Šī diena kopumā liek nelolot lielas cerības, taču solās būt visai pozitīva. Galvenais – saglabāt mieru!

 

auns-mil-horAuns

Dažādi praktiskie jautājumi būtu jāapspriež dienas pirmajā pusē, tāpat arī līdz pusdienlaikam labāk padarīt dažādius sīkos mājas darbus, tajā skaitā arī apmaksāt vajadzīgos rēķinus. Turpretī vakarā varēsi savu uzmanību koncentrēt uz daudz patīkamākām lietām.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vissvarīgākā būs rīta puse un priekšpusdiena – šajā laikā mēģini atrisināt nozīmīgākos jautājumus, kas šodien nepieciešami. Tavam viedoklim varētu būt izšķiroša nozīme. Savukārt vakars būs piemērots izbraucieniem, interesantai komunikācijai un dažādiem jaunieguvumiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Pirmo dienas pusi vajadzētu pavadīt, pārdomājot dažādas lietas un savu dzīvi. Piemērots brīdis, lai analizētu nesenus notikumus, īpaši, ja nācies darīt ko ļoti nozīmīgu. Mēģini visam rast objektīvu izskaidrojumu un risinājumu. Vakarpusē, iespējams, radīsies jaunas un radošas idejas.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien pievērs uzmanību lietām, kas notiek pasaulē – palasi, paskaties ziņu raidījumus, tev jābūt informētam. Iespējams, vēlreiz nāksies saskarties ar nesenā pagātnē bijušām problēmām. Otrajā dienas pusē vari kļūt par liecinieku kam ļoti nozīmīgam.

 

lauva-mil-horLauva

Izvēlies rīta stundas, lai koncentrētos uz materiālajām lietām. Pārliecinies vai tiešām ticis darīts viss, lai tu stiprinātu un stabilizētu savu finansiālo situāciju un nodrošinātu pareizo karjeras virzību. Otrajā dienas pusē nododies sociālajām aktivitātēm, apdomājot jaunas idejas un “būvējot” jaunus plānus.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tava skaidrā domāšana šodien tiks aizvien vairāk apgrūtināta. Šodien, visticamāk, zaudēsi spēju būt apdomīgam un objektīvam, taču neļaujies panikai. Neļauj nevienam ar sevi manipulēt un pamudināt uz lietām, kas tev nav īsti pieņemamas.

 

svari-mil-horSvari

Sāc dienu, darot kādu analītiska rakstura darbu. Šodien vari ieplānot arī kādu publisku pasākumu vai kādu jautru, interesantu nodarbi vakaram. Par ļaunu nenāks doties kaut kur, lai izvēdinātu galvu un vēlāk virtuāli sazinātos ar tālāk dzīvojošiem draugiem vai paziņām.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tavās attiecībās valdīs zināma spriedze. Īpaši svarīgi nestrīdēties par sīkumiem, bet lietas atrisināt saprātīgā ceļā. Visnozīmīgākās lietas būstās, kas saistītas ar finansēm. Neatsakies runāt, jo izrunāšanās ir vissvarīgākais, ko šodien vari izdarīt.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šorīt nedodies iepirkties, netērē daudz naudas, tas var radīt pamatīgas finansiālās problēmas. Šis būs piemērots laiks dažādiem sīkiem darbiņiem, piemēram, dokumentu pārskatīšanai, savešanai kārtībā, tekstu labošanai vai līdzīgām lietām. Vakarpusē pavadi laiku ar ģimeni, atpūties!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja tev ir padomā kāda svarīga saruna, vajadzētu piecelties agrāk, lai varētu sagatavoties un pārdomāt lietas, ko teikt, bet ko labāk paturēt pie sevis. Iespējams, varēsi izdarīt dažādus secinājumus par lietām, par kurām ilgi jau domā. Vakarā nebaidies arī no spontānu lēmumu pieņemšanas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien vari justies mazliet atturīgi, jo dažādu iemeslu dēļ tevi vajās praktiski nerimstoša baiļu sajūta. Taču vakarā izmanto laiku, lai padarītu kaut ko radošu un to, ko patiesi vēlies, kas sagādās tev prieku. Neaizraujies ar paškritiku!

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, iespējams, būsi diezgan kaprīzā noskaņojumā. No rīta jutīsies labi par padarīto. Ja tev ir plānots kaut kas, kas noteikti jāizdara – neatliec uz vēlāku! Uz vakarpusi tev radīsies aizvien jauni darbi, tāpēc izjutīsi diezgan lielu slodzi, būtu labi šovakar pie miera doties laicīgi.

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsKādēļ dažās Latvijas slimnīcās Covid-19 pacientu mirstība ir izteikti augstāka kā citās? – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl arī Latvijā atklāts Covid-19 jaunais infekciozākais variants