Šis būs labvēlīgs periods aktīvai rīcībai un tam, lai tu pārliecinātos par savām darbībām. Nebaidies šodien mesties kaujās, īpaši, ja vēlies iekarot kāda cilvēka simpātijas. Lai šī persona uzzina, ka tev ir patīkama.

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā vari nonākt kādā konfrontācijā, kas var būt saistīta ar saspringtām attiecībām ar kādu no taviem radiniekiem. Ja vēlies, vari spert soli pretī izlīgumam. Tomēr rēķinies, ka tavs pretinieks var pilnībā ignorēt šādu mēģinājumu, kas mudinās situācijai attīstīties tiktāl, ka pārstāsiet sarunāties viens ar otru.

 

versis-mil-horVērsis

Šī tev var izrādīties ļoti garlaicīga un monotona diena. Visu savu brīvo laiku, visticamāk, pavadīsi mājās kopā ar ģimenes locekļiem. Ļausieties mājas uzkopšanai, dosieties iepirkties, taču vakarā varat kavēt laiku, piemēram, skatoties kādu televīzijas pārraidi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šajā dienā vari būt pārņemts ar savas ģimenes darbībām. Tev var nepatikt, ka kādas iestādes darbinieki nespēj izrādīt pietiekamu cieņu. Tu vari sākt kliegt un pieprasīt atvainošanos, kas, visticamāk, normalizēs šo incidentu un tas būs galā.

 

vezis-mil-horVēzis
Tu šajā dienā vari sagaidīt daudz romantikas. Persona, kura ir izrādījusi savu interesi par tevi jau kādu laiku, iespējams, būs sagatavojusi lielu pārsteigumu, kas sniegs tev visai neaizmirstamas izjūtas. Iespējams,  piekritīsi, ka starp jums aizsākas romantiskas attiecības, taču ar nosacījumu, ka neviens par to neuzzinās.

 

lauva-mil-horLauva
Pastāv risks, ka šajā dienā sabojāsi savas attiecības ar kādu no tuviniekiem.  No rīta vari radīt pamatīgu skandālu, pēc kura tavs mīļotais cilvēks var izvēlēties teju mesties laukā no mājām. Iespējams, nemaz negaidīsi, kad viņš atgriezīsies, tā vietā labprāt satiksies ar  draugiem.

 

jaunava-mil-horJaunava
Lai gan ir brīvdiena, visticamāk, tev nāksies šo dienu pavadīt darbā. Iespējams, ka piekriti palīdzēt savam priekšniekam  steidzami pabeigt kādu projektu, kas tev var nest patīkamu bonusu. Var būt, ka tevi motivēs pamatīga aploksne ar naudu tajā. Šie līdzekļi ļaus  pavadīt sestdienas vakaru neaizmirstamā veidā.

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā vari sākt interesēties par kādiem alternatīvās medicīnas veidiem. Kādu no taviem radiniekiem var pārsteigt viegla sasirgšana un tu vari izlemt, ka to var novērst bez medikamentu lietošanas. Pēc ilgas izpētes internetā,  var  nākties vilties, secinot, ka dažos gadījumos netradicionālā medicīna var raisīt zināmas šaubas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šo dienu vari pavadīt patīkamā kompānijā, komunicējot ar saviem ģimenes locekļiem. Varat ļauties kopīgai pastaigai, uzkopt māju un vakarā doties ciemos pie kādiem no draugiem. Visticamāk, realizēsiet kādu improvizētu viktorīnu, ļausieties dziedāšanai, dejām vai kādām citām visai nebēdnīgām izklaidēm.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tevi var piemeklēt ķildas ar labāko draugu. Nevarēsiet atrisināt kādu konkrētu jautājumu. Iespējams, nolemsi nekad vairs nerealizēt kopīgus  darījumus. Dusmās tu vari pat izdzēst šo personu no sava draugu loka sociālajos medijos. Vakarā šis cilvēks var atnākt pie tevis un atvainoties. Starp jums viss atkal būs labi. 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šodien vari būt orientēts tikai uz materiālajām lietām. Vari atteikties apmeklēt tuvu ģimenes locekli, visticamāk, ignorējot to, ka  kādam no viņiem šajā dienā ir kāds nozīmīgs notikums. Tā vietā dosies uz oficiālu pasākumu, jo vēlēsies meklēt kādu augsta līmeņa personu, kas varētu tev sniegt aizsardzību kādos darba jautājumos. Diemžēl vari neatrast piemērotu kandidatūru. Visticamāk, apjautīsi, ka esi  pilnīgi nelietderīgi iztērējis savu laiku.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Šodien vari veikt eksperimentus ar savu izskatu. Nokrāsot matus vai izveidot jaunu sasuku, kā arī apgūt dažas jaunas imidža lietas, kas nebija raksturīgas tavam ierastajam stilam. Kaut arī tu būsi apmierināts ar izmaiņām savā izskatā, kāds no tev nozīmīgiem cilvēkiem var uzreiz pateikt, ka tavs tēls nemaz neatbilst iepriekš izvirzītajām vēlmēm.

 

zivis-mil-horZivis

Šī tev solās būt diezgan garlaicīga diena. Agri no rīta kāds no vecākā gadagājuma radiniekiem var parādīties pie tavām durvīm, vēloties visu dienu pavadīt tavā kompānijā. Iespējams, nāksies sakost zobus un ļauties tam.

 

 

Burvīgu šo dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan pirmās ilgtermiņa prognozes ziemai
Nākamais rakstsDaudzi to nemaz nezina.. Andris Kivičs atklāti par dzīvi pirms mūzikas un šoviem