Šī diena var izvērsties visai labvēlīga, taču emocionāla. Labāk, ja vari savas jūtas izteikt vārdos, nevis ļaut emocijām izpausties tavos darbos – tā būs vieglāk sevi kontrolēt. Neieplāno neko pārgalvīgu, jo būs liela iespēja gūt dažādas traumas.

 

 

auns-mil-horAuns

Lieliska diena mācībām, jo īpaši, ja plāno iemācīties kaut ko pavisam neparastu un nebijušu. Labvēlīgs laiks, lai satiktu jaunus cilvēkus un iesaistītos dažādos piedāvājumos. Pirmā dienas puse solās būt tev visaktīvākais un produktīvākais 12. maija laiks.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja esi dzimis aprīlī, dienas pirmajā pusē ir lielākas izredzes tapt ierautam milzīgā darba apjomā no visām pusēm. Daudz būs nepieciešams padarīt kā mājas solī, tā profesionālajā vidē. Labākais palīgs šajā situācijā būs organizētība un spēja visu uztvert pēc iespējas mierīgi. koncentrējies tikai uz to, kas tev jādara, neķerot un negrābjot it visu, kas papildus gadās pa rokai.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieliski piemērota diena, lai tiktos ar cilvēkiem, mācītos un dalītos informācijā. Tas viss padarīs tavu dzīvi interesantāku un aizraujošāku. Papildini savus ikdienas pienākumus ar dažādām radošām pieejām un sapratīsi, ka tavas pūles nav veltīgas.

 

 

vezis-mil-horVēzis             

Šodien būsi jo īpaši vērsts uz adrenalīnu. Pat garlaicīgais un rūpīgi aprēķinātais šķitīs kā spēle ar neparedzamu iznākumu. Ja kaut kādu iemeslu dēļ pats nevarēsi ņemt dalību kādā no šāda veida spēlēm, ar interesi vērosi citu cilvēku manevrus. Vien uzmanies – necenties iesaistīties it visā!

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien būsi ļoti enerģisks, taču viegli aizkaitināms un izaicināms. Cilvēki varētu diezgan pārsteidzīgi reaģēt uz taviem vārdiem un darbībām, jo īpaši, ja patiešām sniegsi iemeslu kam tādam. No otras puses – kāds, kurš tev ir diezgan tuvs, nespēs tev atklāt, ka ir neapmierināts ar to, ko un kā tu dari. Lai ko tu darītu, tev būs nepieciešama drosme un dažādas iemaņas.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Potenciāli bīstama diena tavai veselībai. Tev ir jāapzinās robeža, kad runa ir par izmaiņām un dažāda veida improvizācijām. Jauni uzdevumi, ko veiksi pirmo reizi, var likt tev paklupt. Pārliecinies, ka tava uzvedība un sajūtas ir līdzsvarā jaunajā sociālajā vidē. Garīgo vai fizisko spēku izsīkums var radīt kādas hroniskas slimības saasināšanos.

 

 

svari-mil-horSvari

Piemērota diena aktīvai atpūtai un dažādām radošām aktivitātēm. Vari izmēģināt uzsākt kādu jaunu projektu, taču nesasteidz neko. Vajadzētu samierināties ar domu, ka ne viss notiek pēc konkrēta plāna, un reizēm rezultāti var neizdoties tik labi, kā sākotnēji cerēts.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šis ir labs laiks, lai radītu dažādas izmaiņas savās mājās. Var nākties pārskatīt dažādus plānus un stratēģijas, ko aktīvi esi piekopis pēdējā laikā. Tiesa, neraugoties uz iespējamo dažādu lietu un izmaiņu kavēšanos, būsi apmierināts ar to, kā uz priekšu rit tava dzīve. Šodien var ciest tava karjera, jo tev nāksies iesaistīties dažādās sadzīviskās situācijās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu uzzināsi daudz jauna, ja dosies laukā – kaut tikai pastaigāties. Ja nevari doties ārpus mājas, pārliecinies, ka pietiekami izmanto pieejamos plašsaziņas līdzekļus – ieslēdz radio vai televizoru. Ne visi jaunumi var izrādīties pozitīvi, taču jebkura informācija būs tev noderīga un efektīva. Tu sapratīsi, kā to vislabāk izmantot savā labā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja tu vēlies sasniegt to, uz ko esi licis savas cerības, tev vajadzētu saglabāt spēju būt drosmīgam un rīkoties attapīgi un atbilstoši savai kvalifikācijai. Materiālā interese varētu pierādīt savu spēcīgo ietekmi. Neaizmirsti, ka komunikācijai, informācijai, draudzīgam atbalstam, profesionālajai reputācijai un tehniskajam aprīkojumam bieži vien ir vislielākā nozīme. Ir vērts papūlēties, lai šajās lietās un jomās valdītu kārtība.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu vari droši izmēģināt sevi izvēlētajā virzienā. Nebaidies no kļūdām un neuztver tās kā biedu, kas attur tevi no došanās tālāk. Rīkojies, līdz gūsi pirmās pozitīvās atsauksmes – tās sniegs stimulu turpināt iesākto. Mēģini dažādas pieejas un variācijas. Esi paškritisks.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien var gadīties steidzamas sarunas, neparedzēti ceļojumi un dažādas neparastas domas. Pacenties kaut nedaudz ierobežot savu paziņu loku, citādi dienas beigās jutīsi, ka visi, kuru domas esi uzklausījis, burtiski ir izsūkuši tavu enerģiju. Piemērota diena tiešai saziņai. Iespējams, dzirdēsi arī kritiku, taču palūkojies uz to no gaišās puses – tā sniegs tev iespēju mācīties, apgūt ko jaunu.

 

 

Lai tev burvīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsJaunā sieviete Zasulaukā, visticamāk, vakar izdarījuši pašnāvību – VIDEO
Nākamais rakstsLatviešu pāris Mančestrā cīnās ar koronavīrusu – VIDEO