Auns

Šodien saskarsies ar vairākiem sarežģījumiem komunikācijā. Tavi centieni atklāti un godīgi izpaust savu viedokli piedzīvos neizpratni no apkārtējo puses. Tas var izsist tevi no līdzsvara, tādēļ vispirms atrodi veidu, kā sakārtot pats sevi. Iespējams, joga vai pilates var palīdzēt atbrīvoties no nevēlamās spriedzes.

 

 

Vērsis

Labvēlīga diena romantikai un komunikācijai kopumā, tādēļ atrodi laiku, lai tiktos ar draugiem un kopīgi atpūstos, izklaidētos. Radošas nodarbes vai laika pavadīšana dabā var stiprināt jūsu attiecības un palīdzēt uzlabot emocionālo drošības sajūtu.

 

 

Dvīņi

Šodien vari justies apjucis un grūtības var sagādāt koncentrēšanās un komunikācija ar apkārtējiem, kas, iespējams, radīs tevī iztukšotības sajūtu. Atrodi veidu, kā atgūt zaudēto enerģiju. Lieliski palīdzēt var zvilnēšana dīvānā ar kādu aizraujošu grāmatu, taču tikpat labi prāta attīrīšanai derēs arī neverbālas izpausmes mākslā vai mūzikā.

 

 

Vēzis

Šodien būsi īpaši jūtīgs, jo sevišķi atrodoties to cilvēku klātbūtnē, kuri nesaprot vai nevēlas saprast tavas vajadzības. Neapspied savas emocijas. Tā vietā izmanto tās, lai strādātu pie kā jauna un unikāla un izvairies no apkārtējo cilvēku negatīvo emociju uzsūkšanas sevī.

 

 

Lauva

Pastāv liela iespēja, ka šajā dienā tev izdosies atrast perfekto balansu starp darbu, pievēršanos detaļām, kā arī iespēju uzmirdzēt saviem radošajiem darbiem un talantiem. Iespējams, nodibināsi kontaktus ar ietekmīgiem, nozīmīgiem cilvēkiem, tādēļ nepavadi šo dienu mājās vai birojā un dodies socializēties.

 

 

Jaunava

Tava enerģija šajā dienā būs izkaisīta pa malu malām un tev piemītošās organizatora prasmes zaudēs savu spēku. Tā vietā, lai piespiestu sevi visam pieiet ar prātu un loģiku, ļauj savai personībai izrauties no rutīnas un paļaujies uz intuīciju. Ļaušanās straumei palīdzēs vairāk saprast, ko nākotnē vēlies sasniegt un, kas būtu darāms, lai to paveiktu.

 

 

Svari

Lai gan šī diena ir brīnišķīgi piemērota komunikācijai un jaunu kontaktu dibināšanai, vēlēsies vairāk laika pavadīt vienatnē. Izklausīsies neticami, taču laiks divvientulībā ar sevi var palīdzēt paplašināt tavu redzesloku. Pārdomā, kas ir tās lietas, cilvēki un notikumi, kas piešķir tavai dzīvei jēgu.

 

 

Skorpions

Šodien būsi sev netipiski komunikabls, tādēļ atrodi sev tīkamu kompāniju, kurā ļauties aizraujošām sarunām. Vairāk kā jebkad tu izbaudīsi šo saikni un būšanu kopā ar dažādiem cilvēkiem. Iespējams, ar viņiem kopā pavadītais laiks atgādinās tev par paša dzīves vērtībām un mērķiem nākotnei.

 

 

Strēlnieks

Šodien var nākties doties kādā ar darbu saistītā izbraucienā, ceļojumā vai uz kādu tikšanos. Tā būs vienlaikus gan patīkama, gan lietderīga, kā arī atnesīs vairākas jaunas iespējas. Tiesa gan, no smaga darba izvairīties neizdosies, taču, neskatoties uz to, jutīsies enerģijas pilns un pozitīvi uzlādēts attiecībā pret savu karjeru.

 

 

Mežāzis

Tavs skatījums uz pasauli šajā dienā var negaidīti pamainīties. Iespējams, ka kaut kas, ko pieņēmi par patiesu, izrādīsies bijis vien maldīgs priekšstats. Pārdomāsi noteikumus, pēc kuriem dzīvo. Vairāk paļausies uz savu līdzšinējo pieredzi, nevis abstraktām idejām par savas dzīves jēgu.  

 

 

Ūdensvīrs

Piemērota diena sarunām ar tuviem cilvēkiem un dažādu problēmsituāciju risināšanai. Raugi, lai katram būtu iespēja izteikt savas domas, emocijas, kā arī katrs tiktu sadzirdēts. Iespējams, kaut kas no tā, ko uzzināsi, būs pārsteigums priekš tevis, taču tas viennozīmīgi pastiprinās vēlmi atrast abpusēji pieņemamu kompromisu.  

 

 

Zivis

Šodien apkārtējie spiedīs tevi izpaust savas jūtas un emocijas, nesaprotot, ka tu ne vienmēr spēj ietērpt vārdos to, ko izjūti dziļi sirdī. Liec lietā savu intuīciju un iztēli, lai atrastu citu veidu, kā parādīt savas emocijas, piemēram, demonstrē tās caur mākslu vai mūziku. Piemērots laiks dziedinošām un spirituālām nodarbēm – saiknes veidošanai ar kādu par sevi augtāku spēku.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsSalaspilī liela nelaime notikusi BMW īpašniekam, lūdz palīdzēt
Nākamais rakstsInfektologs Dumpis atklāj, kādēļ Latvijā fiksēts Covid-19 gadījumu rekords – VIDEO