Labvēlīga diena, lai uzlabotu attiecības ar saviem bērniem vai mīļoto. Ko vēl zvaigznes sola šai otrdienai?

 

 

auns-mil-horAuns
Lai gan tavi centieni darīt pilnīgi visu, lai sasniegtu savus mērķus sirdslietās, var beigties ar sakāvi, tavas pūles var arī tikt atmaksātas ar uzviju. Mīlestības jautājumos šodien paļaujies uz savu intuīciju un sirdsbalsi.

 

 

versis-mil-horVērsis
Tev vajadzētu apsvērt iespēju pievērsties gan draudzīgu, gan romantisku attiecību problēmu sakārtošanai. Neskatoties uz to, ka esi uzticams un piekāpīgs, ik vienās attiecībās laiku pa laikam nākas saskarties ar kādām nebūšanām. Šodiena ir perfekta diena, lai tās atrisinātu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Dvīņu zīmes pārstāvjiem visai bieži problēmas sagādā lēmumu pieņemšana. Šodien tava neizlēmība var beigties ar iekulšanos nepatikšanās darbā vai konfliktu ar mīļoto.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Velti šo dienu savai ģimenei. Zvaigžņu stāvoklis nodrošinās īpaši labu saskaņu jūsu starpā. Nedaudz iniciatīvas no tavas puses un šī diena var kļūt par patiesi pozitīvu un neaizmirstamu jūsu dzīvē.

 

 

lauva-mil-horLauva
Šodien būsi romantiskā noskaņojumā, tomēr esi piesardzīgs un nerīkojies pārsteidzīgi. Tas var būt bīstami. Septiņreiz nomēri, pirms griez.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Lieliska diena, lai atgādinātu saviem mīļajiem, cik ļoti tie tev ir nozīmīgi. Iepriecini tos, sagādājot kādu jauku, personalizētu dāvaniņu vai atmiņā paliekošu pārsteigumu.

 

 

svari-mil-horSvari
No ikdienas darāmajiem darbiem neizspruksi, taču labā ziņa ir tā, ka piedzīvot šajā dienā konfliktus un domstarpības zvaigznes nesola. Tomēr uzmanies no pārpratumiem – gan ģimenē, gan darba vidē.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Cilvēki bieži vien neaizdomājas, ka tavs straujais, dažkārt pat agresīvais raksturs patiesībā ir tavs vairogs, aiz kura paslēpt savu nedrošību un sevi aizsargāt. Ļauj šodien citiem iepazīt savas personības maigo, mīlošo pusi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Labvēlīga diena, lai ieplānotu kādu publisku uzstāšanos. Tomēr raugi, lai tavi centieni citus iespaidot nebūtu aizvainojoši. Kādam tava uzstājība un drosme var šķist rupja. Tavs tiešums un pārliecinātība var gan nest augļus, gan kādu aizskart. Tas attiecas arī uz attiecībām ar mīļoto un saviem ģimenes locekļiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Tavs darbaholisms un vēlme doties augšup pa karjeras kāpnēm var dažkārt likt tev atsvešināties no apkārtējiem. Apsver iespēju šodien nolikt darbus pie malas, lai pavadītu vairāk laika ar sev tuvajiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Ik uz soļa ir nepārprotami redzama tava mīlestība un rūpes par apkārtējiem. Šodien dari to, kas tev darāms un pārmaiņas pēc ļauj citiem parūpēties par tevi.

 

 

zivis-mil-horZivis
Līdzīgi Dvīņa zīmē dzimušajiem, tev raksturīga neizlēmība, tomēr tev piemīt spēcīgāka intuīcija. Šodien tu pilnībā vari vadīties pēc saviem impulsiem.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsValsts policija nāk klajā ar brīdinājumu
Nākamais rakstsDiemžēl otrdienas rīts sācies ar ziņu par lielu nelaimi