Šodien, visticamāk, būsi ļoti koncentrējies, punktuāls un pašdisciplinēts; daudzi notikumi būs atkarīgi tieši no tā, vai tev piemīt šīs kvalitātes. Ja tā ir, nav sagaidāmas kādas būtiskas problēmas.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī būs vēl viena veiksmīga diena! Tomēr vienmēr paturi prātā, ka viss nenotiek tāpat vien, lai kaut ko sasniegtu ir jārīkojas. Neskatoties uz to, ka pastāv profesionālo neveiksmju iespēja vai paredzamas nepatikšanas uz ceļa, tavs garastāvoklis būs fantastisks.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien par spīti tam, ka  veselais saprāts var mudināt ietaupīt ikkatru centu, tev pēkšņi var parādīties vēlme, piemēram, pievērsties labdarībai. Ļoti iespējams, ka tev būs jārisina jautājumi, kas saistīti ar tavu vispārējo statusu. Var nākties pierādīt savu uzticamību. Zvaigznes iezīmē, ka tava vēlme palīdzēt citiem, sniegs prieku un patiesu gandarījumu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Tev šodien jācenšas rast iekšēju mieru, neraugoties uz to, ka mājas vide var radīt galvassāpes, kāds, iespējams, nemitīgi atgādinās par kādiem parādiem un pienākumiem. Tomēr viss nebūs tik slikti, šis stress var tikt lieliski kompensēts ar daudzām izdevīgām izredzēm, ko dzīve tev piespēlēs tieši šajā dienā.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Neļauj šodien sevi iebaidīt šķietami nepārvaramajiem augstumiem, ko plāno iekarot. Paraugies apkārt: tu, visticamāk, esi ieguvis daudz palīgu un atbalstītāju, kuri ir gatavi tev palīdzēt –  finansiāli, garīgi un ar savu personīgo iesaisti. Mēģini izmantot ik sekundi un nezaudē mērķtiecību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Visas durvis tev šodien būs atvērtas, jebkuru rīcību un uzņemšanos būs iespējams īstenot. Ja tu vēlies, lai tava iniciatīva būtu pēc iespējas efektīvāka, mēģini ieplānot savu brīnišķīgo apņemšanos dienas pirmajā pusē.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja esi daļa no kādas lobēšanas kustības, tev šodien nav jābaidās atrasties frontes līnijā un droši jāuzņemas pirmais trieciens, lai izteiktu savu kritiku. Ja tu uzskati, ka tev nav pietiekami daudz spēka, lai to izturētu, vajadzētu labāk atvirzīties aizmugures pozīcijā, nostāties aiz uzticamu sabiedroto mugurām, bet kas zina – rīt, iespējams, var nākties pamatīgi nožēlot, ka esi rīkojies gļēvulīgi.
 

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigznes iezīmē, ka tavs partneris, mīļotais cilvēks vai tuvs draugs ir īsts dārgums. Nekādā ziņā tev nevajadzētu klasificēt šo personu kā aktīvu konkurentu vai sliktu draugu, pat tad, ja esi šī cilvēka vājuma brīža liecinieks vai kāda neapdomāta soļa vērotājs. Šodien tu vari skaidrāk nekā citkārt apjaust, ka tieši kāda tev ļoti īpaša un tuva cilvēka rokās ir  atslēga uz tavu veiksmi.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka tu šodien vari parādīt savu labāko pusi kādā grūtā situācijā. Taču tavs ceļš uz uzvaru visnotaļ nebūs viegls, kā ceļš pa aizaugušu mežu. Ja esi pietiekami kvalificēts, spēsi rast nepieciešamo pārliecību, lai pārvarētu visus šķēršļus, pielietojot gan savu intelektu, gan enerģiju.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Atklātība un sirsnība būs tavs lielākais šīs dienas trumpis. Zvaigznes norāda, ka nekādā ziņā tev nevajadzētu vairīties no konkurences – tas ir tieši tas, kas nodrošinās tavu lielāko uzvaru un palīdzēt sasniegt neticamus, teju nesasniedzamus panākumus,  daudziem šajā zvaigznājā dzimušajiem arī popularitāti.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis         
Šī diena nodrošinās stabilitāti tavās ģimenes, mājas attiecībās. Tavu tuvinieku iniciatīva var lieliski ietekmēt finansu pieplūdumu, tai skaitā arī tavam maciņam. No otras puses, tev pašam ir jābūt gatavam smagi strādāt, lai nodrošinātu savas ģimenes labklājību.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Tie, kuri ir gatavi palīdzēt tev sasniegt savu mērķi un cerības, kā arī realizēt labvēlīgus apstākļus, veicinās tavu slavu un popularitāti. Zvaigznes norāda, ka šis ir īstais laiks aktīvam,  radošam darbam.

 

 

 

zivis-mil-horZivis
Planētu stāvoklis brīdina, lai šodien centieties izvairīties no smagas slodzes mājsaimniecības darbos. Tev vajadzētu arī atturēties no sadarbības ar tiem, kuri nesadzird tavas patiesās vēlmes vai vispār nevēlas ieklausīties tevī,  pretējā gadījumā tu sajutīsi nogurumu un aizkaitinājumi, kamēr pārējie ap tevi – baudīs dzīvi.

 

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsĻoti sliktas ziņas latviešiem, kuri vēl cer tikt pie viltota sertifikāta vai izmanto citam piederošu kodu – VIDEO
Nākamais rakstsJaunas ziņas par no “X-faktora” jau pirmajā raidījumā izbalsoto duetu