties lieliskas perspektīvas. Viss, kas tev šobrīd ir jādara, jāiemācās atšķir melus no patiesības un jāapzinās, kas ir reāls un kas ir tikai tavas iztēles izdomājums. Zvaigznes uzsver, lai gūtu panākumus, tev var nākties vēlreiz prasīt kāda cilvēka padomu.

 

 

Lauva

Planētu stāvoklis iezīmē, ka tu šodien vari saņemt kārdinošu darījumu, kas saistīts ar lielākiem ienākumiem vai kāds tev var piedāvāt labāk apmaksātu darbu. Tomēr pirms piekrīti, noteikti izanalizē visus plusus un mīnusus. Ņem vērā, ka tie, pie kuriem tu vērsīsies pēc padoma –  vecāki, draugi, atvases, kolēģi u.c., būs drīzāk pakļauti tevis paša optimistiskajam situācijas izvērtējumam, nevis reālajai, vēlamajai situācijai.

 

 

Jaunava

Šodien tev, visticamāk, būs skaidra izpratne par to, kas tu esi, lielākā mērā apjaušot – vai esi romantiska vai praktiska persona. Tava karjera un lietišķie principi var pārsteidzoši sakrist ar taviem sapņiem, radošajām vēlmēm un reliģiskajiem uzskatiem.

 

 

Svari

Tavi partneri spēj būt diezgan ambiciozi it visā, kas saistīts ar plāniem un projektiem. Dienas laikā tu diez vai spēsi ietekmēt viņu viedokli vai izteikt savu neapmierinātību par dažām no galvenajām niansēm. Samierinies un spēj ieraudzīt to, ka pat viņu lielās kļūdas var kļūt par tavu priekšrocību.

 

 

Skorpions

Zvaigznes norāda, ka tu vari uzticēties saviem partneriem, taču tikai līdz zināmai robežai. Cilvēki ap tevi, tostarp tavā tuvumā, var uzstājīgi izteikt dažādas idejas, kas saistītas ar kādu projektu, kas šķiet ideāls, neatkarīgi no tā, kā tu uz to raudzīsies. Nemēģini izjaukt savu partneru sapņus, pat ja tev tie šķiet nepamatoti un nereāli.

 

 

Strēlnieks

Ja tu domā, ka tev klājas lieliski, iespējams, krietni pārvērtē savu nozīmību. Ir pilnīgi iespējams, ka tava smagā darba slodze vai ikdienas darbu sarežģītība tiks novelta no taviem pleciem.  Visu smagumu var uzņemties tie, kuri strādā tavā labā vai kāds, kurš  rūpējas par tevi.

 

 

Mežāzis     
Zvaigznes norāda, ka  tu, visticamāk, visas dienas garumā būsi brīnišķīgā, radošā noskaņojumā. Šī diena var būt īpaši vērtīgs brīdis, ja tu esi brīvmākslinieks vai uzņēmējs. Ja tev pašlaik ir brīvdienas vai plāno veikt kādas nesteidzīgas darbības, tev vajadzētu kārtīgi izbaudīt to. Kāda pieredze šodien var būt iespaidīga, kāda var izrādīties ļoti spēcīga un ietekmējoša, lai gan kāds cits notikums var nest tev vien tēriņus.

 

 

Ūdensvīrs 
Zvaigznes norāda, ka tev šodien vajadzētu pievērst maksimālu uzmanību savai ģimenei, mājas lietām un dzīvesvietas labiekārtošanai. Ja viss, kas tev ir nepieciešams pašlaik jau ir tavā rīcībā, vari atļauties dažas papildu ērtības vai kādu bonusu mājās.

 

 

Zivis

Šī ceturtdiena sola tev psiholoģisku komfortu, tā radīs labvēlīgus apstākļus radošām aktivitātēm. Tu vari sākt arī aktīvu darbību, lai veicinātu bērna māksliniecisko talantu un prasmju attīstību, piemēram, vari doties ar savu atvasi pie kāda  privātskolotāja vai mentora.
 

 

Veiksmīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzplatīts ārkārtīgi nopietns brīdinājums ikvienam Latvijas autovadītājam
Nākamais rakstsNogalē un nākamnedēļ laiks krasi mainīsies: Jaunākās prognozes 7 dienām!