Šī diena būs ļoti piemērota dažādu pārdomātu lēmumu pieņemšanai. Tev būs vairāk iniciatīvas, un tām būs izšķiroša nozīme. Tu varēsi izteikt savu viedokli ar lielāku vieglumu un kaislīgāk aizstāvēt savu pamatojumu.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien labsajūta un miers mājās būs daudz svarīgāks par citām lietām tev apkārt. Ja tev ir mājīgs stūrītis, kur vari paslēpties no visa apkārt notiekošā, izmanto to, jo nekas cits tevi šodien nespēs darīt laimīgāku.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vislabākajā gaismā varēsi parādīt savu praktiskumu un labo stila/gaumes izjūtu. Ģimenes vērtības šodien iegūs papildus nozīmi un jēgu, tāpēc pievērsies tām, velti laiku saviem mīļajiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes iesaka tev neraudzīties uz visu tik negatīvi. Sāc pozitīvāk raudzīties uz cilvēkiem sev apkārt, uz ģimenes vērtībām un tradīcijām. Turklāt, ja radināsi sevi pie pašdisciplīnas, katru dienu darot kaut ko, tas noteikti tev nāks par labu. Kā vēlies mainīt savu ikdienu?

 

 

vezis-mil-horVēzis

Tavs šarms un siltums visvairāk noderēs tavai ģimenei. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai satiktos ar sev mīļiem cilvēkiem. Nav labāka mirkļa, lai aprunātos ar kādu, dalītos savās jūtās un domās. Neaizmirsti par saviem tuvajiem cilvēkiem – dalies ar viņiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Arī tev, Lauva, radniecība un ģimenes vērtības šodien būs ļoti svarīgas. Neatkarīgi no tā vai tu dzīvo ar ģimeni kopā, vai viens esi devies plašajā pasaulē. Taupība un precizitāte tavā dzīvē ienāks ar jaunu nozīmi, jo, iespējams, skaidri saredzēsi to, kas tev ir nepieciešams.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Kāds cilvēks, kurš ir ļoti tuvs tavai dvēselei, var ļoti dziļi tevi aizskart. Nav zināms – patīkamā vai nepatīkamā veidā, tādēļ esi uzmanīgs. Atceries – lai kā tev klātos, vienmēr gan priekos, gan bēdās, vari paļauties uz saviem vistuvākajiem – savu ģimeni.

 

 

svari-mil-horSvari

Tavs svarīgākais mērķis šobrīd ir uzlabot attiecības ar saviem radiniekiem un atbalstīt cilvēkus, kuri tev ir ļoti tuvi. Neskumsti, ja kādā brīdī tev nākas ziedot savas vēlmes vai intereses, reizēm vajag prast rīkoties cēli un ar vislabākajiem nodomiem palīdzēt kādam citam, nevis gaidīt tikai to, kad kāds nāks talkā tev.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu spēsi atklāt tik daudz mīlestības savā sirdī, ka pats varēsi justies pārsteigts. Iespējams, sajutīsies ļoti emocionāls, vēlēsies tuvību no sev mīļajiem cilvēkiem. Taču neuzspied to, iemācies izrādīt maigumu, nevis to uztiept.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Diena radīs labvēlīgus apstākļus, lai risinātu dažādas ģimenes lietas (piemēram, saistītas ar mantojumu). Vari par šo jautājumu aprunāties šaurā ģimenes lokā, ar uzticamām personām vai juristu. Visus ģimenes dzīves apstākļus, tostarp tos, kas varētu būt visai sāpīgi, ir iespējams apspriest diplomātiskā veidā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien vajadzētu izvairīties no jebkāda veida strīdiem. Vajadzētu pievērst uzmanību paškontrolei un dabiskajām spējām kontrolēt zemapziņas instinktus. Tev vajadzētu saprast, kas ir tas, ko patiesi vēlies un uz to arī koncentrēt visu savu uzmanību.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Labvēlīga diena, lai parūpētos par savu veselību. Rūpes par ģimeni tev sniegs mieru un prieku. Jebkura veida ārstēšana, kas tev ir vajadzīga, šobrīd dos rezultātu, ja vien tai pievērsīsies nopietni un patiesi vēlēsies sasniegt rezultātus.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena solās būt lieliski piemērota, lai sadarbotos kopā ar citiem cilvēkiem, jo īpaši – bērniem. Prieku tev sagādās laiks, ko varēsi veltīt saviem vai radu bērniem, vai arī vecāka gada gājuma radiniekiem. Par labu nāks arī ciešākas saiknes izveidošana vai atjaunošana ar savu partneri.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsPēdējā brīdī savakcinējušies gandrīz 90% no Daugavpils slimnīcas “nogaidītājiem” – VIDEO
Nākamais rakstsDienu pirms valsts svētkiem saņemta ļoti skumja vēsts