Šodien lielāku spēku varētu iegūt tava iztēle, kā arī tavas radošās spējas. Visvairāk tas ietekmēs cilvēkus, kuri saistīti ar mūziku, deju un mākslu. Klausies jauku mūziku, dziedi dziesmas un dejo – tas viss palīdzēs uzlabot garastāvokli!

 

 

auns-mil-horAuns

Cilvēki, ar kuriem tev būs darīšana, varētu kļūt sentimentāli un ļoti dāsni. Lai nu kā, tev nevajadzētu uzticēties visiem viņu solījumiem. Ļoti iespējams, ne ļaunu nolūku vadīti, visticamāk, solījumus pildīt neļaus apstākļi. Diena būs labvēlīga, lai paplašinātu redzesloku, taču tev jābūt gatavam daudz ko darīt pašam, lai nenāktos vilties.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ne visas tavas vēlmes, pat visvienkāršākās, nebūs iespējams realizēt uzreiz. Iespējams, tas arī būs vislabākais variants. Šis būs laiks, kad varēsi pārdomāt savas zināšanas, prasmes un komunikāciju. Iespējams, no šīs dienas tu sāksi citādāk raudzīties uz daudzām lietām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Visas dienas gaitā varētu būt dažādas lietas, kas traucēs paveikt iecerēto, jo īpaši grūti koncentrēties būs tad, ja centīsies darīt vairākas lietas vienlaikus. Lietās, kur runa būs saistīta ar jautājumiem par ticību un morāli, var gadīties piedzīvot nepatīkamas situācijas, ja vien neievērosi to galvenos principus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nevajadzētu koncentrēties uz kādu konkrētu mērķi, jo tava pastāvīgi mainīgā garastāvokļa dēļ, nebūs daudz izredžu to sasniegt. Savos spriedumos tu būsi atkarīgs no citiem vairāk nekā parasti. Šodien arī būs vieglāk atrast kaut ko, kas tevi patiesi aizraus un ietekmēs.

 

 

lauva-mil-horLauva

Sāksies jūtama attīstība, kāpšana pa karjeras kāpnēm un pat iespējams, ienākumu paaugstināšanās. Tava priekšniecība varētu mainīt viedokli par tevi vai tavu projektu, ideju. Sarežģīta un apgrūtinoša varētu kļūt dažādu dokumentu sagatavošana un formatēšana.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien varētu izdoties došanās ceļojumā, jo īpaši, ja tam esi iepriekš ilgi un rūpīgi gatavojies, plānojis šo braucienu. Nepārsteidzies ar dažādiem spriedumiem par lietām un vietām, tas noteikti nenāks par labu. Tev iepriekš vajadzētu visu rūpīgi apdomāt. Ja tiešām dodies ceļā, īpašu uzmanību pievērs komunikācijai, maršrutam un iespējamai ienākumu gūšanai ceļā.

 

 

svari-mil-horSvari

Nevajadzētu šodien doties tālā ceļojumā vai meklēt patiesību kaut kur tālu no mājām. Nav piemērotākais brīdis garīgiem klejojumiem bez īpaša mērķa vai rezultāta. Nav piemērots laiks arī tiesas darbu uzsākšanai un ceļojumu aģentu vai galamērķu meklēšanai.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Kad nokļūsti sarežģītā situācijā, mēģini racionāli izvērtēt savas iespējas – nepārsteidzies ne ar emocijām, ne vārdiem. Atturies no aktīviem soļiem un kaislīgām jūtām, ļauj sev apdomāt piemērotāko. Var gadīties, ka nespēsi nevienam neko pierādīt, līdz šie cilvēki paši atkārtoti neparaudzīsies uz savu rīcību.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Gan tu, gan tavi sarunu biedri šodien būs tendēti uz pārlieku lielu pļāpīgumu un argumentēšanu. Tā vietā, lai diskutētu par kādu tēmu pārlieku ilgi, svarīgāk būs pārliecināties vai temats ir abām pusēm interesants. Vienam otru vajadzētu iedvesmot ar dažādām frāzēm un emociju izrādīšanu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien nevajadzētu pārcensties ar dažādiem darbiem – necenties padarīt neiespējamo un neuzņemies pārlieku lielu slodzi. Ne visas ziņas un fakt būs patiesi. Lai spētu izfiltrēt dažādas lietas, tev jācenšas “izšķirot graudus no pelavām”. Tas būs svarīgākais, ko šodien nāksies darīt.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien svarīgi uz kādu laiku atlikt lietas, kas saistītas ar renovāciju vai ceļošanu. Ja tu sapņo par jaunu un izsmalcinātu dizainu savā mājoklī, tev vajadzētu vispirms visu ļoti rūpīgi izplānot, izrēķināt, saprast iespējamos trūkumus un to, kā izvairīties no kļūdainiem aprēķiniem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavs viedoklis par dažādām lietām šodien varētu būtiski atšķirties no tavu ģimenes locekļu skatījuma uz dzīvi. Netērē savu laiku, lai popularizētu savu pārliecību – šāda saruna tikai atņems tev enerģiju. Labākajā gadījumā, tu vienkārši izsmelsi savus spēkus, bet sliktākajā – pat apdraudēt savu reputāciju.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam AUGUSTAM
Nākamais rakstsRemontēt diez vai būs vērts… Ļoti smagu avāriju Rīgā piedzīvojusi koplietošanas automašīna – VIDEO