Dienas pirmo pusi zvaigznes iesaka pavadīt ar ģimeni, stiprinot attiecības, kā arī veicot mājas darbus. Izvairieties no steigas un piepūles, veltiet šo dienu atpūtai!

 

 

auns-mil-horAuns

Diena atelpai, nevis spilgtām izpausmēm vai jaunas dzīves sākšanai. Garastāvoklis var svārstīties, kas saistīsies ar nogurumu vai pārlieku sakāpinātām emocijām.

 

 

versis-mil-horVērsis

Miers attiecībās un visas ierastās lietas – savās vietās. Galvenais – neķerieties pie sarežģītiem uzdevumiem, kas prasa pamatīgu koncentrēšanos un pilnīgu nodošanos procesam. Baudiet!

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Jums būs lielisks garastāvoklis, kas palīdzēs aizmirst nepatīkamus brīžus un koncentrēties pozitīvajam. Iespējams, liela dienas daļa paies, pārcilājot atmiņās nesenu notikumu jūsu dzīvē, vai par to apspriežoties ar kādu tuvu cilvēku.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Pēdējā laikā bijāt tik ļoti koncentrējies saviem pienākumiem, ka nu patiešām pienācis īstais brīdis kārtīgi atpūsties, pirms ko pasākat tālāk. Emocionālākie vēzīši pārcilās atmiņā kādus nesenus, ļoti patīkamus notikumus.

 

 

lauva-mil-horLauva

Komunikācija ar apkārtējiem šodien notiks mierīgā, harmoniskā veidā. Nesena iepazīšanās var izrādīties pat ļoti veiksmīga. Ja esat nolēmis ar kādu pārtraukt vai “iesaldēt” attiecības, dariet to cik vien iespējams draudzīgā un laipnā veidā – tas tikai cels jūsu akcijas nākotnē.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Neatkarīgi no dzimuma, vecuma un nodarbošanās, Jaunavām šodien ļoti svarīgs būs tas, kā izskatās apkārt. Skaistumam un harmonijai būs ļoti labvēlīga un nomierinoša ietekme uz jums. Ja garastāvoklis nav tas labākais, palutiniet sevi ar kādu mazu prieciņu.

 

 

svari-mil-horSvari

Savām vajadzībām šodien būs prioritāte, visu citu atstājot otrajā vietā. Svari, kas pēdējā laikā patērējuši daudz enerģijas dažādos darbos, beidzot radīs mieru un “uzlādēs baterijas.”

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien būs grūti iekļauties kādos noteikumos, laika limitos vai jebkādos citos rāmjos. Neuzsāciet jaunus, atbildīgus darbus. Pavadiet laiku tā, ka paši vēlaties. Lieliska diena vienkāršai atpūtai, īpaši tiem, kuri pēdējā laikā patērējuši daudz spēka un izjutuši spiedienu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Par spīti centieniem, šodien tomēr varētu būt samērā grūti no visa atslēgties un vienkārši atpūsties. No jums neatkarīgu apstākļu dēļ līdz pat vakaram varat just zināmu spriedzi. Ārēji gan tas nebūs manāms, jo jūsu seju rotās smaids, taču pēc tam – vakarā – gan kārtīgi atpūtieties!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā lietas patiešām ies no rokas. Viss, ko jūs lūgsiet, taps dots, bet apkārtējie būs sajūsmā par jūsu kompāniju. Varbūt ir īstais laiks to izmantot, cenšoties panākt ko nozīmīgu?

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Apstākļi spēlē jūsu labā un to vajag izmantot. Jūsu vēlme komunicēt var novest pie kādas negaidītas un patīkamas iepazīšanās. Īpaši labvēlīga diena tiem Ūdensvīriem, kurus interesē citzemju kultūra, kuri gatavojas ceļot vai doties komandējumā uz ārvalstīm.

 

 

zivis-mil-horZivis

Patīk jums tas vai ne, bet šodien tiksiet vērtēti pēc… sava apģērba. Jo sarežģītāka situācija, jo vairāk pārliecības dos pareizi izvēlētas drēbes. Zivtiņas, kuru attiecībās iestājusies krīze, sāks izdarīt kādus secinājumus, tomēr pilnīga izpratne un risinājums nenāks uzreiz.

 

Brīnišķīgu šo dienu!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 13. – 19. septembris
Nākamais rakstsDažas dienas pēc 11. septembra terorakta pie Dvīņu torņiem uzstādīja kameras. Neticami, kas iemūžināts šo 20 gadu laikā! – VIDEO