Zvaigznes ikvienu šajā dienā padarīs nedaudz stūrgalvīgāku un spītīgāku kā ierasts gan privātajā, gan sociālajā dzīvē. Esi piesardzīgs, iesaistoties konfliktos.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem jābūt īpaši uzmanīgiem. Tava lielā pašpārliecība un entuziasms ne pārāk labi ies kopā ar zvaigžņu stāvokli. Lai cik drosmīgs tu būtu, rēķinies ar to, ka vienmēr būs kāds cilvēks, kurš domās un rīkosies citādāk nekā tu un viņam ir visas tiesības aizstāvēt savu atšķirīgo viedokli un nostāju.
 

 

versisVērsis

Būtu muļķīgi un bezjēdzīgi Vēršiem šajā dienā ieteikt saglabāt stabilitāti un stingru pamatu sev zem kājām, tomēr tam vajadzētu pievērst savu uzmanību. Ne vienmēr tu atrodies barības ķēdes augšgalā un, aizstāvot sevi pret kādu augstākstāvošu, tu vari iekļūt visai bīstamā situācijā.

 

 

 

dviniDvīņi

Sociāli aktīvajiem Dvīņiem vajadzētu uzņemties vadību par sarunās apspriestajiem tematiem šajā dienā, lai laikus būtu iespējams izvairīties no potenciālas katastrofas. Liec lietā savu spēju ievirzīt sarunu neitrālā gultnē.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu būt uzmanīgiem, iesaistoties nesaskaņās ar saviem ģimenes locekļiem. Vairums tavu sociāla rakstura problēmu ir saistītas ar taviem tuviniekiem un, lai arī tu parasti centies darīt visu, lai neizklausītos pārāk cietsirdīgs, ieteicams piedomāt arī pie tā, lai netiktu pateikts kas tāds, ko vēlāk var nākties rūgti nožēlot.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmes pārstāvjiem ieteicams nemeklēt pašiem sev liekas problēmas. Pēc dabas tu esi visai teritoriāls, tomēr skaļš un ārišķīgs. Diemžēl, ne vienmēr tavai pārlieku lielajai pašpārliecībai ir arī reāls pamatojums un būtu muļķīgi šajā dienā cerēt, ka no zila gaisa tāds uzradīsies.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjiem ieteicams būt piesardzīgiem attiecībā pret argumentiem, tomēr neizvairīties no iesaistīšanās tajos. Tu esi sīkumains un tālredzīgs cilvēks, kurš ne visai mīl iesaistīties sarunās. Saliekot to visu kopā nav šaubu, ka tavs viedoklis allaž ir objektīvs un pamatots, līdz ar to atliek vien atrast piemērotāko veidu, kā to prezentēt citiem.
 

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams izvairīties no vēlmes sevi vienmēr un visur aizstāvēt. Nekļūsti pārāk stūrgalvīgs, it īpaši, kad nepieciešams rast risinājumu citu cilvēku problēmām. Lai gan dažkārt viņu rīcība var šķist muļķīga, tā ir viņu dzīve un būtu aplami dusmoties, ka viņiem tavs viedoklis šķiet nepieņemams.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams neiespringt uz uzvaras gūšanu katrā konfliktā. Pat vispēlēkākajās dienās tu esi tendēts būt kaujinieciski noskaņots. Šodien savu aizrautību un kaisli metīsies demonstrēt cīnoties par katru nieku, kas, protams, ir absolūti lieki.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu uzņemties starpnieka lomu. Tu augstāk par visu vērtē gūtās zināšanas un pieredzi. Šīs tavas vērtības palīdzēs atjaunot saskaņu un harmoniju apkārtējo vidū pat šajā dienā, kad vairums cilvēku būs tendēti uz konfliktiem.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem lielāko dienas daļu vajadzētu uzturēties savā darba vietā. Tu mēdz būt visai atturīgs un rezervēts pret komunikāciju ar saviem kolēģiem un šodien tas tikai paspilgtināsies. Lai izvairītos no dažādām neveiklām situācijām un lieki netērētu laiku, iegrimsti savu pienākumu pildīšanā.
 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri šodien metīsies iesaistīties dažādās diskusijās un argumentos. Neraugoties uz lielo cīņassparu, ieteicams saglabāt cilvēcību. Ja iespējams, par galvenajiem sarunu tematiem šajā dienā izvēlies mazāk riskantas jomas, kuras neraisa tevī un oponentos spēcīgas emocijas.

 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem šajā dienā ieteicams nodoties darba pienākumu pildīšanai. Tu mēdz ātri mainīt savas domas, kas nozīmē, ka šobrīd valdošā Vērša pasaulē tev būs grūti atrast sev piemērotu vietu. Izmanto Vērsim raksturīgo darba sparu, produktīvi strādājot.
 

 

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsSvētdienas rītā diemžēl saņemtas vairākas traģiskas vēstis
Nākamais rakstsKarstums ietekmējis smadzenes? Kārtējais pārgalvīgais braucējs uz Tallinas šosejas – VIDEO