Pirmā dienas puse varētu būt diezgan stresa piepildīta. Iespējams, radīsies bažas par jautājumiem, kas saistīti ar varu un ietekmi, reputāciju, taču nav ieteicams šodien uzsākt šo lietu risināšanu.

 

 

auns-mil-horAuns

Lieliski piemērots laiks, lai komunicētu ar saviem vecākiem, ģimenes locekļiem un radiniekiem. Saskarsmē ar šiem cilvēkiem tu varēsi justies drošs, uzklausīts un saprasts. Varat apspriest kopīgās problēmas vai darīt neliekus darbus kopā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tagad daudzas lietas būs atkarīgas no taviem personīgajiem lēmumiem un domāšanas veida. Jebkurā gadījumā – tava dzīve un finansiālais stāvoklis ir tevis paša rokās. Tavi vecāki, tuvi radinieki un citi cilvēki tev apkārt varētu ieklausīties tavos padomos.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Labvēlīga diena, lai izlādētu savas emocijas un uzņemtu vietā pozitīvas. Nebaidies no jūtu izpausmes, šodien būs salīdzinoši viegli sevi kontrolēt šajā jomā. Daudzās lietās un situācijās šodien spēsi būt savaldīgs, rast labu balansu un racionāli domāt.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena sola diezgan viegli un brīvi ļaut tev apmierināt savas vajadzības, jo īpaši ģimenes, emocionālajā, finanšu un sociālajā sfērā. Nepieciešamība mainīt savus plānus neietekmēs tevi un neliks mainīt domas par vajadzīgo vai uztraukties par to, ka nenotiek kaut kas tā, kā cerēts.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tavs galvenais uzdevums būs rūpīgi pārdomāt tās lietas, ko vēlies tuvākajā laikā īstenot, kā arī jāsaprot, kuriem cilvēkiem tu patiesi vari uzticēties, bet kuriem labāk nē. Šādā veidā tu varētu nonākt tuvāk savu mērķu sasniegšanai. Izmanto savas izdevības!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja tu esi tipiska Jaunava, šī diena tev būs mierīga un harmoniska. Tev būs iespējas izdarīt to, ko jau kādu laiku esi atlicis, iespējams, laika trūkuma dēļ. Apdomā dažādus veidus, kā tu varētu paplašināt savu personīgo ietekmi pār dažādām lietām. Lietas varētu uzlaboties, ja sāksi sadarboties ar pareizajiem cilvēkiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Jautājumi par profesionālo statusu, dažādiem pārdzīvojumiem un konkurenci uz laiku kļūs mazāk aktuāli. Tas ļaus tev uzelpot brīvāk. Iespējams, pienācis laiks apdomāt savu ideālo stratēģiju, pieeju lietām, bet neaizrauties ar pārlieku lielu diskutēšanu par to.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ļoti izdevīgs brīdis, lai atjaunotu bijušo vai paplašinātu līdzšinējo sadarbību. Iespējams, intuitīvi jutīsi to, kas tev ir svarīgākais un piemērotākais. Iespējams, būsi ieguvējs, otras puses zaudētās nenoteiktības dēļ. Neaizmirsti izrādīt cieņu cilvēkiem! Noderīgi būs arī komplimenti – nebaidies tos izteikt!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Izdevīgs mirklis, lai atsāktu sarunas par mantojumu, īpašuma apdrošināšanu, sociālajiem pabalstiem vai nodokļiem. Šodien dažādo dokumentu kārtošana, pārreģistrācijas process padosies vieglāk, kā arī, visticamāk, atklāsies kādi noderīgi fakti, skaitļi, aprēķini vai līdzīgas lietas.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Lai noteiktu to, cik uzticams ir tavs sarunu biedrs, viss, kas tev jādara, jāiesaistās sirsnīgā un atklātā sarunā ar viņu par lietām, kas jums ir kopīgas. Mīļi žesti var “noņemt” bažas un palīdzēt atbrīvot no zināma spiediena izjušanas un radīt lieliskus apstākļus/pamatus savstarpējai sapratnei.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Lietas, kas saistītas ar ikdienas pienākumiem, ārstniecību vai studijām, šodien norisināsies visai komfortablā vidē. Jebkurā gadījumā – visi nepieciešamie dokumenti, fakti u.c. līdzīgas lietas tev būs viegli pieejamas, tāpēc nesatraucies par sīkumiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Ideāli piemērota diena dažādām nesteidzīgām aktivitātēm. Mēģini sazināties ar vecajiem draugiem vai vijušajiem klases vai darbabiedriem. Šādā komunikācijā tu šodien jutīsies visērtāk. Ja iespējams, vari doties kādā izbraucienā vai apmeklēt pasākumu.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsŪdeņraža peroksīds ir pagātne: kā apstrādāt brūces, lai tās ātrāk dzītu?
Nākamais raksts“Ja vecim ir smadzenes, nauda arī būs!” – Magone skaidri zina, kādu vīrieti vēlas sev līdzās