Pirmā dienas puse solās būt ļoti pozitīva, tā radīs dažas oriģinālas idejas un vīzijas nākotnes plānos. Rīts nesīs komunikāciju ar interesantiem un neparastiem cilvēkiem. Iespējamas jaunas draudzības, spontāni, bet patīkami ceļojumi. Pēcpusdiena nebūs tik labvēlīga, tā viesīs ilūzijas un maldus.

 

Auns

Zvaigznes neiesaka šodien šķiesties ar naudu, izkaisot to teju vējā; mēģini tērēt to atbilstoši plānam. Pretējā gadījumā tu riskē nokļūt nepatikšanās, pārspīlēt ar tēriņiem, kas vēlāk radīs ļoti nepatīkamus, emocionālus pārdzīvojumus. Uzmanies, lai šodien nepāršautu pār strīpu, darītu daudz ko, kas ir ārpus tavām spējām, gan garīgajām, gan fiziskajām. Mērķtiecīga darbība ļaus aktīvi rīkoties līdz pat naktij.

 

Vērsis

Šī ir lieliska diena jebkāda veida pirmsākumiem. Tavs bizness un karjera virzīsies uz augšu jau no pirmās minūtes, un, iespējams, būsi pārsteigts par tik strauju, negaidītu progresu. Zvaigznes norāda, ka esi gatavs apzināties, ka tava intuīcija bija pārsteidzoši patiesa. Iespējams, saņemsi daudz vairāk nekā gaidīji, jo tevi pavadīs atbalsts no visām iespējamajām pusēm. Planētu labvēlīgais stāvoklis nodrošinās optimismu, drosmi un pašapziņu!

 

 Dvīņi

Šodien tu vari atļauties sev teju jebko, ja to patiešām ļoti vēlies. Izrādi drosmi un apstākļu sakritības sāks tev neapzināti, noslēpumaini palīdzēt, mudinot attālināties no nepatikšanu iespējām. Tomēr īpaša uzmanība un piesardzība ir patiešām nepieciešama tehniskajā darbā, pārtikas izvēlē un pat seksuālajās attiecībās.  Atceries, ka savu emociju un instinktu kontrolēšana nenozīmē apspiest tos ar rupjiem un skarbiem līdzekļiem.

 

 Vēzis

Zvaigznes norāda, ka lielākajai daļai šajā zvaigznājā dzimušo šī diena solās būt ļoti saspringta. Tavi ienaidnieki ir pietiekami spēcīgi, tāpēc tev vajadzētu atturēties no jebkādām cīņām. Jebkurā komunikācijā, tostarp laulības un ģimenes jautājumos, stingri ievēro drošu attālumu. Kontrolē savas dusmas, mēģini atrisināt jautājumus mierīgā ceļā līdz pēdējam centienam, nepadodies! Saglabā drošu distanci no tiem, kuri mēģina nodarīt tev sāpes, alkstot pazemot tevi.

 

 Lauva

Zvaigznes šo dienu tev sola visai bezrūpīgu. Ikvienu darbu paveic no tīras sirdsapziņas, ieguldot tajā savu dvēseli. Ja tu darbosies tikai tā iemesla dēļ, lai sajustu pienākumus, tevī pastāvīgi turpinās augt dusmas un aizkaitināmība, kas neizbēgami ietekmēs rezultātu. Iespējams, tev nāksies iesaistīties citu cilvēku lietās, piemēram, sniegt kādu steidzamu palīdzību vai atbalstu kādam.
 

Jaunava

Šī ir lieliska diena komunikācijai un mijiedarbībai ar kolēģiem,  laiks, lai ļautos piedzīvojumiem vai jau nedēļas iesākumā sāktu plānot brīvdienu ceļojumu.  Tu vari būt spiests aktīvi izpausties, lai gūtu rezultātus. Šodien tev būs  raksturīgs dāsnums, perfekcionisms, optimisms, nepacietība, visu darīsi ar plašumu dvēselē. Planētu stāvoklis būs sagatavojis daudz lielisku iespēju visapkārt, un tu, visticamāk, nevēlies palaist garām kādu no tām.
 

Svari

Nenoturīgs emocionālais stāvoklis šodien var novest pie nervu sabrukuma vai kādu slimību pastiprināšanās. Tavs temperaments var radīt dažādas problēmas, jo īpaši, ja uzskati, ka tavai rīcībai ir kādi ierobežojumi. Ja ļausies negatīvajām emocijām, izjutīsi to ietekmi, tāpēc mēģini pārvērst šo destruktīvo enerģiju – konstruktīvā veidā.

 

 Skorpions

Šodien tu ieguldīsi savu dvēseli it visā, ko darīsi, tomēr neaizmirstot par ieguvumiem. Diena ir labvēlīga dažām kustībām un fiziskām aktivitātēm. Ir iespējams, ka dienas laikā tu spēsi veiksmīgi apvienot gan darbu, gan brīvo laiku. Pastāv iespēja saspringtām attiecībām ar ģimeni, tomēr planētu stāvoklis ļaus šīs domstarpības atrisināt un pārvarēt, strādājot kopā!

 

 Strēlnieks

Zvaigznes tev atgādinās, ka  neraugoties uz pārmērīgu aizņemtību, ir jāsaskata, ka dzīve ir skaista un pārsteidzoša, un sliktas dienas nebūs mūžīgas!  Izvēloties starp darbu un izklaidēm, dod priekšroku atpūtai! Relaksējies, tērzē ar draugiem un izmēģini kaut ko jaunu, radošu un iedvesmojošu.

 

Mežāzis         

Planētu stāvoklis norāda, ka vakar tu spēji kontrolēt sevi, bet šodien, visticamāk,  pastāvīgi atradīsies nervu sasprindzinājuma stāvoklī. Emocijas būs tieši rakstītas tavā sejā. Zvaigznes brīdina, lai nesāc jaunas, bīstamas lietas, jo pastāv risks, ka piedzīvosi sakāvi. Negaidīta neveiksme var pieklauvēt pie tavām durvīm, uzkavējoties uz ilgāku laiku. Tāpat labāk neiesaisties tehniskajos, sporta vai medicīnas eksperimentos.

 

Ūdensvīrs

Izvairies no pārmērīga spiediena. Šajā dienā daudziem šī horoskopa pārstāvjiem var nākties saskarties ar pēkšņu veselības stāvokļa pasliktināšanos, slimību vai traumu. Lai ko tu darītu, darbojies atklāti. Nedari neko negatīvu apzināti. Ja tu joprojām vēlies realizēt jebkuru steidzamu darbību, ja tā, esi gatavs spēlēt pēc kāda cita noteikumiem, ne saviem.

 

Zivis

Zvaigznes norāda, ka tev šodien var rasties dažas nesaskaņas, viedokļu domstarpības ar draugiem vai ģimenes lokā. Par nelaimi, tas var izjaukt vispārējo pozitīvo notikumu gaitu, izsitot no ierindas pat vismiermīlīgākos un mierīgākos šī horoskopa pārstāvjus. Zvaigznes norāda, lai nepadodies, neatmet kaut ko, ko esi uzsācis realizēt pirms kāda laika, jo veiksmes tavā ceļā  būs vismaz divas reizes vairāk, nekā to gaidīji. 

 

Jauku tev šo dienu!

 

Iepriekšējais rakstsNo nākamās nedēļas skolēnu testēšanu veiks reizi 14 dienās
Nākamais rakstsSaslimis un nevakcinēts skolotājs karantīnā aizsūta 18 klases