Auns

Aunam šodien īpaši svarīgas būs attiecības ar citiem. Tā rezultātā varēsiet iemācīties būt pieklājīgāks un draudzīgāks. Sociālā iesaistīšanās šodien varētu sniegt iespēju izmantot savas cilvēciskās prasmes. Jūs varat iegūt ne tikai jaunus draugus, bet arī vērtīgus kontaktus. Šīs aktivitātes var aizkavēt jūs prom no mājām un ģimenes ilgāk, nekā jūs vēlētos, taču jūs beigsit dienu ar spēcīgu sasniegumu un gandarījuma sajūtu.

 

Vērsis

Spēcīga iedvesmas sajūta šodien varētu nākt no iekšienes, Vērsi. Jūs varētu vēlēties pierakstīt savas domas vai uzzīmēt attēlus, kas jums ienāk prātā. Tomēr sociālie pienākumi, iespējams, ballītes vai vizītes, var traucēt jūsu ideju uzklāšanu uz papīra. Jūs varētu arī justies īpaši pieskaņojies citu domām un jūtām, lai gan jums varētu nepatikt tas, ko jūs dzirdat!

 

Dvīņi

Grupas aktivitātes šodien varētu aizņemt daudz jūsu laika un enerģijas, iespējams, pat pārāk daudz. Jūsu bažas par karjeru ir ļoti daudz jūsu prātā, un jums nepatiks, ka jūs no tām novēršat uzmanību. Neskatoties uz to, šīs aktivitātes, nemaz nerunājot par ģimeni, jums, Dvīņi, ir svarīgas, un jūs atradīsiet veidu, kā tās paveikt, lai gan tas var radīt vilšanos. Atcerieties, ka šī nav piemērota diena, lai piespiestu sevi pārāk daudz!

 

Vēzis

Darbs šodien varētu būt īsts šķērslis, Vēzi. Iespējams, ka jums tam būs jāveltī vairāk stundu nekā parasti. Jūsu sirds šobrīd nav tajā iekšā. Jums ir savas intereses, ar kurām jūs labprātāk nodarbotos, kā arī jūs varētu vēlāk plānot satikties ar draugiem vai savu partneri. Vislabāk ir visu ātri pabeigt, iespējams, atlikt nebūtiskus darbus, un tad doties izklaidēties.

 

Lauva

Šodien ķermenis un dvēsele varētu šķist nesabalansēti. Daļa no jums var ilgoties atrauties no sabiedrības un dzīvot garīgāku dzīvi, taču pasaulīgi pienākumi un pieķeršanās jūsu pašreizējam dzīvesveidam var traucēt jums. Šīs lietas nenotiek vienā dienā, Lauva. Jums ir jāļauj tam visam attīstīties savā veidā, savā laikā. Šobrīd atrodiet līdzsvaru starp garīgo un materiālo.

 

Jaunava

Sasprindzinājums grupā, ar kuru esat saistīts, var būt saistīts ar naudas problēmām. Iespējams, cilvēkiem ir domstarpības par to, kas jādara saistībā ar līdzekļu vākšanu vai budžeta ierobežojumiem. Vislabāk ir šķirties no šāda veida lietām, ja iespējams, Jaunava. Tas iztukšo. Dīvaini, spilgti sapņi var vajāt jūsu miegu šonakt, taču necentieties tajos pārāk daudz meklēt kādas sakarības, tulkojumus. Tie nav tādi, kam būtu īpaša nozīme.

 

Svari

Iespējams, šodien būs iespēja nopelnīt papildus naudu, iespējams, strādājot virsstundas. Tomēr tas var traucēt sabiedriskam pasākumam, kuru esat apņēmies apmeklēt, un līdz ar to var radīt vilšanos jūsu draugu un ģimenes locekļu vidū. Tas var arī radīt nelielas nepatikšanas ar jūsu partneri. Tomēr atgādiniet sev, ka šī vilšanās pāries, un nauda būs vairāk nekā gaidīts. Turieties!

 

Skorpions

Lai gan šķiet, ka nākamajiem mēnešiem vajadzētu kļūt par lielisku laiku jūsu karjerai, Skorpionam diemžēl šodien tas var šķist bezcerīgi. Ikdienišķi, rutīnas piepildīti, neapmierinoši darbi šodien varētu aizņemt daudz jūsu darba laika. Tomēr neļaujiet šai vilšanās sajūtai traucēt jūsu nākotnes perspektīvām. Jums kaut kādā veidā jāpanāk progress!

 

Strēlnieks

Jūsu sirds šovakar ilgojas pēc romantiskas tikšanās, Strēlniek, un jūsu dzīves partneris ir vairāk nekā gatavs pavadīt laiku ar jums. Tomēr apstākļi, kas nav jūsu kontrolē, var traucēt jūsu plāniem, un jūs, iespējams, nevarēsit sazināties šovakar. Tas var radīt neapmierinātību, aizkaitināmību un, iespējams, pat nelielas nesaskaņas starp jums. Tomēr nekrītiet panikā. Tas pāries, iespējams, jau līdz rītdienai.

 

Mežāzis

Konflikts starp jūsu pienākumiem mājās un karjeras saistībām, īpaši tiem, kuri saistīti ar partneriem, šodien var radīt problēmas, Mežāzi. Problēma nav nepārvarama, taču tā prasa godīgu, atklātu saziņu starp visām iesaistītajām pusēm. Jūs nebūsiet priecīgs, ka jums būs jāizdara izvēle, un, iespējams, šobrīd ir grūti līdzsvarot abus pienākumus. Dariet visu iespējamo. Līdz rītdienai visam vajadzētu atgriezties normālā stāvoklī.

 

Ūdensvīrs

Darba laikā var rasties komunikācijas problēmas. Iespējams, ka kolēģim ir slikts garastāvoklis, un viņš neuztver visu, ko jūs sakāt. Vai arī tālruņi ir izlādējušies, vai datori nedarbojas. Tas var izrādīties nomācoši, Ūdensvīr, un var traucēt personāla savstarpējām attiecībām. Tālruņa zvans no tuva drauga vai mīļotā var “nomaldīties”, bet sasniegt jūs pēdējā brīdī. Neuztraucieties; jums joprojām būs lielisks vakars!

 

Zivis

Projekts, pie kura esat strādājis ilgu laiku, var dot jums beidzot ienākumus, Zivis. Taču neesiet pārāk vīlies, ja šodien šī ietekme nav jūsu rokās. Iespējams, ir radusies neliela aizkavēšanās, iespējams, pasta pakalpojuma problēmu dēļ. Iespējams, jūs tagad pievērsīsiet savas domas jauniem projektiem. Lai gan jums ir daudz ideju, šodien jūs, visticamāk, nepieņemsit stingrus lēmumus.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsBrazīlietis Felipe pēc atgriešanās Latvijā spiests pārtikt no roltoniem
Nākamais rakstsRīgā nofilmēta ļoti bīstama situācija – VIDEO