Piemērota diena ilgu un sarežģītu darbu vai ceļojumu sākšanai. Šodien par jums pastiprināti interesēsies pretējais dzimums. Neticami, cik vienkārši garlaicīga tikšanās vai komandējums var pāraugt pēkšņā romantikā. Ko vēl zvaigznes sola 16.novembrim?

 

 

auns-mil-horAuns

Saņemsi jauku ziņu, kas būs saistīta ar finansēm. Iespējams, saņemsi naudu no kāda labi zināma cilvēka vai gūsi vieglu peļņu kādā citā veidā. Skaties, lai naudiņa neaizripo dārgā, bet ne ļoti vajadzīgā pirkumā.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien var nākt kāda pēkšņa atklāsme, kas saistīta ar finansiālu labklājību. Izdomāsi veidu, kā labi nopelnīt, bet nekādi nespēsi to paturēt pie sevis. Kāds, kuram to pastāstīsi, piedāvās savu palīdzību un pat starta kapitālu. Tomēr neaizmirsti arī par savu pašreizējo darbu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien būsi populārs un labi ieredzēts. Beidzot saņemsies sākt sen lolotu darbu vai projektu, un jau pirmajā dienā rezultāti var daudzkārt pārspēt vislabākās prognozes. Strādā tikpat smagi arī turpmāk.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būsi īsta dāvana tiem, kurus mīli. Tu atcerēsies visu, kas patīk taviem mīļajiem un spēsi viņus pārsteigt ar kādu jauku pirkumu vai sarīkosi kādu citu pārsteigumu.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien nevajadzētu pārāk paļauties uz savu intuīciju, īpaši jau personīgajā dzīvē. Kāds, ko tu satiksi šodien, šķitīs gluži kā ideālais partneris, par to liecinās it viss. Tomēr visdrīzāk nāksies saskārties ar vilšanos un atklāsmi, ka šis cilvēks ir vien kārtējais citu izmantotājs.

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, daudz laika nāksies pavadīt ārpus mājām, darbs šodien prasīs daudz spēka un nervu. Arī vakarā mājās vēl nāksies šo to apdarīt un palīdzēt kādam tuviniekam, pirms tiksi pie pelnītas atpūtas.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien gribēsies sacensties visur un ar visiem. Var sanākt strīds ar vecāku kolēģi par to, kurš no jums ir gudrāks, pieredzes bagātāks un prasmīgāks savā darbā. Virsroku gūsi tu un tas noteikti pacels pašapziņu. Tiesa, jau vakarā tu beigsi lidināties mākoņos.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tendence būt lēnam, paslinkot. Būs grūti koncentrēties kārtīgam darbam, īpaši jau no rīta, kad stundas līdz darba dienas beigām vilksies nebeidzami lēni. Lai gan šķitīs, ka darbus iespējams pabeigt arī šādos tempos, tā tas nenotiks. Jāsaņemas!

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien lielus panākumus var nest meditācija, darbs ar sevi. Ļoti gribēsies izrunāties ar kādu tuvu cilvēku, bet viņš uzticēs tev savas problēmas. Tu atradīsi īstos vārdus/risinājumus, lai viņam palīdzētu.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šodien būsi ļoti spontāns, šāda rīcība var kaitēt kā tev, tā apkārtējiem. Nekādā gadījumā neizpaud svarīgu informāciju tikko satiktiem cilvēkiem. Kāds tavu naivumu var izmantot un radīt milzīgas problēmas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien tev patiks savus pienākumus pārspēlēt citiem un aplūkot, kā viņi tiks galā. Īpaši jau jaunākiem kolēģiem vai padotajiem. Baidoties zaudēt cieņu, viņi piekritīs, krietni tevi atslogojot. Nedari tā pārāk bieži!

  

 

zivis-mil-horZivis

Nolemsi zināmus resursus – laiku, naudu, zināšanas – veltīt labdarībai. Pretī saņemsi labi padarīta darba sajūtu un pateicību no tiem, kuriem tava palīdzība bija ļoti nepieciešama.

 

Lai tev veiksmīga diena!

 

Iepriekšējais rakstsIepriecinošas ziņas sasniegušas t/c “Spice” pircējus
Nākamais rakstsMaestro Pauls sajūsmina apkārtējos pasākumā, kurā ieradās kā viesis