Dienas pirmajā pusē manīsi, ka apkārtējie cilvēki ir ļoti draudzīgi, un šis brīdis ir labvēlīgs, lai iegūtu jaunas paziņas. Nepieņem šodien svarīgus lēmumus, īpaši finansiāla rakstura. Piemērots laiks romantikai un mīlestībai.

 

 

Auns

Šodien nemeties sacensībās ar kādu, īpaši, ja runa ir par uzņēmējdarbību. Dienas laikā nepieciešama dažādība, tādēļ nekautrējies sevi ar kaut ko palutināt. Centies komunicēt ar cilvēkiem – radiem, draugiem, ģimeni, kolēģiem – tas palīdzēs tev atslābināties un novirzīt domas uz citām lietām.

 

 

Vērsis

Uzmani, lai tu nekļūtu pārlieku konservatīvs vai spītīgs, citādi dzīve sāks līdzināties novecojušam mūzikas ierakstam. Pacenties palūkoties uz savu dzīvi un ikdienu no cita skata leņķa, tādējādi, iespējams, redzēsi sevi labākā gaismā un būsi apmierinātāks ar to, kas notiek apkārt. Ļauj sev šodien nedaudz novirzīties no standarta dzīves veida.

 

 

Dvīņi

Šī diena solās būt melanholiskās noskaņās, un tas nemaz nav slikti. Ja tavs psihoemocionālais stāvoklis ir stabils, tad tev nav par ko raizēties. Tu spēsi lieliski orientēties situācijā un saņemt vēlamo gandarījumu no šīs dienas notikumiem. Papildu paškontrole un ierobežojumi par ļaunu nenāks.

 

 

Vēzis

Neradi pats sev problēmas. Ņem biežas pauzes darbā un neliedz sev atpūtu, pat nelielu pasapņošanu. Iespējams, būsi apjucis no lielās informācijas gūzmas, jautājumiem un uzdevumiem. Šodien ieteicams vairāk pievērsties sportiskām aktivitātēm, tāpēc par ļaunu nenāks uzturēšanās svaigā gaisā, skriešana, izpildot pareizus elpošanas vingrinājumus.

 

 

Lauva

Pavadi vismaz kādu daļu dienas, nodarbojoties ar savu hobiju. Labvēlīgs laiks, lai tu tiktos ar draugiem, kurus sen neesi saticis, iespējams, seniem bērnības draugiem. Iespējams, tevi ieinteresēs kaut kas, par ko līdz šim vispār neesi interesējies, tāpēc nāksies krietni vien koncentrēties. Lauvas, kuru darbs nav saistīts ar komunikāciju, vakaru varētu pavadīt smeļoties informāciju internetā vai grāmatās.

 

 

Jaunava

Šodien nevajadzētu ieplānot nekādas svarīgas sarunas vai tikšanās. Ja tomēr tas ir neizbēgami, nebrīnies, ja tas nedod plānotos rezultātus. Ieteicams meklēt kaut ko jaunu, kas spēs tevi piepildīt emocionāli, jo tev ir jādzīvo ar smaidu, ar prieku! Ja jūti, ka pēdējā laikā ir grūti, atrodi sev uzticības personu un izrunājies!

 

 

Svari

Vispārējā atmosfēra šodien solās būt ļoti pozitīva. Mēģini neiedziļināties pārlieku nopietnās ziņās. Ja tev pēdējā laikā ir bijis ļoti daudz darba, ir vērts padomāt par vismaz dažām brīvdienām, ko izmantot, lai patiesi atpūstos – izgulētos un atgūtos no lielās slodzes, kas bijusi.

 

 

Skorpions

Šodien mēģini darīt to, kas ir svarīgs tev, nevis citiem. Perfekcionisms kādā jomā šobrīd diktēs tavu ikdienas gaitu, pat noteiks tavas uzvedības nianses. Ja tevī mīt bažas vai bailes par kaut ko – aprunājies par to ar kādu cilvēku, kurš tevi spēs uzklausīt, saprast un dot kādu vērīgu padomu.

 

 

Strēlnieks

Kāda cita viedoklis var izrādīties ne līdz galam patiess, taču tajā būtu vērts tomēr ieklausīties. Iespējams, ir vērts noskaidrot, ko tavi tuvākie cilvēki domā par nesen notikušajām pārmaiņām tavā dzīvē (piemēram nodarbošanās vai dzīvesvietas maiņu). Spriedumi un atziņas palīdzēs tev paskatīties uz sevi ar veselīgu kritiku.

 

 

Mežāzis

Nopietnas sarunas nepieciešams atlikt uz vēlāku laiku, tāpat arī ceļojumus un atbildīgus pienākumus. Jebkura iniciatīva radīs nevajadzīgas emocijas, pat iedomību šodien. Rūpējies par ikdienas lietām, ko parasti aizmirsti, jo esi pārlieku aizņemts ar citām lietām.

 

 

Ūdensvīrs

”Loti piemērota diena atpūtai un tam, lai radītu ko jaunu. Vislabāk, ja vari nodoties svaiga gaisa baudīšanai (piemēram, parkā vai vislabāk – doties kaut kur ārpus pilsētas). Pievērs pastiprinātu uzmanību savai ģimenei, īpaši bērniem, jo, iespējams, šobrīd ir nepieciešams risināt kādas ļoti svarīgas problēmas.

 

 

Zivis

Tavs garastāvoklis nesolās būt visai labs. Nav piemērotākais laiks nekādu radikālu darbību veikšanai vai ikdienas ierasto darbību maiņai. Dari lietas, kas neprasa fizisku piepūli. Piemērots laiks, lai pavadītu to kopā ar ģimeni – izmanto to!

 

 

Lai tev šī diena tikai prieka mirkļus sniedz!

Iepriekšējais rakstsVai Žanim uzradusies cita? Magone dodas noskaidrot patiesību
Nākamais rakstsDiemžēl mediķiem nav labu ziņu par Covid-19 izplatību jau tuvākajā laikā