Uzzini, ko šī diena ir paredzējusi tieši tev.

 

Auns
Ja tev šodien ir iespēja parādīt savas prezentācijas prasmes, nezaudē to. Tava daiļrunība var saņemt plašu atzinību. Ļoti iespējams, ka arī tavi bērni šodien dos iemeslu lepoties ar viņiem. Atceries, ka ir nepieciešams veltīt laiku vecāka gadagājuma cilvēku  aprūpēšanai. 

 

Vērsis

Zvaigznes norāda, ka šī diena var būt tendēta uz sapņošanu un fantazēšanu. Planētu stāvoklis paredz, ka tu riskē zaudēt saikni ar realitāti un tādēļ vari pieļaut kļūdas kādos spriedumos vai pat sevis paša vai kādu faktu novērtējumā. Tavs milzīgais spēks būs izturība un apņēmība nodrošināt, lai iesāktās lietas vainagotos nobeigumam. Neskatoties uz sākotnējo fokusa trūkumu, tev būs iespēja sakārtot savas lietas un atrast veidus, kā pavērst daudzas situācijas savā labā.

 

Dvīņi

Šodien tevi pavadīs izteikts entuziasms, kas saistīts ar sportu un āra aktivitātēm. Visticamāk, atskārtīsi, ka tieši daudzveidība un dažādība padara tavu dzīvi piepildītāku. Iespējams, šodien balansēsi no viena riskanta pasākuma uz otru. Zvaigznes iezīmē, ka tevi sagaida laba saikne un saskaņa ar priekšniekiem un/vai kolēģiem. Ir pienācis laiks izbaudīt uzvaras un panākumu garšu, īpaši īstermiņa un vidēja ilguma mērķu piepildīšanā.

 

Vēzis

Cilvēkus šodien, visticamāk, apdullinās tavs ātrais darba temps. Visi uzdevumi un projekti būs auglīgi. Bet zvaigznes sniedz tev padomu – nedari jebkuru pienākumu  nejauši vai jebkādā ziņā nevīžīgā veidā. Planētu stāvoklis iezīmē tavas lieliskās oratora dotības.

 

Lauva

Zvaigznes mudina uzticēties tam, kas tu esi, paļauties uz saviem spēkiem un spējām. Īpaši šodien pasvītro to savā prātā ar treknrakstu, jo pateicoties pārliecībai spēsi piepildīt savas apņemšanās, spēsi strādāt un īstenot jautājumus, kas saistīti ar ģimeni. Iespējams, tev radīsies doma, ka uzņēmums, ko tu pārstāvi, var nekad neatrast labāku cilvēku šiem pienākumiem kā tu. Arī mājas dzīves jautājumos tev var rasties sajūta, ka labāka par tevi nav, vai patiesi?

 

Jaunava

Dažādi profesionālie jautājumi šodien ritēs visai dabiski. Zvaigznes norāda, ka tavas vadības prasmes būs teju nevainojamas. Tu spēsi virzīties uz priekšu, ja izmantosi savu iztēli, inovāciju meklēšanu un motivāciju, lai turpinātu savu uzņēmumu. Ja tev ir radušies kādi jautājumi, konsultējies ar kompetentiem to pārzinātājiem. Atbrīvojies un brīvi izsaki savas domas, atklāj it visu, īpaši savus aizspriedumus.

 

Svari

Zvaigznes iesaka tev neļauties stresam par nelielām problēmām vai maznozīmīgiem jautājumiem. Lai izvairītos no spriedzes un gūtu garīgo mieru, ir ieteicams nodarboties ar jogu vai meditāciju. Šodien uz tevi tiks izdarīts spiediens, īpaši tas būs saistīts ar dažiem darba jautājumiem. Tev vajadzētu pieņemt lēmumus, kritiski izvērtējot daudzas nianses tajos, pēc tam rūpīgi analizējot visus plusus un mīnusus.

 

Skorpions

Saskaņā ar planētu stāvokli, tava ģimene un draugi šodien būs tavu prioritāšu saraksta augšgalā. Dzīve var šķist izaicinājumu pilna, kā personīgajos, tā arī profesionālajos jautājumos. Šajā attiecību salīdzinājumā virsroku gūs romantiskās saistības, kas uzplauks arvien krāšņāk, tas ir redzams jūsu pietvīkušajos vaigos. Radošas izpausmes var dot jaunu dimensiju tavā dzīvē!

 

Strēlnieks

Zvaigznes norāda, ka šodien tu sajutīsi, ka tavā ikdienā atgriežas bezrūpība, atbalss no bērnības dienām. Iespējams, dosies kādā improvizētā izpriecu izbraucienā, piemēram, uz pilsētas nomali. Kāds draugs no tavas pagātnes var atsaukt atmiņā jūsu kopā pavadītos gadus, kopīgos piedzīvojumus. Patiesi draugi ir zelta vērti un tieši to tu šodien izjutīsi,  baudot brīnišķīgu dienu!

 

Mežāzis

Iespējams, tā tev šķitīs savāda kombinācija, bet šajā dienā tu vari piedzīvot daudz sāpju un tikpat daudz prieku. Raugi, lai negatīvo nianšu nav tik daudz, lai pārnākot no visiem dienas darbiem, tu nejustos pilnībā izsmelts.  Zvaigznes mudina sadalīt savu enerģiju, lai pietiktu visai dienai. Tavs prāts var nodrošināt, ka sasniedz teju visu, ko vēlies, taču ir svarīgi to izmantot pareizā veidā, ne tikai, lai apmierinātu savas savtīgās intereses.

 

Ūdensvīrs

Šodien tev nāksies apzināties, ka, ja slodze tev sagādā grūtības un pat sāpes, no otras puses – kāda nianse tajā visā piedāvā bezrūpību un sniedz patiesu prieku. Iespējams, tu sāksi šo dienu ar itin garu sarakstu ar lietām, ko vēlies paveikt, bet par laimi, tev būs iespēja darīt to soli pa solim, vienu lietu aiz otras. Visticamāk, dienas beigās būsi fiziski un garīgi iztukšots, tāpēc zvaigznes mudina ļauties karsta ūdens peldei vai relaksētai kādā citā veidā. Atpūties!

 

Zivis

Šodien tev būs iespēja nākt klajā ar kādu lielisku ideju, kas spēs pārspēt pret tevi vērsto konkurenci. Zvaigznes brīdina, lai uzmanies no slēptiem ienaidniekiem, jo tie var ļoti prasmīgi maskēties. Apdomā, ka dažkārt labākais rīcības modelis ir – pārvilināt šos cilvēkus savā pusē, neļaujot kavēt tavu progresu. Ļaujies šīs dienas notikumu gaitai, izbaudot visu pozitīvo, ko tā sniedz.

 

Lielisku, pozitīvām emocijām pārpilnu šo dienu!

 

Iepriekšējais rakstsValsts policijai ir konkrēts vēstījums cilvēkiem, kuri sestdien grasās iziet ielās
Nākamais rakstsNākamā nedēļa būs auksta, bet ir arī labā ziņa. Stāsta Toms Bricis