Ikvienam ieteicams smelties Auniem raksturīgo entuziasmu, tomēr neaizmirst jau laikus apzināt iespējamos sarežģījumus savu plānu realizēšanas laikā.

 

 

aunsAuns

Auna zīmes pārstāvjiem ieteicams fokusēties uz tuvāko nākotni un nekalt lielus, apjomīgus plānus. Šobrīd sēdēt un domāt par tālā nākotnē iecerēto būs absolūti bezjēdzīgi. Atceries, ka, jo mazāks būs mērķis, jo niecīgāks būs zaudējums, ja to neizdosies īstenot.

 

 

versisVērsis

Vērši ir visai lēnīgi un apdomīgi cilvēki, kuri nebūt nemīl drastiskas pārmaiņas, kas nozīmē, ka šī brīža zvaigžņu stāvokļa ietekmē to personība pietuvināsies vidusmēra cilvēkam. Ja iespējams, izmēģini šajā dienā ko jaunu.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem lielāku uzdevumu veikšanai ieteicams organizēt nelielas darba grupas. Tevī netrūkst motivācijas, lai uzsāktu jaunus projektus, taču dažkārt pašam trūkst talantu un resursu, lai veiksmīgi ar tiem tiktu galā patstāvīgi. Labā ziņa – tu pavisam noteikti zini cilvēkus, kuri var tev palīdzēt.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem šajā dienā ieteicams vairāk piedomāt pie šķietami mazām un nenozīmīgām lietām. Tu dzīvo visai ikdienišķu dzīvi, taču to vari atsvaidzināt, ieviešot tajā ik pa laikam nelielas pārmaiņas. Tā kā tu vienmēr rēķinies arī ar saviem tuviniekiem, ne tikai sevi, drastiskas izmaiņas ierastajā dzīves ritmā nebūs tev piemērotas.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu fokusēties uz projektiem, kurus tie var veikt patstāvīgi. Tu bieži vien runā ne vien savā, bet arī citu vārdā. Tas, diemžēl, nozīmē, ka izgāžoties plānam tu novelc uz grunti gan sevi, gan cilvēkus, ar kuriem kopā pie tā darbojies.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šajā dienā ieteicams pieņemt jaunus izaicinājumus un ļauties piedzīvojumiem. Tu allaž izplāno katru soli un pievērs uzmanību dažādām detaļām, taču šodien tas būs teju neiespējami.

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams būt uzmanīgiem, sniedzot citiem padomus šajā dienā. Tu bieži vien brīvprātīgi sniedz palīdzību citiem dažādu problēmu risināšanā. Nenoliedzami, šādos brīžos nepieciešams visu rūpīgi izvērtēt un pārdomāt.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem jābūt uzmanīgiem. Tava impulsīvā un straujā daba kļūs bīstami karsta. Ik reiz, izjūtot kaut kāda veida apdraudējumu, tu mēdz uz to reaģēt visai ātri un nežēlīgi. Šodien būsi vēl ātrāks un agresīvāks.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ir apdomīgi, pieņemot savus lēmumus un augstu vērtē zināšanas, taču tiem dažkārt trūkst motivācija darboties un tur lieliski talkā nāks zvaigznes.  Labvēlīga diena, lai uzsāktu jaunu darbu vai atvērtu savu uzņēmumu.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie spēs izdarīt vairāk kā ierasts, taču izdarītā darba apjoms nebūs tik liels, lai izpelnītos īpašu uzmanību. Tu esi ļoti ambiciozs cilvēks un zvaigžņu stāvoklis to pastiprinās vēl vairāk. Diemžēl, tava pārlieku lielā piesardzība aizvien atņems tev drosmi spert lielākus soļus.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri var būt ļoti bīstami tādās dienās kā šī. Tu esi ļoti motivēts panākt ievērojamas izmaiņas gan sociālajā, gan politiskajā jomā. Šodien pie tām darbosies jaudīgāk kā ierasts, tādēļ paturi prātā, ka uzsākot pārmaiņu ieviešanu šajā jomā, atpakaļceļa, visticamāk, nebūs.  Esi apdomīgs.

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem gaidāma visai produktīva diena. Lai gan par motivācijas trūkumu sūdzēties tu nevari, par grūtībām koncentrēties gan. Par laimi, šobrīd šī problēma būs atrisināta.

 

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsSēru vēsts: Ceturtdien mūžībā devies leģendārais dziesminieks Gunārs Meijers
Nākamais rakstsTraģiskos apstākļos kopmītnēs bojā gājis RTU students