Dienas pirmajā pusē vajadzētu mēģināt ierobežot savu sociālo mijiedarbību. Tā var būt pārāk emocionāla, kas ne vienmēr ir patīkami. Labāk koncentrējies uz pašreizējiem projektiem un to rezultātiem. Otrajā dienas daļā tev var rasties vēlme uzsākt ko jaunu.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tu varēsi vien nedaudz ielūkoties nākotnē, kas aizvien paliks neskaidra un līdz galam neizprotama. Visticamāk, nāksies beidzot teikt ardievas kādām romantiskām cerībām vai pacilājošām idejām. Ja tie ir sirdij tuvi, tev ir nopietni jādomā, ko vēl vari darīt, lai nodrošinātu to īstenošanos.

 

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes tev šodien sarūpējušas labvēlīgus notikumus un apstākļus, kas bieži darbosies tavā labā. Tomēr, kad runa būs par tavu jauno, personīgo iniciatīvu, ir ieteicams nedaudz atturēties no konkrētas rīcības. Dari to vismaz vēl vienu dienu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Visas dienas garumā būsi tendēts uz noslēpumainību, romantiku un ideālismu. Tev būs tieksme uzlūkot savas dzīves norises caur rozā brillēm. Tieši šāda, visticamāk, būs tava taktika – nopietnai un  mērķtiecīgai pieejai dažādām lietām.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būs visai grūti veicināt stabilitātes sajūtu, jo īpaši, ja esi dzimis jūnija vidū. Iedvesmojošiem, radošajiem vai biznesa plāniem, visticamāk, būs ļoti īss mūžs. No otras puses, izsīkums šajā dienā var izrādīties ārkārtīgi kaitīgs tavai veselībai. Esi uzmanīgs ar savu iniciatīvu; pretējā gadījumā vari nodrošināt sev vēl daudzas  stresa pilnas nedēļas.

 

lauva-mil-horLauva

Planētas neiesaka sasteigt konkrētu darbību veikšanu, tāpat neizdari pārdrošus paziņojumus un labāk neparaksti jaunus līgumus. Pirmā lieta, ko zvaigznes tev šodien iesaka, ir stiprināt ideoloģisko pamatu savām darbībām  un visai tavai dzīvei kopumā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Domāšana, kas vērsta uz panākumiem šodien ir daudz svarīgāks nekā faktiski, konkrēti soļi pareizajā virzienā. Labāk atlikt līdz rītdienai došanos izbraucienā, personīgā vai uzņēmuma līguma parakstīšanu, pirkumu veikšanu, zinātniskās pētniecības plānošanu vai juridiskas konsultācijas.

 

svari-mil-horSvari

Tev var nākties drīzumā atvadīties no kādas ideālistiskas pieejas partnerībā. Visticamāk, dažas iespējas vai atsevišķas, spilgtas personības būs ieinteresētas pazusts no tava horizonta. Lai nezaudētu labu partneri vai sabiedroto, saglabātu laulību vai attīstītu biznesa kontaktus, nāksies mainīt savu rīcības taktiku.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Šodien tev ir iespēja mainīt pieeju savas veselības, ārstniecības vai uztura uzlabošanā. Planētas iesaka nedarīt  vienu un to pašu lietu pārāk ilgi. Iztēle un iedvesma palīdzēs brīžos, kad darīsi pat visgarlaicīgāko darbu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev tiks dota iespēja likt pamatus jaunam, radošam darbam vai norisei. Planētas norāda, ka tavu iztēli var viegli aktivizēt ar kādu ārēju notikumu vai īpašu vidi ap sevi.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā tev, visticamāk, būs nepieciešams komforts savās mājās, taču ļoti ticams, ka tev neizdosies to īstenot. Ģimenes atmosfēra un tavu vistuvāko vajadzības var mudināt rīkoties bez kavēšanās. Neatsaki lūgumam piedalīties kādā sabiedriskā pasākumā. Tomēr tajā pašā laikā, nevajag uzņemties vairāk, nekā tu spēj fiziski un emocionāli izturēt.  

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Centies koncentrēties uz savām līdz šim nerealizētajām cerībām. Ļoti iespējams, ka kļūsi romantisks vai tendēts izzināt savu nākotni. Dzīve šodien tev var sniegt pēdējo iespēju piekļūt tuvāk savam sapnim. Šī ir diena, kad vari nedaudz atļauties aizmirst par praktiskumu un pragmatismu un veidot savus sociālos kontaktus, balstoties tikai uz saviem ideāliem.

 

 

zivis-mil-horZivis
Planētas norāda, ka tev šodien vajadzētu mēģināt noteikt, kas tieši kalpos kā fiziskās un garīgās enerģijas avots. Tāpat ieteicams apzināties visus savu ienākumu avotus. Tu vari atrisināt šīs problēmas intuitīvi.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsOgrēnietis laimē jaunu auto un uzdāvina to mīļotajai – VIDEO
Nākamais rakstsRakstnieks Bankovskis gadu pēc mīļotās nāves aiziet pēkšņi un mīklaini