Pirmajā dienas pusē var vairoties tava aktivitāte un optimisms. Esi pacietīgs un klausi savai sirds balsij, pretējā gadījumā tavs optimisms ļoti ātri izgaisīs. Pašapziņa arī lieliski palīdzēs tikt galā ar problēmām.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien nāksies cīnīties, piespiest sevi rīkoties. Tev vajadzētu saprast, ka reizēm tava iniciatīva ir pats spēcīgākais ierocis, kas ir tavās rokās, tādēļ to vajag likt lietā, lai panāktu vēlamo. Saņemies un pievērsies tam, kas jāpadara – ļauj savai iniciatīvai tevi vadīt.

 

 

versis-mil-horVērsis

Rīta pusē tev būs iespējams vairāk piedomāt par to, kas pēdējā laikā noticis, ko gribi mainīt, ko uzlabot. Iespējams, tieši šī diena būs izšķiroša dažādām tavām darbībām. Velti laiku, lai apdomātu svarīgu informāciju. Vajadzētu padomāt arī par lietām, kas jārisina biznesā vai karjerā, nav izslēgts, ka nāksies doties steidzamā ceļojumā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja esi dzimis jūnija vidū, tava personīgā aktivitāte rīta stundās augs augumā. Paturi prātā, ka daudz kas var arī nebūt tieši tā, kā tas izskatās. Var gadīties, ka nāksies pārvērtēt savus nesenos sasniegumus, jo daudz kas mainīsies, apgriežoties pilnīgi otrādi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena būs piepildīta ar situācijām, kas izsauks tev spēcīgu emocionālu reakciju, piemēram, uztraukumu vai stresu. Centies izvairīties no situācijām un darbībām, kas vēl vairāk tevi sanervozētu, uztrauktu vai negatīvi ietekmētu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja tev pēdējā laikā domās ir diezgan liels sajukums, tev vajadzētu saprast, kas ir tas, ko vēlies, ko dari un,  ko darīsi. Ja ir iespējams, pievērsies tam, lai aizvietotu kādu zaudētu iespēju ar kaut ko citu. Padomā par to.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena solās būt ļoti intensīva, atbildīga un diezgan traka Jaunavām, kuras dzimušas septembra vidū. Neraugoties uz spēju daudz ko paredzēt un aprēķināt, ir lietas, kas pēkšņi var mainīties neparedzamā virzienā.

 

 

svari-mil-horSvari

Rīta stundas būs vispiemērotākās aktīviem pasākumiem, jo īpaši, ja esi dzimis oktobra vidū. Iespējams, varēsi izdarīt kaut ko, uz ko esi mēģinājis nobriest, bet nekad īsti tas nav izdevies. Taču tā vietā, lai uzsāktu darbu pie lieliem ilgtermiņa mērķiem, pārliecinies, ka ir pabeigts viss iesāktais.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja tev apkārt ir nepadarītas lietas, neguli, bet strādā! Rīta pusē tev vieglāk būs pārvarēt grūtības un saņemt iedvesmu. Tavas aktivitātes var izrādīties īpaši noderīgas ģimenei (un pat valstij), taču var apdraudēt tavu rūpīgi saplānoto nākotni.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ja esi dzimis decembra vidū, var gadīties, ka jau no rīta jutīsies saspringts un uzvilkts. Esi uzmanīgs – šās stāvoklis var atņemt tev spēju normāli kontrolēt apkārt notiekošo un var novest pie konflikta par visu un ar visiem. Līdz pat agrai pēcpusdienai izredzes uz dažādiem konfliktiem būs krietni lielākas nekā parasti.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tava līdz šim izjustā autoritāte, profesionalitāte un pārliecība var tikt sagrauta. Centies pievērst uzmanību saviem ikdienas darbiem arī tad, ja līdz pēdējam brīdim kāds centīsies tevi kritizēt vai apšaubīs tavas prasmes, spējas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Visas dienas garumā tev būs iespējams sajust laimi mīlestībā un solās arī laba veiksme radošu projektu attīstībā. Pievērsies arī sev – mēģini pavadīt laiku tieši tā, kā tev patīk. Par ļaunu nenāks, ja veltīsi laiku literatūrai.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien var rasties pēkšņas izmaiņas sadzīviskās lietās, ko pat ar tavu spēcīgo intuīciju nebūs iespējams paredzēt. Ja esi februārī dzimis, tava atbildes reakcija uz šīm neparedzētajām korekcijām varētu būt diezgan grūta.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsLieliskas ziņas visiem vecākiem – ievērojami pieaugs bērnu pabalsts
Nākamais rakstsKādēļ jāaizliedz Ziemassvētku tirdziņi, kuros var nopelnīt 50% gada ienākumu? Amatnieki un mājražotāji sašutuši – VIDEO