Lielākā daļa cilvēku šodien būs ziņkārīgi un sabiedriski, tieši tāpēc būs vieglāk atrast kopīgu valodu pat ar svešiniekiem. Tevi var interesēt jaunas zināšanas. Vakars solās būt diezgan līdzīgs rīta pusei.

 

auns-mil-horAuns

Ikviena tevis uzsākta, individuāla iecere vai tāda, kurā jau sen darbojies kopā ar citiem, papildinās dienu ar daudziem notikumiem un patīkamām pieredzēm. Tomēr zvaigznes norāda, ka ar tevi šodien var notikt teju jebkas – sākot ar transporta darbības traucējumiem un beidzot ar jauna, lieliska drauga iegūšanu. Esi gatavs piedzīvojumiem!

 

 

versis-mil-horVērsis

Tev šodien nāksies pielietot visas savas praktiskās domāšanas un spriest spējas, lai nodrošinātu un realizēt finansiālās iespējas, ko dzīve tev dod tieši tagad. Centies nenovirzīties no mērķa,  ievēro rūpīgi apsvērto plānu. Zvaigznes paredz, ka šī ir lieliska diena dažādām iegādēm.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien cilvēkiem tev visapkārt var vienkārši nepietikt tavas uzmanības. Ikviens var vēlēties satikt tevi, gan tie, kuru sabiedrībā jūties patiešām labi, gan tiem, kuri ir pēdējie uz šīs pasaules, kuru kompānijā šodien vēlies atrasties. Par laimi, iniciatīva, visticamāk, būs tavās rokās lielāko dienas daļu, kas nozīmē, ka būs iespēja izvēlēties, ar kuriem tu vēlies komunicēt.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tik daudz interesanta notiek tev aiz muguras, ka visas dienas garumā tev var būt nepārvarama vēlme apgriezties apkārt, klausīties dažādās pļāpās un viedokļos, lai novērotu citu taktiku un, iespējams, galu galā iesaistītos citu cilvēku piedzīvojumos.

 

 

lauva-mil-horLauva
Dzīve burtiski virmos ar enerģiju tavu draugu dzīvē. Nav nekāds pārsteigums, ja tu tomēr nejūties tā, it kā stāvētu malā un, tā vietā tomēr aktīvi piedalīsies kādā neformālā darbībā, skaļā draugu vai ģimenes kopā sanākšanā. Neaizmirsti ļaut citiem runāt un izteikties, pat, ja tu esi vairāk nekā pārliecināts, ka tev ir taisnība.
 

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka, ja tu vēlies sasniegt savus mērķus ātrāk, tev nebūs iespēja izvairīties no aktīvas mijiedarbības ar visdaudzveidīgākajām cilvēku grupām. Plānots darbs vai ģimenes tikšanās šodien var būt diezgan aktīva. Ļoti iespējams, ka tev ir būs jāieņem sava parastā loma, jākļūst par ekspertu vai kritiķi.

 

 

svari-mil-horSvari

Kādu jaunu zināšanu iegūšana vai mijiedarbība ar interesantiem, autoritatīviem cilvēkiem var izrādīties tik aizraujoša un produktīva, ka tev vienkārši nebūs laika kam citam. Šī ir brīnišķīga diena, lai attīstītu idejas un iespējas tādās jomās kā izglītība, ceļošana, izdevējdarbība un mārketings.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nav cīņas, nav uzvaras! Saglabājot šo noteikumu prātā, tev būs iespēja uzvarēt teju jebkurā grūtā un sarežģītā situācijā, lai gan, protams, ir iespējamas nelielas vilšanās un zaudējumi. Visdrošākais veids, kā pārvarēt visus šķēršļus, ir pareizi izmantot savas zināšanas, informācijas avotus un spēju sastrādāties.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Kad piedalies dialogā vai sāncensībā, tev ir jānosaka konkrēti mērķi šīs līdzdalības pirmajiem soļiem. Mijiedarbība ar cilvēkiem solās kļūt skaļāka un aktīvāka, tomēr vari pielietot arī negodīgu uzbrukumu vai mēģinājumu apklusināt pretinieku.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī ir lieliska diena intensīvam ikdienas darbam. Ja tu spēj īstenot mērķi  bez  savas nosvērtības zaudēšanas, tas tev nodrošinās  pelnītu, cienīgu atalgojumu, kādu bonusu, algas pieaugumu vai ko līdzīgu. Ja šodien dodies pie ārsta vai  vienkārši apmeklēsi aptieku, tas var izrādīties visai nogurdinošs pasākums.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Tava radošā dzīve šodien var būt notikumiem bagāta. Ja tev bija ieplānotas nesteidzīgas darbības, diena tomēr nodrošinās kā aktīvas, tā informatīvas iespējas. Tie šajā zvaigznājā dzimušie, kuri ir vecāki un nolēmuši pavadīt laiku kopā ar bērniem, var tikt bombardēti ar jautājumiem un spīdzināti ar nemitīgiem pieprasījumiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodienas notikumi būs visai nestabili. Varbūtība, ka notiks īsi, taču intensīvi strīdi ar ģimenes locekļiem strauji pieaugs, tāpat, ka šodien tevi piemeklēs garastāvokļa svārstības vai nāksies piedzīvot neskaidrus untumus. Ja tev ir mazi bērni, tavā mājas dzīvē šodien var pārmaiņus valdīt kā romantiska pasaka, tā sīvas kaujas.

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSvarīgs paziņojums populārās spēles “SuperBingo” spēlētājiem
Nākamais rakstsValdība lokdaunu neieviesa oktobra sākumā, jo baidījās no nemieriem – atklājies, kas runāts aiz slēgtām durvīm