Jaunas problēmas jau atrodas pie horizonta. Mēģini nepadoties tikai emocijām – neviens nespēj rast mieru uzreiz. Planētas sola, ka laba diena arī mīlestībai un romantikai.

 

 

Auns

Gaidāms jauns un svaigs kaut kā sākums, taču nebūs pilnībā iespējams arī izvairīties no pagātnes. Nāksies pieņemt dažādus lēmumus, taču nesolās būt tādi, kas milzīgā mērā mainīs tevi vai tavas darbības. Dzeltenai krāsai šodien būs īpašs spēks.

 

 

Vērsis

Dzīve ir pārlieku svarīga, lai to uztvertu pārāk nopietni. Dari savu darāmo, ja paklūpi – piecelies un dodies tālāk – gūsti pieredzi. Izvairies no sajūsmas par īstermiņa ieguvumiem uz  savu ilgtermiņa mērķu rēķina. Atrodi to, kas var uzlabot tavu emocionālo labsajūtu. Iespējams, kāds sniegs tev negaidītu, vērtīgu padomu.

 

 

Dvīņi

Tu esi spēlējis netīri… un tu zini, par ko ir runa. Ir pienācis laiks kļūt nopietnākam un pieņemt savu lomu pašreizējās situācijās. Dīvains telefona zvans var tevi pastumt negaidītā virzienā. Meklē vietu un iespēju, lai vari nodoties savām pārdomām vienatnē. Tava spēka garšviela šodien būs ingvers. Izmanto to, lai koncentrētu daļu savas emocionālās enerģijas.

 

 

Vēzis

Šodien tava diena būs ļoti piepildīta, tāpēc noteikti atrodi mirkli arī pārtraukumam – neaizmirsti par atpūtu gan prātam, gan ķermenim. Lieliska diena, lai atbrīvotos no aizvainojuma un attīrītu savu prātu no negatīvām lietām. Var gadīties, ka kāds slavens cilvēks pateiks ko tādu, kas rezonēs ar tavu pašreizējo situāciju. Nesēdi pie telefona un negaidi zvanu – tas nāks tad, kad tam būs lemts.

 

 

Lauva

Nav piemērots laiks, lai uzsāktu uzņēmējdarbību. Vislabāk dari labāko tur, kur esi pašlaik. Negaidītas iespējas radīsies tev labi zināmās, iespējams, pat aizmirstās vietās. Pavadi laiku, lai padomātu par to, ko esi darījis nesenā pagātnē saistībā ar savu mērķu sasniegšanu. Var gadīties, ka nu ir pienācis laiks, lai sāktu rakstīt sava dzīves stāsta nākamo nodaļu.

 

 

Jaunava

Šobrīd tu vēl nezini pietiekami daudz, lai pieņemtu kādu svarīgu lēmumu. Pavadi vairāk laika, lai ievāktu informāciju pirms lielā lēmuma. Izdarīsi pareizo izvēli, meklējot jaunas iespējas. Neignorē to, ko vēlies ilgtermiņā. Iespējams, kaut ko vajag atlikt vai darīt īstermiņa laimes vārdā.

 

 

Svari

Jūs esat ambiciozi un mērķtiecīgi, iespējams, vairāk jāpadomā par pēdējā laika notikumiem. Pārstrukturē savu darba kārtību, lai ieviestu savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas un, iespējams, nedaudz svaigu romantisko vēsmu. Izmēģini jaunu sporta veidu, iespējams, atklāsi sevī jaunu talantu.

 

 

Skorpions

Šodien iespējami dažādi apgrūtinājumi. Lai ko tu darītu, mēģini bieži apstāties, lai atvilktu elpu – nesteidzies! Iespējams, jauns produkts palīdzēs tev pārsteidzošā veidā izpildīt kādu nepieciešamību. Cipars deviņi šodien būs tavs spēka avots. Nav piemērots brīdis, lai plānotu ceļojumu.

 

 

Strēlnieks

Tu pārāk ilgi esi uzturējies vienā vietā. Laiks celties augšā un kustēties. Uzsāc jaunus vingrojumus, apdomā mājokļa iegādi, dodies uz parku vai vienkārši izej pastaigāties. Neviens nevarēs tevi apturēt, liec lietā savus impulsus. Izvēlies ko sarkanu šodien savā apģērbā. Tā ir tava spēka krāsa.

 

 

Mežāzis

Ļoti iespējamas karjeras izmaiņas. Iespējams, šobrīd liela nozīme tavā dzīvē būs pagātnes notikumiem. Piedāvā kādam otru iespēju, iespējams, tas daudz ko mainīs. Sliktākais ir aiz muguras, bet pārmaiņas būs! Lieliska diena, lai vilktu mugurā kaut ko zilā krāsā, kā arī atbrīvoties no kāda slikta paraduma.

 

 

Ūdensvīrs

Veido šodien pats savas iespējas! Veiksmei patīk, ja arī tu pats kaut ko dari, nevis sēdi, rokas klēpī salicis, un gaidi. Sekmē komunikāciju starp diviem cilvēkiem, kuriem ir nepieciešamas tavas starpniecības prasmes. Iespējams, saņemsi e-pastu, kurā būs kāds svarīgs solījums. Nepārsteidzies ar pirmo iespaidu.

 

 

Zivis

Neignorē kāda tuva cilvēka iejaukšanos tavā ikdienā. Iespējams, tev tas nepatiks, taču neuzsprāgsti dusmās. Nododies savam darbam un, iespējams, tieši šī ir diena, kad vairāk kā citreiz tev nepieciešams aizskaitīt līdz desmit, pirms ko saki vai dari. Neatsakies no savām personiskajām vajadzībām.

 

 

Lai izdodas!

Iepriekšējais rakstsRīgā notikusi ļoti smaga avārija – VIDEO
Nākamais rakstsPilnīgi pretēju testu rezultātu dēļ atliek operāciju – VIDEO