Laiks skrien vēja spārniem, septembris teju jau pusē. Nāc, aplūko, ko šī diena sola tieši tev! Ko uzsākt, bet no kā tieši pretēji – labāk ieteicams izvairīties?

 

Auns

Tev acīs ir īpaša dzirksts, tāpēc saņemies un atklāj savas domas citiem. Izpaudies. Pārmaiņas ir svarīgas un nepieciešamas – jo īpaši tagad. Ja tev ir padomā kas tāds, negaidi – rīkojies. Šodien nevajadzētu lieki tērēt laiku lietām, kas tev neko nenozīmē.

 

Vērsis

Iespējams, šodien jutīsi nemieru un apjukumu. Var gadīties, ka jutīsies tā, it kā tevi neviens nesaprastu, taču atveroties kopā ar citiem, viņi atvērsies tev! Nebaidies spert pirmo soli. Tev ir liela gudrības bagāža, tāpēc neliedz savus padomus citiem, taču neuzbāzies ar tiem.

 

Dvīņi

Tu jutīsies emocionāli uzlādēts un radīsi iespēju izmantot savas priekšrocības. Tavā rīcībā ir plašs zināšanu klāsts, tāpēc liec tās lietā. Nedramatizē nevienu situāciju, šāda rīcība var aizvest nekurienē. Nevilcinies un dari to, kas tavos spēkos, lai sasniegtu vēlamo.

 

Vēzis

Apstājies un sāc domāt saprātīgi – ir pēdējais mirklis sākt virzīties pareizajā virzienā. Mēģini savaldīt emocijas, tiesa, šodien brīžam var būt diezgan grūti to izdarīt. Ja nepieciešams, izrunājies ar kādu un sapratīsi, ka tu spēj domāt un rīkoties daudz racionālāk par savām emocijām. Tavai sirdij jādarbojas saskaņā, harmonijā ar tavu prātu, tikai tad tev viss izdosies.

 

Lauva

Iespējams, šodien grūti nāksies ignorēt apkārtējo cilvēku vajadzības, jo viņi būs tik aizrautīgi savos plānos, ka tev būs teju neiespējami atteikt. Ja vēlies, lai neciestu ne tavi darbi, ne garīgā pasaule, centies saglabāt mieru un neiesaistīties spontānos pasākumos. Uzticies savai intuīcijai un neparaksties uz to, par ko esi pārliecināts, ka to nevēlies.

 

Jaunava

Daudz kas šodien ir darāms, tādēļ saņemies un pieliec visas pūles, lai to paveiktu. Iespējams, sākotnēji viss darāmdarbu kopums šķitīs visai nereāls, taču nebaidies no tā. Sāc darīt un viss nokārtosies. Rīkojies dinamiski, tikai tā spēsi efektīvi doties pretim sava mērķa sasniegšanai. Līdzās visam darbu apjomam, mēģini sevi garīgi palutināt.

 

Svari

Esi tāds, kāds tu patiešām esi, tad nekas nenoies greizi. Šī ir viena no tām dienām, kad vajag ievērot piesardzību it visā, ko dari. Spēsi rast spēkus uzticoties sev. Nejūties neērti, ja nākas izteikt savu viedokli, uzdrīksties runāt un izpausties. Šodien tavas domas un vārdi būs ļoti emocionāli uzlādēti un dabīgi.

 

Skorpions

Iespējams, jutīsies mazliet nemierīgs, jo iekšēji it kā kāds dīdīs, mudinās rīkoties. Dinamiska rakstura sajūta tevi nepametīs visas dienas garumā, tādēļ padomā – iespējams, ir kāda lieta vai vieta, kur vari to lietderīgi izmantot. Piemēram, izmanto to, lai virzītu uz priekšu kādu no savām jaunākajām idejām. Dari to, kas nepieciešams, lai sasniegtu savus mērķus – vismaz, ai tuvotos tiem. Neļauj savām emocijām izbojāt iesākto.

 

Strēlnieks

Izmanto savas emocijas, lai rīkotos vēl dedzīgāk. Šodien tava uztvere solās būt diezgan asa un prāts emocionāli uzlādēts, un tieši tas var palīdzēt izlauzties cauri jebkurai situācijai, pat grūtībām. Iespējams, pavērsies jauns sākums vairākās tavas dzīves jomās. Nav iemesla atlikt savus plānus. Izmanto šo iespēju un dzīvo ar pilnu jaudu – jutīsi, ka tādā veidā daudz kas nokārtosies pats no sevis.

 

Mežāzis

Šodien vari atļauties būt nedaudz egoistisks. Satraukties par ikviena apkārt esošā cilvēka sajūtām, protams, ir ļoti cēlsirdīgi, taču tas ļoti nogurdina, varētu teikt, pat emocionāli iztukšo. Padomā par sevi, savām emocijām, sajūtām un saņem beidzot drosmi kādam atteikt. Tev nav jābūt mūžīgajam devējam, arī tev pienākas citu uzmanība un palīdzība, galu galā – tev ir sava dzīve, ko dzīvot. Šī ir lieliska diena, lai sāktu to atgādināt citiem.

 

Ūdensvīrs

Tavs prāts šodien būs ļoti “ass”, tāpēc tev vajadzētu būt pārliecināts par visu, ko saki un dari. Lepojies ar to, kas esi un ko dari. Ļauj pašapziņai izstarot no tevis. Izmanto savu labo noskaņojumu, lai padarītu to, kas tavai sirdij tīkams. Kontrolē situāciju un ar pilnu tvaiku dodies uz priekšu!

 

Zivis

Liela daļa no tavām emocijām ir iekšējas, taču šodien, iespējams, daudz kas teju izlauzīsies laukā. Izmanto šo iespēju savā labā – lai virzītos tieši tur, kur vēlies. Tavos vārdos ir spēks, tāpēc izmanto tos saprātīgi. Uzmanies, lai nepateiktu, ko tādu, ko vēlāk var nākties nožēlot. Mirkļa iespaids un emocijas visbiežāk nav tā vērti, lai zaudētu labus draugus.

 

Lai tev šī diena tikai prieka mirkļus sniedz!

Iepriekšējais rakstsŠonedēļ laiks ievērojami mainīsies
Nākamais rakstsBez straujas vakcinācijas vai ierobežojumiem līdz gada beigām no Covid mirs vēl 1000 cilvēku