Šī diena būtiski akcentēs radošās spējas. Iespējami dažādi pārsteigumi gan privātajā, gan karjeras jomā. Liec savas radošās spējas lietā mājās.

 

Auns

Šodien, iespējams, vairāk sapņosi par tālām zemēm un siltām jūrām. Tu patiesi vēlēsies doties ceļojumā, bet, diemžēl, iespēju šobrīd nebūs. Taču tu vari izveidot nelielu piedzīvojumu tieši šeit un tagad. Vakarā sapulcini savus tuvākos cilvēkus un kopīgi nododieties kāda lieliskai izklaidei, kas jums visiem patīk, piemēram, uzspēlējiet galda spēli vai vienkārši dalīties spilgtākajās ceļojumu atmiņās, piedzīvojumos.

 

 

Vērsis

Šodien tev būs iespēja demonstrēt savas nepārspējamās zināšanas kādā jomā. Visticamāk, spēsi „paspīdēt” īstajā laikā un īstajā vietā. Iespējams, saņemsi jaunu piedāvājumu, kas solīs tev lielākus ienākumus. Visticamāk, tu atbildi spēsi sniegt bez vilcināšanās, jo tas būs vilinošs un pārliecinošs piedāvājums. Vakarā jaunumus varēsi pavēstīt saviem mīļajiem.

 

 

Dvīņi

Šodien varēsi baudīt iepriekšējo dienu centienu augļus. Kad būsi pabeidzis visus iesāktos darbus, visticamāk, būsi ļoti apmierināts ar paveikto. Iespējams, kāds gan tev atteiks savu palīdzību, taču tev nevajadzētu satraukties un domāt tikai par atteikumu. Tā vietā labāk koncentrējies uz to, ko un kā vari izdarīt saviem spēkiem.

 

 

Vēzis

Šodien, iespējams, saņemsi diezgan pārsteidzošas ziņas par vienu no saviem tālākajiem radiniekiem. Tu saņemsi ziņas, ka šī persona, kura pirms kāda laika pārcēlusies uz dzīvi ārvalstīs, ļoti nožēlo šo soli. Viņš to skaidros ar to, ka ļoti grūti iedzīvoties svešinieku vidū, ka viņš sapņo par dzimteni un saviem radiniekiem, draugiem. Uzklausot šo stāstu, tu sāksi pārdomāt savas iespējamās domas par pārcelšanos citviet.

 

 

Lauva

Šodien, visticamāk, varēsi izvirzīt sev grandiozus mērķus. Iespējams, tas būs saistīts ar to, ka tu vēlēsies pirms pludmales sezonas atgūt savu lielisko formu, lai justos labāk un šokētu visus ar savu brīnišķīgo figūru. Ja nezaudēsi pacietību un vēlmi, iespējams, jau šodien nokļūsi par soli tuvāk savam mērķim. Iespējams, vakarā sastapsies ar kādu, kuram šajā jomā ir lieliska pieredze.

 

 

Jaunava

Šodien iespējams kāds incidents mājās vai ārpus tās. Par laimi, šo incidentu atrisinās tas, ka, visticamāk, vainīgais no jums pats apzināsies, ka ir pārkāpis robežas. Jūs spēsiet ātri aizmirst par notikušo.

 

 

Svari

Iespējams, šodien būs situācijas, kas liks tev aizmirst par savu labo audzināšanu. Tu nebaidīsies skaļi izklāstīt savus argumentus, lai stātos pretī tiem, kuri tevi aizvaino vai kā citādi aizskar. Var gadīties, ka skaļā vārdu apmaiņa publiskā vietā piesaistīs daudzu cilvēku uzmanību. Taču tu cīnīsies pret netaisnību, tāpēc tevi šī apkārtējo interese nemaz netraucēs.

 

 

Skorpions

Šodien, iespējams, tev nāksies iesaistīties sarežģītā dialogā. Nevajadzētu atļauties pārāk daudz arī šajā sarunā, ja vien neesi nolēmis atbrīvoties no pašreizējām saistībām. Kad būsi pateicis visu, ko domā, ko jūti, iespējams, varēsi atviegloti uzelpot, ka tas ir paveikts, vien paliks neziņa vai tu varēsi dzīvot kā līdz šim. Visticamāk, viss beigsies labi, jo šis cilvēks sapratīs, ka tava kritika bijusi pamatota.

 

 

Strēlnieks

Šodien, iespējams, nāksies saprast, ka kāds tev tuvs cilvēks pavisam nav tāds, par kādu izliekas. Sākotnēji, kad kāds vēlēsies tevi par to brīdināt, tu nevēlēsies noticēt, aizstāvēsi šo cilvēku, taču vēlāk pats pieredzēsi situāciju, kas tevi pārliecinās. Tāpēc vienmēr ir rūpīgi jāizvērtē attiecības ar cilvēkiem un jāsaprot, kurš ir tavas uzticības un draudzības vērts.

 

 

Mežāzis

Šodien tev grūtības radīs kāda pazīstama cilvēka uzvedība. Šī persona, visticamāk, tevi kaitinās ar to, ka visu laiku centīsies būt tavā tuvumā, tev pieskarties, ar tevi parunā. Var gadīties, ka jutīsies neveikli šīs personas klātbūtnē, taču nekautrējies apturēt šo uzvedību, izsakot savu nepatiku, citādi vēlāk kopā būt nebūs iespējams.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu būsi ļoti steidzīgs, jo nāksies darīt ļoti daudz. Lai pārliecinātos, ka visu varēsi paveikt savlaicīgi, tev, visticamāk, nāksies lūgt apkārtējo palīdzību. Viņi piekritīs tev palīdzēt un nepalaidīs garām iespēju stāstīt tev dažādus stāstus no savas dzīves vai vienkāršu – to, kas kaut kur pa ausu galam dzirdēts. Lai darbs veiksmīgi ritētu, tev nekas cits neatliks, kā vien klausīties.

 

 

Zivis

Iespējams, šodien varēsi iegādāties pāris unikālus apģērbus, ar ko papildināt savu garderobi. Iespējams, uzzināsi par kādu sev zināmu cilvēku, kurš ir pievērsies modes dizainam, turklāt tev patiešām patiks tas, ko viņš rada. Ja tā, tu, visticamāk, steigsi iegādāties kaut ko, kamēr to nav paspējis izdarīt kāds cits. Starp citu, lietas, ko būsi iegādājies, radīs apkārtējo cilvēku apbrīnu.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsJauns rīdzinieks tiek pie milzīgas naudas summas un jau ieplānojis pirmos tēriņus
Nākamais rakstsIzsludina brīdinājumu par apstākļiem svētdien un pirmdien