Dienas pirmajā pusē jutīsiet enerģijas uzplūdus, kas lieti noderēs ātru lēmumu pieņemšanā vai darbos, kas prasa fizisku piepūli. Dienas otrajā pusē atpūtieties un izvērtējiet sava darba rezultātus. Kas vēl zvaigznēs rakstīts par šo dienu?

 

 

auns-mil-horAuns

Pabeidziet iesāktos darbus, nesāciet jaunus. Gandrīz droši, ka paveiktajā būs ieviesušās kādas kļūdiņas un kolēģi nekautrēsies uz to norādīt, tāpēc pārāk neatslābstiet.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien būs teicama iespēja veikt pēdējos mazos darbiņus pie kāda lielāka projekta. Ja jums ir bērni, iespējams, sagaidīsiet kādu neparastu paziņojumu no viņiem. Esiet modrs sarunās ar svešiniekiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Iespējamas svarīgas izmaiņas dzīvē, attiecībās. Šķiet, ka viss notiek pārāk ātri un jūs nespējat tam izsekot, tomēr jau tuvākajās dienās jums atkal būs vairāk laika visu apdomāt un salikt pa plauktiņiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Pat ja partneris ir pateicis ko skarbu un šķiet, ka atpakaļceļa vairs nav, nesteidzieties. Mēģiniet izprast, kas īsti ir tas, uz kā balstās jūsu abu attiecības. Atsauciet atmiņā labākos kopīgos mirkļus. Izrunājieties.

 

 

lauva-mil-horLauva

Var noslēgties zināms posms karjerā, kas atstās sekas arī uz ienākumiem. No jūsu lēmuma būs atkarīgs, vai aizvien nejutīsieties finansiāli stabili, vai tomēr jūsu maciņa sāksies jauna, labāka dzīve.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Septembra vidū dzimušie ir vērīgāki un labāk redz kopainu un lietas apkārt. Balstoties uz savu pieredzi, Jaunava spēj atteikt darba un cita veida piedāvājumam, kas nešķiet izdevīgs. Statuss jums dzīvē nav galvenais.

 

 

 

 

svari-mil-horSvari

Lielas izredzes, ka darbā notiks pārmaiņas. Augsts risks, ka cilvēki var aizsvilties, būt uzvilkti, kas var novest pie neparedzamām sekām. Šodien neparakstiet svarīgus dokumentus, nedodieties tālā ceļā un neieplānojiet nozīmīgas tikšanās.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nesteidziet izdarīt aplamus secinājumus par savu nākotni un norakstīt plānus. Viss, kas nepieciešams, ir tajos veikt nelielus uzlabojumus. Jūs viegli pielāgosities pārmaiņām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Decembra vidū dzimušos Strēlniekus gaida stresa pilna diena. Darba būs daudz un procesā iespējamas arī neveiksmes, tomēr atcerieties, ka, viss vienmēr beidzas labi. Ja kaut kas beidzas slikti, tātad tas vēl nav beidzies!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Nesteidzieties, šodien darbi labāk veiksies ar “prātu un pīpēšanu”. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds zvans, kuru jau sen gaidījāt. Īstais brīdis svētku dāvanu iegādei, ja vēl neesat to paveikuši.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

 

Zvaigznes šodien iesaka izvairīties no naudas tērēšanas, ja vien vajadzība nav neatliekama. Gaidāmas svarīgas izmaiņas dzīvē, ar kurām nāksies sadzīvot.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī nebūs viegla diena tām Zivīm, kuras dzimušas ap marta vidu. Mīļotais cilvēks var nākt klajā ar sarežģītu lūgumu, kuru nebūs tik viegli izpildīt. Iespējams, ka saņemsiet kritiku vai pat rājienu, pret darbu izturieties atbildīgi!

 

 

 

Iepriekšējais rakstsVeikalu tīkls “Maxima” izplata jaunu ziņu pircējiem
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par laiku nākamnedēļ un Ziemassvētkos