Šodien uzmanību vajadzētu pievērst attiecībām. Tās solās kļūt aizvien dinamiskākas, kaislīgākas un intīmākas. Jaunas tikšanās pārsvarā būs tikai virspusējas, taču tas nenozīmē, ka nākotnē tās nevarētu attīstīties par kaut ko nopietnāku.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena solās vairot tavu jutekliskumu un seksualitāti. Laba komunikācija veidosies ar kolēģiem, vadītājiem vai taviem padotajiem, tā būs interesantāka, aizraujošāka un intriģējošāka. Esi laipns pret cilvēkiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Lieliska diena, lai pavadītu pēc iespējas vairāk laika kopā ar savu mīļoto cilvēku. Mēģiniet izanalizēt savstarpējās jūtas, apzināties viens otra fizisko pievilcību un noteikt prioritātes. Jums vajadzētu vairāk laika pavadīt darot kaut ko kopā, uzdot jautājumus, runāt – aizvien vairot savu interesei vienam par otru.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tev būs jāpielāgojas pozitīvajai dinamikai, kas veidojas tavās mājās un ģimenes attiecībās. Iespējams, saņemsi kādu atteikumu, piedzīvosi krīzi, zaudējumi, lai beidzot nonāktu pie pozitīva rezultāta. Labvēlīgs laiks, lai padarītu savus ģimeniskos pienākumus.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būs daudz spēcīgu emociju. Iespējams,  būsi jutekliskāks un spēsi vairāk izjust partnera dvēseles stāvokli, pat slēptākās vēlmes. Vajadzētu īpaši piesardzību ievērot lietās, kas saistītas ar jebkāda veida risku. Uzmanies!

 

 

lauva-mil-horLauva

Materiāli praktiski aspekti šodien spēlēs vienu no vadošajām lomām tavās attiecībās ar ģimenes locekļiem. Ieguldi savu laiku un nesteidzies, izbaudi brīžus, ko pavadi kopā ar saviem mīļajiem. Padomā par savu finansiālo situāciju.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Diskutējot par biznesa jautājumiem, šodien pacenties neiet tālāk par mutisku vienošanos, nevajadzētu neko parakstīt. Vairāk pievērsies tam, lai tu spētu ieviest uzticību. Ja esi dzimis augustā, tev būs iespējams atrisināt daudzas svarīgas lietas ar savu šarmu, neieguldot lielas pūles.

 

 

svari-mil-horSvari

Labvēlīga diena finansiālu problēmu risināšanai, īstermiņa aizdevumiem. Ja plāno aizņemties, dari to no sev labi zināmām personām vai uzņēmumiem. Kāds tuvs cilvēks ļoti gaida tavu zvanu vai apciemojumu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena vislabākā būs oktobrī dzimušajiem. Garantēts draugu un radinieku atbalsts tavām iecerēm. Labāk drauga teikta patiesība un atbalsta plecs sarežģītā situācijā, nekā saldi un nepatiesi vārdi. Kuri ir tavi īstie draugi? Grūtā brīdī vienkārši paskaties sev apkārt…

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Seko līdzi izmaiņām darba vidē vai priekšnieka attieksmē pret tevi. Izmanto iegūto informāciju savā labā. Dažkārt vislabākais padomdevējs sev esi tu pats.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja plāno veikt kādus pasākumus, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, tos pavadīs veiksme un izdošanās. Darbā pilnībā izmanto visas savas prasmes pat situācijās, kur tas nemaz netiek prasīts, un tiksi pamanīts!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

 

Nepieļauj problēmu rašanos ģimenē, jo no tām var izaugt sarežģījumi arī citās jomās. Tava intuīcija, “oža”, aktivitāte un komunikācijas spējas garantēs panākumus un izdošanos it visā, ko iesāksi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Brīnišķīga diena, kurā varēsi droši paļauties uz savu intuīciju. Viegli izdosies sajust potenciālos draudus un citu negācijas, taču svarīgi nekļūdīties un nenoturēt par sliktiem kāda cēlos nodomus.

 

Iepriekšējais rakstsVeselības ministrs izsaka drūmas prognozes un nāk klajā ar lūgumu
Nākamais rakstsSinoptiķi izplata brīdinājumu par laiku naktī