Dienas pirmajā pusē ir ļoti svarīgi klausīt savu intuīciju un iekšējo balsi. Tas palīdzēs veikt darbu efektīvāk. Saglabā optimismu! Izvairies no saskarsmes ar tiem, kuru klātbūtne tev nav patīkama. Vakars solās būt diezgan labvēlīgs.

 

 

auns-mil-horAuns

Ir pienācis laiks pievērst savu skatienu un uzmanību materiālā lietām un, iespējams, pat apsvērt iespējas par dažām izmaiņām šajā jomā. Kamēr tava profesionālā situācija nav pilnībā skaidra, tev ir iespēja novērtēt savas dzīves vajadzības un personīgās iespējas.

 

 

 

versis-mil-horVērsis

Visas dienas garumā tu, visticamāk, rīkosies mierīgi un stabili, izbaudot darbības, kas tev sagādā prieku, piemēram,  gatavošanu. Zvaigznes norāda, lai mēģini analizēt savu veselību un atmosfēru mājās. Ja tev šķiet, ka kaut kas nav kārtībā, ir īstais laiks  koncentrēties uz sava ķermeņa vajadzībām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Lai izvairītos no smagās slodzes un saspīlējuma attiecībās ar ģimenes locekļiem, zvaigznes mudina mēģināt vēlreiz izanalizēt visus scenārijus, kas spēj stabilizēt lietas jūsu mājās. Un tas nenozīmē, ka tev ir no jauna jāizgudro velosipēds, iespējams, ir pienācis laiks atkal saskaņot savas intereses un izrunāt finansiālos jautājumus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev ir nepieciešams attiecību siltums un mājīgums, šīs alkas kļūs aizvien stiprākas. Paturi prātā, ka šodien tu vari kļūt ne tikai kāda cilvēka mīlestības un aprūpes patērētājs bet arī – avots! Izrādi savas rūpes par ģimeni, draugiem un mājdzīvniekiem.
 

 

 

lauva-mil-horLauva

Tavas finansiālās labklājības pakāpe, kā arī materiālās situācijas prognozējamība sāks ietekmēt tavu rīcību, pat ja tu nevēlēsies to atzīt. Šodien šī tendence izpaudīsies spēcīgāk, ja esi dzimis jūlijā.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Doma par risku var kārdināt tevi šajā dienā. Tomēr tā, visticamāk, būs tikai teorija, praksē tu nevēlēsies riskēt ne ar centu, ko esi rūpīgi nopelnījis. Gan dabiskais praktiskums, gan ziedošanās saviem dzīves principiem, kalpos par pamatu tavām finansu vajadzībām.

 

 

 

svari-mil-horSvari
Zvaigznes tev atgādina, ka rūpīga uzmanība ir nepieciešama ne tikai taviem personīgajiem naudas līdzekļiem, bet arī tiem, kurus esi  aizdevis kādam vai pats aizņēmumiem, vai ieguldījis kādas citas personas projektā. Tev šodien vajadzētu izvairīties no pārmērīgām aktivitātēm.
 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ir pilnīgi iespējams, ka tādas lietas kā romantiskas attiecības, jaunu šķēršļu apņemšanās, radošā pašrealizācija un reputācijas iemantošana joprojām ir pārņēmusi tavu prātu, kas novērš uzmanību no materiālajām problēmām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes iezīmē, ka, ja vēlies paņemt pārtraukumu no pamatīgu pienākumu gūzmas un atgriezties  lēnākā, daudz mierpilnākā  dzīves ritmā, tu nevari izvēlēties piemērotāku dienu kā šo –  12. novembri! Sāc atkal ievērot savu dienas režīmu, profesionālo subordināciju, pareizu uzturu un rīkojies pēc saviem uzskatiem!
 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī ir laba diena mieram un relaksācijai. Zvaigznes  iesaka izmantot ikvienu iespēju atpūtai, pavadi laiku kopā ar saviem bērniem, radiem vai vienkārši baudi klusu atmosfēru savās mājās. Viena diena šādā mierpilnā atmosfērā būs daudz vērtīgāka par visdārgākajām zālēm.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Ja tev šķiet, ka savās, vecāku vai draugu mājās esi atradis drošu patvērumu, šī diena, iespējams, tev nesagādās daudz problēmu. Tu būsi laipni gaidīts, pabarots un apmierināts! Baudi savu vistuvāko cilvēku sabiedrību un viesmīlību, iespējams, apjautīsi, ka tev jau kādu laiku trūka šīs īpašās tuvības sajūtas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes uzsver, ka tu, visticamāk, šodien baudīsi emocionāla siltuma un mājīguma atmosfēru, pēc kā esi alcis  pats savās mājās, to tu vari saņemt – pie radiem vai draugiem. Ja tava māja dzīve ir pārvērtusies nelielā haosā, piemēram, notiek remonts vai interjera uzlabojumi, par ko jūs īsti nespējat vienoties, meklē mieru ārpus šīs vides, kas nodrošinās tavas emocionālās pasaules labsajūtu.

 

Iepriekšējais rakstsNosaukti četri Latvijas ģimenes ārsti, kuru praksēs strādājošajiem nav Covid-19 sertifikāti; līgumi tiks izbeigti
Nākamais rakstsDota zaļā gaisma diviem jauniem Covid-19 terapijas līdzekļiem