Tev vajadzētu saglabāt objektīvu skatu uz dažādām lietām un izvairīties no sava viedokļa uzspiešanas, it īpaši situācijās, kur tava iejaukšanās nav vēlama.  

 

auns-mil-horAuns

Pašpārliecinātajiem un pēc dabas straujajiem Auniem pašreizējais zvaigžņu stāvoklis nav īpaši labvēlīgs. Tavs temperaments nes pozitīvus rezultātus, kad jāpaveic kāds konkrēts uzdevums, taču var kaitēt brīžos, kad ņem dalību diskusijās. Izvairies no neapdomīgiem izteikumiem, lai jau pēc brīža nenokļūtu neērtā situācijā.

 

versis-mil-horVērsis

Vēršus pašreizējais zvaigžņu stāvoklis neko daudz neietekmēs. Par laimi, Vērša zīmē dzimušie nav tendēti uzspiest savu viedokli citiem. Gaidi uzaicinājumu iesaistīties debatēs. Lai gan tava ietiepība var padarīt tevi par diezgan vāju moderatoru, ja jūties pārliecināts – nebaidies izteikt un aizstāvēt savu viedokli.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi nav slaveni ar savu atjautību, tomēr tā ir viena no šīs zīmes pārstāvju raksturojošajām īpašībām. Centies iesaistīties diskusijās pēc iespējas mazāk, velti laiku viedokļa noformulēšanai un atbilžu sagatavošanai. Liekot lietā intuīciju un prātu, tu būsi spējīgs vest sarunas muti lieki nedzesējot.
 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem jāraugās, lai strīdus neuztvertu personīgi un nepiesaistītu sev. Daudziem mērenība visās lietās ir kā dzīves moto, tomēr jāatceras, ka viduspozīciju ieņemošie cilvēki, patiesībā cīnās abās frontēs. Tā vietā, lai noraidītu citu izteiktos argumentus, ieņem aizsargpozīciju un labāk vienkārši atbalsti savu nostāju. Tas būs gan drošāk, gan pārliecinošāk.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas šo dienu ikvienam var gan padarīt lielisku, gan sabojāt. Daži Lauvas zīmē dzimušie būs galvenokārt ieinteresēti palīdzēt citiem, kā rezultātā veiks brīnišķīgus darbus. Pārējos vairāk uztrauks, kā viņi izskatās citu acīs un šiem cilvēkiem, visticamāk, nāksies saskarties ar viedokļu atšķirībām, kuras tiks uztvertas kā apvainojumi pret sevi pašu.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām ieteicams nejaukties citu darīšanās un tā vietā kritiski paskatīties pašiem uz sevi. Tu mēdz darbos ieslīgt līdz ausīm un tev raksturīga vēlme būt vienatnē. Atsevišķi cilvēki var šķist pret tevi rezervēti – viņiem ir grūti tevi izprast un izteikt kritiku, jo nav bijusi iespēja tevi iepazīt.

 

svari-mil-horSvari

Šo dienu velti saskarsmei, nevis sacensībām. Nereti tu vēlies, lai apkārtējie vairāk līdzinātos tev un te nu tā diena ir pienākusi, tādēļ tā vietā, lai justos apdraudēts un ieņemtu aizsargpozīciju, iepazīsti un novērtē katru viedokli, ko dzirdi, neskatoties uz to, cik ļoti tas sakrīt vai nesakrīt ar tavējo. Uztver to kā iespēju iemācīties ko jaunu.

 

  skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem jāievēro mērenība. Varbūt nebūtu pārāk prātīgi visās situācijās izmantot savu dzeloni, bet jāpatur prātā, ka esi indīgs radījums, kurš neļaus sevi iemīt zemē.  Ja samērīgi koncentrēsi savu enerģiju uz kādu konkrētu argumentu, nevis vispārēju pretinieka iznīcināšanu, gūsi prāvu pārsvaru debatēs un strīdos.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki varētu sajust vēlmi nozust no apkārtējo acīm, lai veltītu laiku sev un domām par savu dzīvi. Apkārt virmos nerimstoša enerģija un, lai gan šādā atmosfērā jūties komfortabli, šodien vairāk prieka  atradīsi pavadot laiku mierā, ar sevi, pie dabas.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem ir svarīgi, lai viņi un viņu veiktais darbs tiktu novērtēts. Atrodi iespēju izkāpt ārpus savas komforta zonas, lai iesaistītos sarunās ar saviem kolēģiem. Iespējams, ka tavs izteiktais viedoklis gūs atsaucību.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie nemīl mērenību, kas pie šī brīža zvaigžņu stāvokļa padarīs tavu personību vēl interesantāku. Lai gan vēlēsies meklēt patiesību kaut kur pa vidu, tev noderīgāk būtu iepazīstināt citus ar savu viedokli, taču dari to, nevis, lai pārliecinātu, ka taisnība ir tavā pusē, bet, lai mudinātu citus paraudzīties uz lietām no dažādiem skatu punktiem.
  

 

zivis-mil-horZivis

Tev raksturīga ir nespēja pieņemt lēmumus. Tā pamatā ir dziļa vēlme izprast un saprast cilvēkus un pasauli kopumā. Šodien meklē iespējas, lai izpaustu savu viedokli. Apsver iespēju dalīties savos iespaidos ar apkārtējiem, lai ļautu viņiem izprast tevi pašu.

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 18. – 24. janvāris
Nākamais rakstsDiemžēl otrdienas rīts nesis skumjas ziņas