Dienas pirmā puse izrādīsies labvēlīga atpūtai un relaksācijai. Ja iespējams, tev vajadzētu mēģināt izgulēties. Tas palīdzēs atjaunot enerģiju un mudinās brīnišķīgu domu lidojumu visas dienas garumā. Centies izvairīties no dusmu un aizkaitināmības uzliesmojumiem.

 

auns-mil-horAuns

Dienas laikā tu vari būt aizkaitināts, pārāk spītīgs, neelastīgs, rupjš vai pat agresīvs. Ja šīs īpašības izmantosi materiālo darījumu atrisināšanā, visticamāk, sastapsies ar kāda produkta iegādes problēmām, steidzamiem izdevumiem, finansu zaudējumiem vai strīdiem par īpašumu ar taviem partneriem vai kādu no tuviniekiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tavs talants starpniecības un tirdzniecības jomās kļūs aizvien izteiktāks. Centies aizvietot savu šarmu un tiekšanos būt visu mīlulim ar pamatīgu devu nosvērtības un paškontroles. Pretējā gadījumā, neskatoties uz taviem tikumiem, vari parādīt sevi sliktā gaismā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavas domas šodien galvenokārt būs vērstas uz materiālo dzīves pusi – praktiskajiem jautājumiem, finansu darījumiem, pirkšanu un pārdošanu. Pirms apsver estētisko darījumu pusi, tev vispirms noteikti ir jāapdomā arī to finansiālo ietekmi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Visas dienas garumā pastāv varbūtība, ka uzliesmos kāds senāks konflikts, turklāt ar jaunu spēku un sparu. Visticamāk, tā pamatā ir kādas domstarpības, stūrgalvība un nesaskaņas, īpaši ar  īpašumu saistītos jautājumos. Tev var rasties daudz iemeslu saasinātai reakciju par sagaidāmām problēmām tālā nākotnē. Pašreizējās kļūdas un negadījumi uz šī fona var šķist gatavais sīkums.

 

 

lauva-mil-horLauva

Esi pieklājīgs un aukstasinīgs, kad  uzsāc projektu vai kādu svarīgu sarunu. Ja neesi pārliecināts par savas rīcības patieso vērtību un dzīvotspēju, tev vajadzētu labāk atlikt to. Pretējā gadījumā tu vari saasināt vai izaicināt kādu lietu norisi intensīvāk, nekā domāji.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Mijiedarbība ar citiem cilvēkiem šodien nebūs visai gluda. Iespējami asi argumenti, finansu zaudējumi un domstarpības. Spriedzei var būt negatīva ietekme uz tavu veselības stāvokli. Šis nav labākais laiks, lai stiprinātu sociālo saikni, tostarp  ar starptautisku uzņēmumu pārstāvjiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigznes iesaka, ka tev šodien vajadzētu atlikt finansu darījumus, nodokļu lietu apstrādi un būtisku jautājumu apspriešanu ar tavu partneri vai laulāto draugu. Šajā dienā labāk atsakies arī no naudas darījumiem. Neatver jaunus bankas kontus.

 

 

strelnieks-mil-horSkorpions

Kad sarunājies ar cilvēkiem, tev vajadzētu uzmanīties no baumošanas, manierisma, neelastības un viltības. Materiālās intereses var ievērojami elektrizēt situāciju. Finansu jautājumi var ieviest zināmu spriedzi saiknē starp tevi un taviem biznesa partneriem, laulāto draugu, konsultantu, klientu vai padoto.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tev var rasties nepieciešamība darīt vairākus nelielus darbus vienlaicīgi. Ļoti ticams, ka tava darba slodze kļūs intensīvāka un stresaināka. Tukša filozofēšana šodien nevainagosies ar neko labu. Tev būs jāpieliek daudz vairāk pūļu, lai labāk saprastu jebkuras problēmas būtiskāko un praktiskāko pusi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja tu šodien esi nolēmis izklaidēties vai atpūsties, tev ir īpaši jādomā par drošības jautājumiem.  Šodien tev vajadzētu īpašu vērību un uzmanību pievērst saviem bērniem. Turi viņus prom no bīstamām spēlēm un izbraucieniem. Mēģini gudri pārvaldīt savas fiziskās un garīgās spējas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Šodien pastāv daudz lielāka iespējamība, ka piedzīvosi konfliktus ar saviem vistuvākajiem,  tai skaitā nesaskaņas ar taviem vecākiem. Domstarpības var rasties par kādiem atšķirīgiem viedokļiem, ieradumiem, nodomiem un rīcību. Saasinās risks, ka nonāksi cīņā ar savu laulāto draugu, biznesa partneri vai konkurentu.  

 

 

zivis-mil-horZivis

Visas dienas garumā tu vari būt apjucis no saviem radošajiem procesiem vai ierastajām darbībām. Satraucošs, iespējams, kaitinošs faktors var izrādīties nepieciešamība socializēties, mācīties un apgūt kādas jaunas lietas. Īsi ceļojumi, biznesa darījumi, profesionālie kontakti var atņemt daudz tavas enerģijas.

 

Iepriekšējais rakstsNofilmēts, kā cilvēki ar maziem bērniem šķērso Ventas rumbu – glābēji ceļ trauksmi – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl trešdienas rīts sācies ar skumju vēsti