Šo dienu labāk pavadīt vientulībā vai ar saviem vistuvākajiem cilvēkiem, kuriem patiesi uzticies. Spēsi strādāt pie savu māksliniecisko prasmju pētīšanas un veltīsi daļu laika arī garīgajai attīstībai. Zvaigznes uzsver, ka šī diena ir ideāla atpūtai, relaksācijai un ūdens procedūru baudīšanai.

 

auns-mil-horAuns

Šī ir laba diena, kad satikt jaunus cilvēkus, gan darbā, gan daudz neformālākā vidē. Vari sākt izglītoties kādos kursos, iesaistīties diskusijās vai kārtot kādu dokumentāciju. Pastāv iespējamība, ka attīstīsies tavs rakstniecības talants, kas var pamudināt, piemēram, sarakstīt dzejoli vai pat īsu stāstu.

 

versis-mil-horVērsis

Šis ir piemērots brīdis biznesa kontaktu un kādas noderīgas informācijas meklēšanai. Vari šodien izlemt iegādāties kādas noteiktas preces, kas tev sen jau ir interesējušas. Tāpat šis ir ideāls laiks, lai izpētītu mācību grāmatu, ceļvedi, datortehnikas vai sakaru ierīces aprakstu.

 

dvini-mil-horDvīņi
Tavas iedzimtās prasmes informācijas apmaiņā šodien būs īpaši pieprasītas. Tev būs iespēja pielietot savu intelektuālo potenciālu, programmēšanas talantu, iemaņas jurisprudencē, reklāmā, kā arī izklaides un bērnu audzināšanas sfērā. Šodien būsi lielisks starpnieks, sarunu biedrs, students, vadītājs un konsultants.

 

vezis-mil-horVēzis
Racionalitāte šodien  valdīs pār tevi. Starppersonu komunikācija būs patīkama un produktīva, ja tev nebūs jākoncentrējas uz savām jūtām un emocijām. Ir jārūpējas, lai pietiekami ieinteresējies par citiem, izzinot viņu sajūtas. Šodien tev vajadzētu vairāk domāt par ģimenes labklājību, nevis vien savu vajadzību apmierināšanu.

 

lauva-mil-horLauva

Dzīve šodien ap tevi būs diezgan interesanta un notikumiem bagāta. Visticamāk, ja izrādīsi kaut minūti intereses par kādu jautājumu, tiksi informēts par visām tā niansēm. Zvaigznes uzsver, ka  būs praktiski neiespējami pārslogot sevi šajā dienā ar informāciju. Šis ir piemērots brīdis, lai satiktu jaunus cilvēkus, ļautos sarunām vai uzsāktu kādu svarīgu darījumu.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šis ir brīnišķīgs laiks nelieliem tirdzniecības darījumiem, pirkšanai un pārdošanai, kā arī skaistu, unikālu priekšmetu, piemēram, kādas luksusa preces vai rotaslietas novērtēšanai. Šajā dienā vari droši izvēlēties vai iegādāties kādu dāvanu.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien būs visai viegli parādīt savu iedzimto miera uzturēšanas prasmi, komunikabilitāti un tiekšanos pēc līdzsvara starppersonu attiecībās. Vari būt vairāk ieinteresēts kādas literatūras apguvē, studēšanā, jaunas informācijas pētīšanā vai sava redzesloka paplašināšanā.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena ir piemērota konfidenciāliem darījumiem, izbraukumiem un kādām intīmām diskusijām. Vari atklāt kādu noslēpumu. Zvaigznes mudina, lai nekļūsti nervozs vai sašutis, kad tavā priekšā ir kāda problēmsituācija. Visticamāk, pietiks uzrādīt nepieciešamos dokumentus vai izskaidrot savu pozīciju mierīgā, draudzīgā veidā, un viss atrisināsies.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vari pieņemt kādu negaidītu lēmumu, kas būtiski ietekmēs tavu nākotni. Diena ir ideāla lēmumiem, kas pieņemti kolektīvā sadarbībā, tāpat apspriedēm un speciālistu piesaistīšanai kādos tev būtiskos jautājumos. Zvaigznes uzsver, ka ir  piemērots brīdis arī sarunām ar mīļoto cilvēku, precībām, biznesa vienošanās panākšanai un juridisku vai cita veida nianšu īstenošanai.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Tavi sarunu biedri šajā dienā var izrādīties īpaši pieklājīgi, kas novērsīs problēmu rašanās iespēju jūsu saistībās. Šī solās būt patiesi laba diena dažādām darbībām, kas prasa smagu darbu. Necenties izvairīties no saviem tiešajiem pienākumiem. Esi tiešs, uzcītīgs un nosvērts laikā, kad virzies uz savu mērķi.

 

svari-mil-horŪdensvīrs

Tu vari kļūt populārs un iegūt pareizo cilvēku atbalstu bez jebkādas piepūles. Šī ir laba diena, lai atrisinātu juridiskas problēmas un dotos, piemēram, uz tiesu. Tāpat brīnišķīgs periods mācībām, komunikācijai vai uzticības pilnu attiecību izveidošanai ar jaunāko paaudzi.

 

svari-mil-horZivis

Šodien saglabā vēsu prātu un izvairies no konfliktiem. Tas ir labākais veids kā izbēgt no nepatikšanām un baudīt dzīvi. Zvaigznes norāda, ka šī ir lieliska diena, lai pavadītu laiku kopā ar saviem vecākiem, bērniem un citiem ģimenes locekļiem. Biznesa jautājumi, kas tev ir īpaši sāpīgi, var būt viegli atrisināmi, pielietojot tiesisko regulējumu.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsKaraliene Elizabete II pavadīta pēdējā gaitā
Nākamais rakstsMontieris Limbažu pusē pēkšņi tiek pie prāvas naudas summas