Šajā dienā ieteicams aktīvāk pievērsties komunikācijai ar citiem un paļauties uz saviem instinktiem.

 

aunsAuns

Auna zīmes pārstāvjiem būs daudz kā, ko iegūt no mēness. Pašreizējais zvaigžņu stāvoklis palīdzēs uzlabot komunikāciju ar apkārtējiem, savukārt dažādu lēmumu pieņemšanā diezgan droši varēsi paļauties uz savu intuīciju. Esi atvērts sadarbībai ar citiem.

 

versisVērsis

Vēršiem ieteicams pilnībā izmantot priekšrocības, ko tiem sniegs šī diena. Bieži vien tu pārāk iegrimsti rutīnā un izvairies uzsākt ko jaunu. Šodien ļaujies komunikācijai ar citiem un vairāk klausi savai sirdij, nevis prātam.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem ieteicams šodien darīt to, kas viņiem vislabāk padodas –runāt. Tu esi ļoti komunikabls cilvēks un tavas komunikācijas prasmes šodien kļūs tikai spēcīgākas un lietderīgākas.
 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams šodien atrisināt problēmas un nesaskaņas ar saviem tuviniekiem. Tev izdosies labāk izprast viņu domas un rīcību, būsi saprotošāks, līdz ar to spēsi skatīties uz lietām reāli, nevis vadoties vien pēc savām emocijām. Veiksmīga diena, lai atrastu un vienotos par kompromisu.

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams vairāk klausīties un ieklausīties. Tev rūp apkārtējo labklājība, taču grūtības sagādā patiešām spēcīgas saiknes izveidošana ar citiem. Vairums cilvēku šajā dienā būs atvērtāki, kas nozīmē, ka tev atliek vien turēt ausis vaļā.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie spēj vadīties pēc savām sajūtām un saprast, kad tām var vai nevar paļauties. Šodien ieteicams ļauties sarunām ar apkārtējiem. Bieži vien tu labprātāk pavadi laiku vienatnē, taču dažkārt ir ļoti vērtīgi tuvāk iepazīt cilvēkus, kuri ik dienu ir tev līdzās.

 

 
svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem nebūs nepieciešams iesaistīties apkārtējo problēmu atrisināšanā, līdz ar to ieteicams pievērsties pašiem savējām. Nereti sev nozīmīgo jautājumu risināšanu tu atliec malā, lai palīdzētu citiem, taču šodien tava palīdzība nebūs nepieciešama, tādēļ atradīsi laiku savu lietu sakārtošanai.
 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem šodien veiksmīgāk izdosies izprast apkārtējos, kā rezultātā negaidīti, temperamenta vadīti emociju izvirdumi nav gaidāmi. Ieteicams atcerēties šīs dienas sajūtas arī turpmāk, lai izvarītos no konfliktiem arī nākotnē.
 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams spītīgi sparoties pretī ietekmei, ko nesīs šī diena. Tu esi īsts piedzīvotāju meklētājs, kas nozīmē, ka, rīkojoties impulsīvi un vadoties tikai pēc savām sajūtām vari nokļūt ne pārāk patīkamās situācijās.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šajā dienā ieteicams atrast laiku atpūtai. Tu esi nervozs, piesardzīgs cilvēks, kurš bieži vien ļaujas šaubām un sevis šaustīšanai. Šodien kopumā par diezgan tipisku kļūs ļaušanās straumei, kas dažkārt nenāktu par ļaunu arī tev.
 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams vairāk ieklausīties apkārtējos. Tu nereti izbaudi faktu, ka tev pieder skaļākā balss telpā, pateicoties kurai vienmēr veikli izdodas nolikt pie vietas tos, kuru viedoklis atšķiras no tavējā, taču, uzklausot citu domas, tev pavērsies plašāks redzesloks un galu galā būsi tikai ieguvējs.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams uzmanīgi izvēlēties cilvēkus, ar kuriem kopā šo dienu pavadīt. Tu viegli ietekmējies no apkārt valdošā noskaņojuma un atmosfēras, tādēļ, ja iespējams, izvēlies uzturēties laimīgu, pozitīvi noskaņotu un produktīvu cilvēku kompānijā.

Iepriekšējais raksts“airBaltic” sāk pieņemt atpakaļ pandēmijas laikā atlaistos darbiniekus, bet ir kāds āķis
Nākamais rakstsDiemžēl smagā avārijā Zemgalē bojā gājis cilvēks – VIDEO