Pašreizējais planētu stāvoklis palielina jūsu optimismu, intuīciju, ļauj saskatīt jaunas iespējas. Taču nerīkojieties ātri un pārsteidzīgi, tas var sabojāt gan visu jau sasniegto, gan iespējas attīstīties!

 

Auns

Ģimene un ar to saistītas lietas šodien jūs ietekmēs ļoti labvēlīgi, taču tas nedrīkst būt jūsu uzmanības pašā centrā. Fokusējieties uz darba pienākumiem, kur jūs gaida daudz izaicinājumu.

 

Vērsis

Ģimene un tās nodrošināšana Vērsim ir svarīgo lietu saraksta pašā augšgalā. Šodiena ļaus īstenot dažus pasākumus, kas jūsu situāciju uzlabos. Rīta pusē zvaigznes iesaka izvairīties no asām diskusijām ģimenes lokā un kategoriskiem spriedumiem.

 

Dvīņi

Rīta pusē nāksies nodarboties ar naudas lietām – kārtot kredītu, atdot parādu vai, tieši otrādi, to atgūt. Nejūtieties nomākts, jūs to ātri paveiksiet. Risināt problēmas vien ar intuīcijas palīdzību nav pareizākā pieeja, vismaz šodien noteikti nē.

 

Vēzis

Lieliska diena atpūtai, lai visas pasaules problēmas dienu vai divas pagaida uz jums. Šodien nepieņemiet nevienu svarīgu lēmumu finanšu lietās, kas var ietekmēt nākotnes plānus.

 

Lauva

Distancējieties no savām ambīcijām, pavadiet laiku ar tiem, kuriem patiesi uzticaties. Agresija un nestabilitāte ir lietas, kas precīzi raksturo mūsdienu sabiedrību. To dēļ var nākties visai grūti mierīgi izbaudīt tikšanos ar sen gaidītiem cilvēkiem.

 

Jaunava

Pēdējā laikā iekrātais nogurums prātā raisa domu, ka vajadzētu beidzot pārskatīt savu draugu un paziņu loku. Iespējams, tajā ir daudz cilvēku, kuriem tur nemaz nebūtu jāatrodas. No enerģiskām aktivitātēm lēnām pārejiet uz mieru un relaksāciju.

 

Svari

Piemērota diena, lai prātā analizētu pēdējos notikumus vai noslēgtu kādu svarīgu darbu. Ja vien neesat pārāk norūpējies par karjeru un attīstības iespējām, ir īstais brīdis sakārtot lietas mājās, apciemot vecākus, aprūpēt tos tuvos, kuri ir to pelnījuši.

 

Skorpions

Neskatoties uz sīkām nebūšanām vai konfliktiem rīta pusē, diena kopumā jums ir ļoti labvēlīga. Emocionāla harmonija, laba veselība – tas esat jūs šodien. Pēdējā iespēja izmantot kādus svarīgus ārzemju kontaktus, tas var būtiski mainīt jūsu dzīvi.

 

Strēlnieks

Lēmums pievērsties notikumiem sev apkārt izrādīsies pareizais. Rīta pusē var nākties saskarties ar negaidīti agresīvu reakciju ģimenē. Tas saistīts ar finansiālo situāciju un jūsu pēdējā laika lēmumiem.

 

Mežāzis

Dariet visu iespējamo, lai saskare ar jums citiem cilvēkiem ir mierīga un patīkama. Lai to paveiktu, jums sevi jādisciplinē, nevis enerģiski jāreaģē un jāstreso par katru nieku.

 

Ūdensvīrs

Jums vajadzētu parūpēties par ērtāku, saudzējošāku dienas režīmu. Tas palīdzēs ne tikai justies labāk, bet labāk arī paveikt tās lietas, ko darāt ikdienā. Saglabājiet mieru un pārliecību.

 

Zivis

Nepalaidiet garām iespēju sevi realizēt, īpaši, ja esat radošs cilvēks un novērtējat katru mirkli, ko pavadāt pie saviem projektiem. Šajās dienās iedvesma jūs pametīs, lai atgrieztos atkal tālākā nākotnē. Izmantojiet brīdi, lai atvilktu elpu.

 

Lai viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsKariņš ierosina noteikt obligātu vakcināciju visiem iedzīvotājiem virs 50 gadu vecuma
Nākamais rakstsLieli jaunumi dziedošā policista Puzikova dzīvē