Pirmajā dienas pusē var rasties pārlieku liels optimisms un nereālas cerības. Iespējams, tev būs nosliece uz subjektivitāti savos novērojumos, kā arī savu spēju pārvērtēšanu. Diemžēl, tas var izraisīt vilšanos.

 

auns-mil-horAuns

Nav piemērota diena jaunu uzņēmumu dibināšanai, taču neviens nevar tev liegt gatavoties nākamajiem plāniem. Diena piemērota aktīvai atpūtai. Iespējams, tik ļoti aizrausies ar kādu spēli, ka būs grūti to pārtraukt.

 

versis-mil-horVērsis

Ir pienācis laiks, lai tu pārvilktu strīpu kādiem notikumiem savā dzīvē un vairs nekad uz tiem neatskatītos. Ja ar kādu no tiem saistās arī lielas cerības vai patīkamas izmaiņas, iespējams, būs grūtāk to atstāt pagātnē, taču tev jāiemācās dzīvot ar skatu nākotnē, nevis atskatu pagātnē.

 

dvini-mil-horDvīņi

Radīsies dažādu notikumu virkne, kas ļaus atkārtoti izvērtēt savu paziņu loku. Piemērots mirklis, lai atbrīvotos no kādas pārlieku lielas aktivitātes un mainītu savu vispārējo darbību stratēģiju. Taču dažādas pārāk krasas izmaiņas, kas saistītas ar tavu nākotni, varētu būt tev nelabvēlīgas.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nav vēlama pārlieku liela taupība. Dzīve sniegs tev iespēju atbrīvoties no priekšmetiem, kas nav nepieciešami vai tādiem, kam vairs nav nekādas vērtības. Labs mirklis, lai piedāvātu kādam finansiālu palīdzību, veiktu ziedojumu labdarībai vai piedalītos izsolē.

 

lauva-mil-horLauva

Pienācis laiks, lai tu sāktu analizēt dažādas savas personīgās dzīves nianses. Atkarībā no konkrētiem apstākļiem, tu varēsi atcerēties un izvērtēt notikumus, kas risinājušies pēdējā mēneša vai pat gada laikā. Rīts būs ideāls laiks, lai teiktu ardievas nepamatotām ilūzijām.

 

jaunava-mil-horJaunava

Līdz pat vakaram mēģini saglabāt brīvu savu iztēli. Tas palīdzēs tev kā nekas cits, sakārtot domas un kaut nedaudz atpūsties no realitātes, kas reizēm mēdz būt visai nogurdinoša. Mēģini iztēloties, izsapņot to, ko visvairāk vēlies un vēlāk padomāt, ko vari darīt lietas labā.

 

svari-mil-horSvari

Šodien atvieglots režīms un patīkami mirkļi dzīvē būs daudz nozīmīgāki nekā intensīvam darbam. Īpaši ieinteresēts būsi komunicēt, izklaidēties un atpūsties. Izmanto šo iespēju un labvēlīgo dienu, taču atceries, ka ne visu laiku varēsi bezrūpīgi “lidināties pa gaisu”.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Iespējams, tieši šodien tev būs pēdējā iespēja, lai parādītu savus talantus, radošo potenciālu un gūtu ievērojamus sasniegumus. Tas var paņemt ļoti daudz tavas enerģijas, it īpaši, ja esi dzimis laika posmā līdz novembra vidum. Saņemies!

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jau no paša rīta tu, iespējams, sāksi apšaubīt savu iespēju uzvarēt konkurentu, taču tev nevajadzētu zaudēt prātu tā dēļ – dienas gaitā tev būs iespējams pierādīt savu pārākumu. Radošums, drosme un darbs – tie ir pamata balsti tam, lai tev viss izdotos.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Atbildes uz taviem nesenajiem jautājumiem šīs dienas laikā kļūs pilnīgi skaidras. Ja pēdējā laikā tu ļoti daudz strādā, lai sasniegtu savus mērķus, iespēja uz pozitīva rezultāta sasniegšanu tieši šodien ir ļoti augsta.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien dažādas lietas var notikt tādas, kas izraisīs konfliktus vai kļūs par konfrontāciju. Savstarpējais kompromiss var palīdzēt romantiskajās attiecībās. Pat tad, kad šķiet, ka kompromiss nekādi nav iespējams, nepieciešams piestrādāt pie tā, lai saglabā savu lepnumu, spontanitāti un tuvību.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, iespējams, atvadīsies no sava iemīļotā darba, sirsnīgas komandas vai vienkārši ā, kas tev bijis tuvs pēdējā laikā, lai beidzot pilnībā izmantotu savu radošo potenciālu! Veiksmi tev!

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsPēcsvētku diena sākusies ar lielu nelaimi; ziņo par traģēdiju arī 18. novembrī
Nākamais rakstsIzplatīts brīdinājums par laiku tuvākajās stundās