Šodien jāsavalda emocijas, tas palielinās šīs dienas efektivitāti. Izvairieties no apātijas un slikta garastāvokļa. Dariet jebko un jūs redzēsiet, ka pat nelieli panākumi iedvesmos tālākam darbam.

 

 

auns-mil-horAuns

Apgūstiet jaunas saskarsmes metodes ar apkārtējiem. Esiet sabiedrisks, izmantojiet dabīgo šarmu. Kad vien situācija prasa, nebaidieties citiem parādīt savas zināšanas, izglītību un vēlmi apgūt ko jaunu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Vajadzētu sākt beidzot ietaupīt, kad dzīve nostājusies uz mierīgākām sliedēm. Protams, jūs aizvien naudu tērēsiet, bet darīsiet to gudrākā veidā, kas ļaus kādu mazumiņu nolikt malā. Iesākumam.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Esiet gatavi – jāstrādā būs daudz, un tas jādara efektīvi. Ja esat dzimis maijā, pirmās šī perioda pazīmes sāksies jau tagad. Jūsu galvenais ierocis ir jebkurā situācijā sajust, kā tā attīstīsies un kā rīkosies citi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā lieliskajā dienā jutīsieties brīnišķīgi, pat neskatoties uz dažiem apstākļiem, kurus kontrolēt nav jūsu spēkos. Prāts un emocijas darbosies apbrīnojami harmoniski. Spējas, talanti, nodomi un centieni teicami saskanēs ar apkārtējiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Nereklamējiet savas domas un turpmāko rīcību. Tieši otrādi, jo labāk pratīsiet savus nodomus noslēpt no nevajadzīgas iztirzāšanas, jo labāk jutīsieties

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Diezgan labi tiksiet galā ar savu neapmierinātību par citu cilvēku rīcību. Teicami risināsies attiecības ar mīļoto. Jūs esat mīloši un uzticīgi viens otram. Darbā, biznesa vidē centieties veidot patīkamas, teju ģimeniskas attiecības. Jūsu kolēģi būs sajūsmā!

 

 

 

svari-mil-horSvari

Kad jāizvēlas jauni darbinieki vai jāpapildina esošā komanda, Svari paļaujas uz loģiskiem apsvērumiem un intuīciju. Iekšējā balss teiks priekšā jebkurā dzīves situācijā – darīšana ar noteiktu un uzticamu cilvēku, vai tomēr nē.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Jūs gaida panākumi jomās, kas saistīti ar izglītību un informācijas apstrādi. Jutīsieties brīnišķīgi pat tālu prom no mājām. Varbūt laiks skaistam rudens ceļojumam? Patiesībā pat īss brauciens dos vajadzīgās emocijas un uzlādēs ziemas periodam, kas vairs nav aiz kalniem.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki kā vēl nekad spēj pretoties emociju varai, kas var pārņemt, piemēram, kādā situācijā mājās. Lielākā daļa no jūsu šaubām par kādu cilvēku vai situāciju izrādīsies nepamatotas, tomēr būs grūti tās izmest no galvas.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Izmantojiet prātu un intuīciju, tas palīdzēs gūt panākumus jebkurā sfērā. Brīnišķīgs laiks laulāto attiecībām. Lieliska ideja būtu kopā ar mīļoto doties brīnišķā rudens braucienā tepat pa Latviju. Ja tas jau ir noticis – fantastiski!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Nebaidieties smagi strādāt – jūsu pūliņi tiks atalgoti, lai gan var gadīties, ka samaksas forma jūs pārāk nesajūsminās. Iespējams, jums atalgojums šķitīs par mazu. Tikpat labi tie var būt tikai pateicības vārdi. Visi cilvēki nav un nekad nebūs vienādi. Tāpat kā viņu iespējas jums pateikties.

 

 

zivis-mil-horZivis

Pēkšņas izmaiņas ģimenē var sarežģīt dzīvi. Lai mazinātu negācijas, pavadiet laiku ar jums tīkamiem cilvēkiem. Brīnišķīgs enerģijas avots būs laika pavadīšana ar bērniem. Tas, kas jums patīk, nekad nevar būt lieks.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais raksts“Latvijas Sirdsdziesma” emocionāli atvadās no mirušā vadītāja Skrastiņa
Nākamais rakstsPašlaik nevakcinētos nedrīkst atlaist – ja tā notiek, drīkst vērsties tiesā