Šodien varēsi pabeigt lietas, kas tev nedod mieru jau ilgāku laiku. Tava mijiedarbība un komunikācija ar cilvēkiem būs veiksmīga, iespējams, pat emocionāla. Tiesa, otrajā dienas pusē tas sola mainīties, tāpēc svarīgās lietas neatliec uz vēlāku.

 

 

auns-mil-horAuns

Profesionāla rakstura kļūdas, kas reiz pieļautas, vairs tevi nemocīs. Beidzot varēsi atbrīvoties no domām un atmiņām, kas tev nav patīkamas šajā jomā. Tici – ir vērts aizmirst! Taču noteikti ir lietas, ko nepieciešams pārrunāt ar citiem cilvēkiem, lai nākotnē kas līdzīgs neatkārtotos.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien izvairies no kā jauna uzsākšanas vienatnē. Nav īstais mirklis, lai tu censtos pierādīt savu varēšanu – no tā nekas labs, visticamāk, nesanāks. Ja vēlies, lai turpmākajos mēnešos tava dzīve kļūtu vieglāka – jau šodien sāc attīrīt, sakārtot savas domas, viedokļus, attiecības ar cilvēkiem un vidi ap sevi. Par ļaunu nenāks, ja nodibināsi jaunas pazīšanās.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja ir kādas līdz galam neizrunātas lietas ar partneri, ģimenes locekļiem vai tuviem radiem – noteikti iesaisties, komunicē, lai situāciju atrisinātu. Mēģini izmantot visas iespējamās, tev piemītošās diplomātijas spējas, lai izteiktu savas domas un uzklausi arī otru. Ja nepieciešams, vēlreiz atgādini pats sev, ko nozīmē kompromiss.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Jebkura veida komunikācijā šodien pacenties paust neitrālu nostāju. Lai arī cik ļoti kādā brīdī negribētos pateikt pa skarbākam vārdam – labāk bez tā iztikt. Ja ne citādi, tad atceries teicienu, ka gudrākais paklusē. Ja būsi draudzīgs un atvērts, šodien panāksi daudz vairāk.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien ieteicams būt jaukam un laipnam ikvienā sarunā – izrādi savu labo gribu un to, ka tu spēj visu nokārtot bez kurnēšanas. Nenosodi apkārtējos. Tas palīdzēs atrisināt vairākas tavas problēmas. Iespējams, ne pilnībā un uzreiz, taču pamats būs labs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tavas domas lielākoties raisīsies ap dzīves materiālo pusi. Atbilde uz daudziem jautājumiem varētu būt: cilvēkresursi. Jo ne tikai nopelnītajiem cipariem ir nozīme, bet lielākā mērā arī tam, ko tu dari, lai sasniegtu sev vēlamo.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tev jāpacenšas līdzsvarot savas dzīves ritmu. Tas, ko tu darīsi, noteiks to, kādi būs tavi rezultāti. It kā nekas pārsteidzošs, vai ne? Tomēr vajadzētu padomāt par to, cik ļoti iesaisties tajā, ko dari, cik ļoti tiecies uz savu mērķu sasniegšanu un, cik ļoti patiesībā vēlies tieši to, ko dari.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien ieteicams padomāt par svarīgām lietām. Iespējams, labāk palikt vienatnē un ļauties dažādām pārdomām vai tikties ar sev nozīmīgu cilvēku, kuram vari uzticēt visu, kas tevi satrauc un citādi nodarbina tavu prātu. Vien atceries – nevienā situācijā nepārsteidzies ar straujiem lēmumiem un subjektīviem pieņēmumiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Komunikācija ar labu draugu vai mīļoto cilvēku šodien tev sagādās prieku – izbaudi to. Jums būs iespēja izrunāt kopīgus nākotnes plānus, izanalizēt kopā paveikto un/vai lemt par to, ko un kā labāk darīt, lai garantētu kopīgo plānu izdošanos. Profesionāla rakstura problēmas noplaks.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tev nāksies balansēt starp apkārtējo cilvēku un savām personīgajām interesēm. Rezultāti būs atkarīgi no tavām aktivitātēm un lēmumiem. Var gadīties, ka tevi ļoti apbēdinās biznesa partnera, kolēģa, mīļotā cilvēka, radinieka vai konkurenta rīcība.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien spēsi panākt lielisku līdzsvaru ikvienā komunikācijā – izmanto to sev par labu. Pavadi laiku kopā ar cilvēkiem, ko mīli. Ja nepieciešams – izrunājies ar kādu, ar ko arī šobrīd domas par kaut ko nesaskan. Tieši šodien, iespējams, spēsiet mainīt savu nostāju vienam pret otru un kopīgo mērķi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Pat tad, ja nonāksi nopietnā pretrunā ar savu partneri – nerīkojies steigā un nepieņem pārsteidzīgus lēmumus. Neraugies uz lietām un apstākļiem ar kaujiniecisku nostāju, bet centies visu nokārtot mierīgi. lai arī cik ļoti kādreiz kaut kas nekutinātu nervus, ir jāiemācās uz daudz ko paskatīties no cita skata punkta.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas ziņas par laiku nākamnedēļ un Ziemassvētkos
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 20. – 26. decembris