Pievērs uzmanību, lai tava rīcība nebūtu ārpus ētikas normām, it īpaši tad, kad nepieciešams sastrādāties kopā ar citiem.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie bieži vien strādā vienatnē, līdz ar to tiem ir mazāka iespēja pasviest zem riteņiem kādu citu, nevis sevi. Tomēr, vajadzētu būt uzmanīgam, lai, ceļā uz sava projekta izpildi, netraucētu apkārtējiem sasniegt viņu izvirzītos mērķus.

 

 

 

versisVērsis

Vērši lielākoties izvēlas individuāli darāmu darbu, tādēļ ļoti reti saskaras ar domstarpībām ar kolēģiem. Un tomēr, tevī var rasties vēlme pārkāpt kādas robežas savtīgu nolūku vadītam, it īpaši, ja esi pārstrādājies. Atceries, ka, lai cik kārdinoša šī iespēja neliktos, tā ilgtermiņā neatmaksāsies.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajos reti kurš saskata potenciālos draudus, tomēr tava apķērība un komunikabilitāte apvienojoties var padarīt tevi visai bīstamu. Pievērs uzmanību, lai šajā dienā nepārvērstu savu mēli aukstajā ierocī.

 

 

 

vezisVēzis

Vēži izvairās no iekļūšanas situācijās, kurās viņiem var nākties pārkāpt kādas ētikas normas. Der gan atcerēties, ka tavas saiknes ar ģimeni ir tik spēcīgas, ka, iesaistoties kādā konfliktā, tu lielākā vai mazākā mērā tajā iesaisti arī savu ģimeni. Rīkojies apdomīgi, lai pārsteidzīgi spertu soļu gadījumā nenodarītu kaitējumu saviem tuvākajiem

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu turēties tālāk no jebkādām intrigām. Sevišķi jāuzmanās tiem, kuri ir sabiedrībā labi pazīstamas personas. Pat īslaicīga pazušana no citu cilvēku acīm raisīs cilvēku asās mēles un veicinās tenkošanu.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie visiem zināmi kā strādīgi un sīkumaini cilvēki, kuriem citi nebaidās uzticēt pat ļoti delikātu un vērtīgu informāciju. Ja iepriekšminētajam pievieno vēl lieliskas spējas plānot savu laiku, mērķus un rīcības plānu, tas padara tevi par ļoti spēcīgu un bīstamu personību, it īpaši biznesa vidē.

 

 

 

svariSvari

Svari bieži iesaistās citu problēmu un dažādu situāciju risināšanā, kas nostāda tos pozīcijā, kurā viegli pārkāpt ētikas robežas, taču, tā kā tavs mērķis vienmēr ir panākt godīgu rezultātu, tu nemēdz rīkoties savtīgu interešu vadīts. Izvairies no iesaistīšanās nelikumīgos darījumos – var nākties iekulties pamatīgās nepatikšanās.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie ir gaisīgas būtnes, kuru lielākā iezīme ir viņiem raksturīgā kaislība. Diemžēl, šī aizrautība var tevi padarīt neapdomīgu un ieraut nelegālās darbībās. Ņem vērā, ka ļaujoties aizliegtā vilinājumam tu apdraudi ne tikai sevi, bet arī savus mīļos.
 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki reti kad ir ieinteresēti ļaunprātībās, turklāt ir apveltīti ar augstu intelektu un ne sevišķi sociāli, kas arī ir iemesls viņu atturībai no jebkādas negodprātīgas rīcības. Tiesa gan, apkārtējie šodien var būt visai savtīgi, tādēļ ievēro piesardzību, lai netiktu aizskarts arī tu pats.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ir vieni no ambiciozākajiem cilvēkiem un nemēdz darīt kaitējumu citiem. Diemžēl, fakts, ka apkārtējie bieži uz tevi skatās ar šaubām vai aizdomām šodien veidos labu augsni dažādām intrigām par un ap tevi.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri ļoti viegli var pāršaut pār strīpu un rīkoties pretlikumīgi, jo, kamēr vien tas ir cēlu mērķu vārdā, viņu sirdsapziņa turpina snaust. Ņem vērā, ka tu ar savu uzvedību prezentē ne vien sevi, bet arī tēmas, jomas un cilvēkus, kurus atbalsti un neapdomīga rīcība var nodarīt tiem reālu kaitējumu.
 

 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu uzmanīties no citu centieniem tos iemīdīt zemē. Tu esi ļoti empātisks, kas padara tevi arī viegli ievainojamu, ko savukārt savā labā var izmantot viltīgāku un spēcīgāku zīmju pārstāvji.

 

 

 

 

Lai jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl svētdienas vakarā nopietna avārija notikusi uz Liepājas šosejas – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl jaunā nedēļa sākusies ar skumju ziņu; zināmi visi notikušā apstākļi