Dienas pirmajā pusē kļūsi pašpārliecinātāks. Spēsi veiksmīgi atrisināt visas problēmas, kas saistītas ar mājām, ģimeni un tuviem radiniekiem. Šajā dienā vajadzētu piesargāties no viltības, ilūzijām un krāpšanas.

 

auns-mil-horAuns
Agri no rīta tu vari būt miegains, izklaidīgs un sapņains. Tev būs tieksme domāt par mīlestību un brīvību, nevis darbu un pienākumiem. Visticamāk, tikai otrajā dienas daļā spēsi pārslēgties uz saprātīgākām norisēm.

 

 

vezis-mil-horVērsis

Dienas pirmo pusi vari veltīt miegam, sapņiem, sarunām ar tuviniekiem vai vientuļām pārdomām. Nesteidzies, lai tūdaļ mestos darbos, tā vietā, aplūko un izzini pasaules norises. Šajā dienā noteikti neliedz sev iecienītākos kārumus. Pēcpusdienā apstākļi ļaus darboties praktiskāk un efektīvāk.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

No rīta vari būt pietiekami brīvs. Izmanto savu laiku tā, kā to vēlies vien tu pats. Dienas pirmajā pusē nav vēlams rīkoties pēc noteikta grafika, jo īpaši uzņēmējdarbībā. Dažādas norises šodien var tikt atceltas vai pārceltas, visticamāk, kādu nezināmu iemeslu dēļ. Pastāv pārpratumu un pretrunīgu situāciju varbūtība. Tā tas saglabāsies līdz pat naktij.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šīs dienas rīts ir piemērots, lai baudītu dzīvi un brīvdienu, aizmirstot par darbu. Pirmā dienas puse nav labvēlīga pirkumiem, naudas darījumiem, dažādu norišu plānošanai, kā arī ceļošanai un darbībām ar dažādiem sarežģītiem uzdevumiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā nav ieteicams veikt pamatīgas darbības, jo, visticamāk, tev būs pietiekami daudz ikdienas nianšu, kas padarīs dienu aizņemtu. Īpaši tās sākumā – vajadzētu mēģināt izvairīties no intrigām un provokācijām. Ļoti ticams, ka būs grūti objektīvi izvērtēt savu un citu cilvēku rīcību.

 


jaunava-mil-horJaunava

No rīta tev vajadzētu saglabāt savu enerģiju, nemetoties dedzīgās diskusijās un aktīvās rīcībās. Vari kārtīgi izgulēties. Ar pusdienlaiku būsi gatavs ieiet ierastajā notikumu ritmā. Ja esi dzimis augustā, kādas situācijas rezultāts būs gandrīz pilnībā atkarīgs no tavas efektivitātes, enerģijas, strādīguma un centības.

 

 

svari-mil-horSvari 

Dienas sākumu vari veltīti kādiem pasākumiem, neformālai komunikācijai un romantiskai mijiedarbībai. Var būt grūti atgūties pēc vakardienas priekiem vai eksperimentiem. Dienas gaitā var nākties pielikt zināmas pūles, piespiežot sevi koncentrēties uz detaļām un atmetot liekās nianses.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

No rīta tavas jūtas un mākslinieciskās ambīcijas var dominēt pār spēju skaidri domāt un panākt nepieciešamo koncentrēšanās līmeni. Atturies no jebkādiem plāniem. Tāpat šodien mēģini izvairīties no sarunām ar savu priekšnieku.

 

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ar pusdienlaiku tev var nākties atmest ļaušanos brīvībai. Iespējams, to izsauks tavs priekšnieks vai nepieciešamība veikt kādus profesionālos pienākumus. Ja ceri gūt panākumus savā karjerā, nevarēsi iztikt bez smaga darba. Ja esi dzimis novembrī, tev šodien vajadzētu būt īpaši uzmanīgam.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pirmā dienas puse var pārsteidzoši atšķirties no tās otrās daļas. Dienas iesākumā var būt grūti atrast jebkādu enerģijas avotu. Tevi var vajāt slinkums, vēlme pēc baudām un sapņainība. Vari būt tendētas uz apšaubāmām intrigām un bezjēdzīgiem eksperimentiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Zvaigznes norāda, ka tev nevajadzētu ieplānot kādu svarīgu tikšanos vai citu būtisku notikumu no rīta. Dienas pirmajā pusē tev var būt daudz enerģijas, bet tā, visticamāk, netiks virzīta uz kādu izlēmīgu rīcību, bet drīzāk – romantismu, kā arī cilvēku un notikumu idealizēšanu.

 

 

zivis-mil-horZivis

No rīta vari maldināt sevi un citus, bet otrajā dienas daļā lietas strauji mainīsies. Iespējams, ka priekšroku dosi apšaubāmām stratēģijām. Bet tavs partneris, kurš ir aktīvāks cilvēks, visticamāk, pieprasīs un uzstās, lai rīkojies daudz skaidrākā veidā.

 

Iepriekšējais rakstsNetālu no Mālpils notikusi ļoti smaga avārija
Nākamais rakstsKas izraisa galvassāpes un kā tās mazināt? Skaidro farmaceite