Esi drosmīgāks, galu galā nevar šķērsot bezdibeni ar diviem lēcieniem! Nebaidies izdarīt gājienu, ne tikai tāpēc, ka tas ir smags darbs vai ietver neparedzētu risku, bet arī tā iemesla dēļ, ka radoša pieeja palīdzēs problēmu risināšanā.

 

 

Auns

Šī tev solās būt labvēlīga diena. Radošas mākslas izpausmes vai mīļākie hobiji var izraisīt jaunu nianšu atklājumus tavā personībā vai pat norādīt uz papildu ienākumu avotu. Socializēšanās ar draugiem, jauniem, interesantiem cilvēkiem un mīlas attiecības šodien būs veiksmīgas un sniegs gandarījumu. Ir ieteicams doties ciemos pie kāda vai uzņemt viesus savās mājās.

 

 

Vērsis

Zvaigznes iezīmē, ka tavs dzīves potenciāls būs augstā līmenī, tāpat palielināsies enerģija un intuīcija. Diena ir labvēlīga ceļojumiem, darbu izpildei, darījumiem ar nekustamo īpašumu, kā arī būtiskiem pirkumiem. Šodien tevi sagaida personīgas vizītes vai sabiedrisku pasākumu apmeklējumi. Mēģini pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto cilvēku, tas būs labvēlīgi jums abiem.

 

 

Dvīņi

Zvaigznes brīdina, ka jebkurš darījums prasīs no tevis lielāku piepūli nekā parasti. Citu noskaidrots viedoklis par situāciju, nestandarta risinājums un ātra reakcija, palīdzēs atrast veidus, kā stiprināt savas pozīcijas. Šodien iespējami zaudējumi darba sfērā vai nesaskaņas ar partneri. Neuztraucies, tev priekšā ir iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, bet nesasteidz notikumus, veltīgs uztraukums vai sasteigti lēmumi var mainīt situāciju nelabvēlīgā virzienā.

 

 

Vēzis
Nelabvēlīgais planētu stāvoklis var nest tikpat negatīvu ietekme uz tavu karjeras izaugsmi vai var kavēt profesionālās darbības progresu. Ļoti ticams, ka tava laipnība un sirsnīgā pieķeršanās cilvēkiem tiks pārvērsta par ļaunprātīgu izsmieklu. Mēģini nekoncentrēties uz pārpratumiem, lai spēja mācīties no savām kļūdām palīdz atgūt zaudēto pamatu zem tavām kājām.

 

 

Lauva

Zvaigznes norāda, ka tev būs iespēja sasniegt panākumus tikai ar nosacījumu, ja patiešām novērtēsi savas spējas detalizēti pārdomāt nākamās darbības. Nemēģini staigāt pa aizliegtām takām, tavs mērķis un aktivitāte palīdzēs sasniegt augstus panākumus, izmantojot tikai godīgus līdzekļus!

 

 

Jaunava

Tava aktivitāte, atbildība un entuziasms var radīt labvēlīgus apstākļus, lai stiprinātu ģimenes materiālo komfortu un labklājību. Galvenais, nepalaid garām savu iespēju!

 

 

Svari

Dažādi apstākļi un sīkas problēmas atņems tavu laiku vai liks pielietot ievērojamas pūles, tomēr, visticamāk, nedos vēlamo rezultātu. Zvaigznes brīdina, lai neiesaisties konfliktos uz ielas, kā rezultātā vari iekļūt nepatikšanās. Izvairies no pūļa, jo pastāv iespēja, ka tu uzņemsi šīs emocijas un vispārējo, valdošo negatīvo noskaņojumu, kas vēlāk novedīs pie nožēlas vai kauna.

 

 

Skorpions

Zvaigznes norāda, ka šī būs strīdīga diena, kad tiks pārbaudīta attiecību izturība. Diena pieprasīs pārdomas. Esi uzmanīgs, kad rīkojies ar darījumu dokumentiem vai materiālajām vērtībām, pastāv iespēja pielaist kādu kļūdu, kas veicinās finansu zaudējumus. Visas nepatikšanas paies bez vardarbīgām emocijām. Tomēr šodien tev nebūs iespēju mainīt situāciju savā labā.

 

 

Strēlnieks

Spēja racionāli plānot lietas un sadalīt savus spēkus palīdzēs izvairīties no nepatikšanām. Diena ir nelabvēlīga izbraucieniem, dažādiem ceļojumiem. Zvaigznes būs īpaši nlabvēlīgas pret šajā zvaigznājā dzimušajiem vadītājiem. Ass prāts un labi attīstīta intuīcija palīdzēs apkopot dažādus viedokļus un tomēr sasniegt savu mērķi. Stiprā dzimuma Strēlniekiem vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai, dzīves potenciālam ir tendence samazināties. Visticamāk, tevi šodien piemeklēs garastāvokļa svārstības, bezcēloņa skumjas un uzbudināmība.

 

 

Mežāzis
Zvaigznes norāda, ka tavs dzīves potenciāls sāks samazināties. Vēlme palīdzēt vai nodrošināt aizsardzību kādam, var izraisīt nolaidību, par kuru ilgi nāksies maksāt. Atšķirības komandas starpā vai negatīvas izmaiņas tavā personīgajā dzīvē var izsist tevi no līdzsvara. Šodien ierobežo saziņu ar citiem!

 

 

Ūdensvīrs
Iespējama ziņa par naudas līdzekļu saņemšanu vai kāda vēsts, kas var ievērojami uzlabot tavu finansiālo labklājību. Ir ļoti ticams, ka šodien tu varēsi veiksmīgi atrisināt dažas ļoti būtiskas problēmas savā personīgajā dzīvē.

 

 

 

Zivis

Lai kādi šajā dienā būtu notikumi, tā jebkurā gadījumā solās tev būt veiksmīga, taču zvaigznes iesaka rastu kompromisu starp savām vēlmēm un iespējām. Tava jautrība, asprātība un atjautība ļaus nokļūt uzmanības centrā. Kāda nesmalkjūtība tavā uzvedībā vai neapdomāts joks var radīt pārpratumus, taču konflikts tiks atrisināts: apkārtējie vienkārši zina, ka tev dažkārt mēdz pieklibot diplomātija un tu patiesi nožēlo savas pagātnes kļūdas.

 

 

Veiksmīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSociālajos tīklos tiek izplatīta viltus ziņa, gļēvi un melīgi diskreditējot mediķu darbu
Nākamais rakstsDiemžēl vēl viena smaga avārija notikusi uz ceļa Kuldīga – Saldus